Начало / Екскурзии / Екскурзии - Рим

НОЩ НА МУЗЕИТЕ В РИМ

Номер на оферта

/

231314

Дати & цени

Цената включва

-САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С АВИОКОМПАНИЯ РАЙЪНЕЪР;
-ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
-ПРЕДВАРИТЕЛНО ЧЕКИРАНЕ И ЗАПАЗЕНИ МЕСТА;
-РЪЧЕН БАГАЖ 1 МАЛКА ЧАНТА С РАЗМЕРИ 40Х30Х20 СМ;
-ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ – ХОТЕЛ – ЛЕТИЩЕ;
-3 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;
-ПЕШЕХОДНА ОБИКОЛКА „КЛАСИЧЕСКИ РИМ”.

Цената не включва

-ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 10 КГ С РАЗМЕРИ 55Х40Х20;
-ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 20 КГ;
-ПОСЕЩЕНИЕ НА ВАТИКАНА И ВАТИКАНСКИ МУЗЕИ;
-ПЕШЕХОДНА ОБИКОЛКА „БАРОКОВ РИМ;
-СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ОБИКОЛКИТЕ;
-ГРАДСКА ТАКСА;
-РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР;
-МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА С ОБЩО ПОКРИТИЕ 10 000 ЕВРО - 2 ЛВ НА ЧОВЕК НА ДЕН;
-ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.

Програма на пътуването

Екскурзията включва 3 нощувки в избран хотел в Рим, пешеходна обиколка „Класически Рим“ с екскурзовод на български език, трансфери и самолетен билет (с включени летищни такси, 1 малка чанта ръчен багаж с размери 40х30х20 см, предварително чекиране и запазени места). Лети се с авиокомпания Райънеър.

ПЪРВИ ДЕН - 15.05.2020 – 06:45 ч.- 07:30 ч. – полет София - Рим. Трансфер до центъра на града. Пешеходна обиколка „Класически Рим” (включена в пакетната цена) с екскурзовод на български език: Колизеума (отвън), Форо Романо (отвън), хълма Капитолия, пл. “Венеция”. Трансфер до избрания хотел. Настаняване. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - 16.05.2020 – Закуска. Свободен ден. По желание – пешеходна обиколка „Бароков Рим”: пл. “Навона”, Пантеона, фонтана Треви, пл. “Испания” (с доплащане 45 лв. и при предварителна заявка от България; необходимо е използването на градски транспорт). Обиколката се провежда при минимум 8 участника. Свободно време. Ще имате възможност да се включите в европейската нощ на музеите, когато държавните музеи в Рим, като Капитолойските музеи, Музея на Рим, Траяновия пазар, Музея на императоските форуми и пр., ще бъдат отворени за посещение от 20:00 до 02:00 ч. срещу входна такса от 1 евро. В много от тях ще се организират различни съпътстващи мероприятия – концерти, спектакли, временни експозиции и пр. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - 17.05.2020 – Закуска. Свободен ден. По желание – разглеждане на Ватикана (пл. “Св. Петър”, базиликата “Св. Петър”) и Ватикански музеи с доплащане 95 лв. за възрастни и 75 лв. за младежи до 17 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Обиколката започва от входа на Ватиканските музеи и е необходимо използването на градски транспорт. Цената включва входна такса за музеите, такса резервация, екскурзовод на български по време на визитата, слушалки в музеите и базиликата „Св. Петър“. Обиколката се провежда при минимум 8 участника, необходимо е използването на градски транспорт (местата за посещение са ограничени – групата може да е от максимум 35 човека; записваме до изчерпване на местата). Свободно време. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 18.05.2020 – Трансфер до летището. 08:00 ч. – 10:40 ч. – полет РимСофия.

Забележка: Часовете на полетите на Райънеър са обявени по разписанието на авиокомпанията през ноември 2019. При промяна на същия, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Рим |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Рим |  Пролет 2024 - Италия |  Пролет 2024 - Рим

Избрани оферти