Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

НОЩ НА МУЗЕИТЕ В ПАРИЖ

Номер на оферта

/

230739

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София – Париж (Бове) – София с Wizz Air;
- Летищни такси;
- Чекиран багаж до 10 кг на турист (в двете посоки);
- Салонен багаж с размери 40/30/20 см на турист (в двете посоки)
- Трансфери летище - хотел – летище;
- 3 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел;
- Панорамна обиколка с автобус с екскурзоводско обслужване на български език.

Цената не включва

- Чекиран багаж до 20 кг (при заявка в момента на резервацията) – 88 лв. на човек в двете посоки;

- Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане - 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България);

- Посещение на двореца Версай с екскурзовод на български (доплащане 139 лв. за възрастен; 104 лв. за деца и младежи под 26 г. при предварителна заявка и заплащане в България);


- Пешеходна програма Монтмартр с екскурзовод на български (с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11г. и при предварителна заявка и заплащане в България);

- Пешеходна програма Латински квартал с екскурзовод на български (с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11г. и при предварителна заявка и заплащане в България);

- Медицинска застраховка - 2 лв. на човек на ден;

- Слушалки по време на екскурзоводските беседи – 3 евро на ден;

- Градска такса (city tax);

- Билети за градския транспорт, входни такси в музеите и пр.

Програма на пътуването

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел, самолетен билет с включени летищни такси, малка ръчна чанта с размери 40/30/20 см и багаж до 10 кг, трансфери летище-хотел-летище, панорамна обиколка с автобус на Париж с екскурзоводско обслужване на български език. Лети се с авиокомпания „Уиз Еър”.
ПРОГРАМА

15.05.2020 – 19:20 ч. – отпътуване от летище София – терминал 1 с полет на „Уиз Еър”. 21:20 ч. - кацане на летище „Бове”. Трансфер до Париж. Настаняване в хотела. Нощувка.

16.05.2020 – Закуска. Панорамна обиколка с автобус и екскурзовод на български: Опера Гарние, пл. „Вандом”, Мадлената, пл. „Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, бул. “Клебер”, Трокадеро, моста Йена, Айфелова кула, Военното училище, Инвалидите, Монпарнас, Латински квартал, острова Сите. По желание пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане - 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България): катедралата “Нотр-Дам-де-Пари” - отдалеч, Светия параклис, Консиержери, Новия мост. Възможност за разходка с корабче по Сена (цената на билета за корабчето не е включена в цената на екскурзията). На 16.05.2020 е европейската нощ на музеите, когато държавните музеи в Париж като Лувър, Орсе, музея Оранжери и пр. работят безплатно от 18h00 до полунощ и много от тях организират различни съпътстващи мероприятия – концерти, спектакли, временни експозиции и пр. Възможност за посещение на музеи. Нощувка.


17.05.2020 – Закуска. Сутринта - програма по желание - посещение на двореца Версай (доплащане 139 лв. за възрастен; 104 лв. за деца и младежи под 25 г. при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника). Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Възможност за качване на Айфеловата кула. (придвижването е с метро цената на билета както и цената за качване на кулата не са включени в цената на екскурзията. По желание пешеходна програма Монмартър (с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г и при предварителна заявка и заплащане в България): базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. Нощувка.


18.05.2020 – Закуска. Сутринта – програма по желание – екскурзоводска програма в Латинския квартал (пешеходна, с екскурзовод на български) с доплащане 49 лв. за възрастни и 38 лв. за деца до 11 г. Програмата включва: църквата „Сен-Жермен-де-пре”, бул. „Сен Жермен”, легендарните кафенета „Ле дьо маго“ и „Кафе дьо Флор“, събирали парижката и световната бохема през средата на миналия век, църквата „Сен Сюлпис” (станала свръх популярна от романа на Дан Браун „Шифърът на Леонардо”), Люксембургската градина, Сорбоната (отвън), площада на Сорбоната, Пантеона, църквата „Сент Етиен дю Мон” (съхраняваща най-красивия ренесансов амвон във Франция и стъклописи от XV век). Свободен следобед. 18:00 ч. - трансфер до летище „Бове“. 21:55 ч. – oтпътуване от летището. 01:40 ч. – кацане на летище София.

Забележки: 1) Стаите в хотела се освобождават до 11:00 ч. и багажът се оставя на съхранение в хотела; 2) При промяна на полетното разписание, клиентите ще бъдат уведомени своевременно;


Цена на човек в лева според настаняването:

Хотел A B
15.05 – 19.05.2019 925 1125
Допл. за инд. стая 195 320
Нам. за 3-ти възр. 20 0
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. 30 30
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 20 20


А – Ambassadeur*** - Хотелът е разположен в Монмартър, на 15 мин. пеша от Мулен Руж. Най-близки спирки на метрото: La Fourche, Brochant. Разполага с 86 стаи, всяка от които е оборудвана с телефон, сешоар, телевизор, баня, и WC. Безплатен интернет във фоайето на хотелa.


В – Mercure Montmartre Sacre Coeur**** - Разположен е в Монмартър, в близост до Плас дьо Клиши, на около 5 мин. пеша от Мулен Руж, най-близки спирки на метро: Place de Clichy, Blanche. Стаите са оборудвани с минибар, сейф, отопление и климатик, телефон, TV, баня WC, сешоар. Няма тройни и четворни стаи. Закуска на бюфет.



Допълнителни услуги:


- Острова Сите – 49 лв/38 за деца до 11 г – Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи с екскурзовод на български с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда при минимум 6 човека: острова Сен-Луи, острова Сите, катедралата “Нотр-Дам-де-Пари” - отдалеч, Светия параклис, Консиержери, Новия мост,. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията.

- Двореца Версай – 139 лв/104 лв за деца и младежи до 25 г - с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините.


- Квартала Монмартър – 49 лв/38 за деца до 11 г - Пешеходна програма Монтмартр с екскурзовод на български с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда се при минимум 6 човека: базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията.

- Латински квартал – 49 лв/38 за деца до 11 г - Пешеходна програма Латински квартал с екскурзовод на български с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда се при минимум 6 човека;

- Чекиран багаж до 20 кг (при заявка в момента на резервацията) – 88 лв. на човек в двете посоки;




Допълнителна информация:

КАК ДА ПОСЕТИТЕ „ЕВРОДИСНИ” ОТ ПАРИЖ:

1. Бихте могли да отидете до „Евродисни” с влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) - линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Valee. Билетът за RER струва около 7 евро в една посока, а картата за вход за парка „Дисниленд” е около 63 евро за възрастни и 59 евро за деца под 11 г., а за парка „Дисниленд” + „Диснистудио” - около 74 евро за възрастни и 67 евро за деца под 11 г.
2. Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата Pariscityvision, която прави трансфери до Дисни и обратно с автобуси, като тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд”, струва 105 евро възрастни, 99 евро деца под 11 г.; билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд” и за „Диснистудио” струва 125 евро възрастни, 119 евро деца под 11 г.


При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Пролет 2023 - Франция |  Пролет 2023 - Париж

Избрани оферти