Начало / Екскурзии / Екскурзии - Барселона

НОВА ГОДИНА – БАРСЕЛОНА - петдневна

Номер на оферта

/

230505

Дати & цени

Цената включва

-САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
-ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
-1 БР. РЪЧЕН БАГАЖ;
-ТРАНСФЕР;
-СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ;
-ОБИКОЛКА С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ НА -ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИТЕ НА БАРСЕЛОНА.

Цената не включва

-ПОСЕЩЕНИЕ НА ПАРКА "ГЮЕЛ" И ЦЪРКВАТА "САГРАДА ФАМИЛИЯ";
-ПОЛУДНЕВНА ОБИКОЛКА „ТРАДИЦИИ И МОДЕРНИЗЪМ В БАРСЕЛОНА”;
-ЕКСКУРЗИЯ ДО МАНАСТИРА МОНСЕРАТ;
-ПОСЕЩЕНИЕ НА ФЛАМЕНКО СПЕКТАКЪЛ;
- ЧЕКИРАН БАГАЖ;
-НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ;
-ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
-МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН);
-ГРАДСКА ТАКСА;
-РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в централно разположен хотел в Барселона, екскурзоводска програма на български език, трансфери летище – хотел – летище, самолетен билет (с включени летищни такси, 1 ръчен багаж с размери 40х20х20 см, предварително чекиране и запазени места). Лети се с авиокомпании „Уиз Еър” или „Райънеър“.

ПРОГРАМА

30.12.2020 – 19:10 ч. – 21:15 ч. - полет СофияБарселона. Трансфер. Настаняване в хотела. Нощувка.

31.12.2020 – Закуска. Обиколка на Барселона с екскурзовод на български: Готическия квартал, Катедралата, „Ла Рамбла”, пл. „Каталуния”, Пасейдж де Грасия с Ябълката на раздора и къщите на Гауди, Саграда Фамилия, пл. „Испания”. Следобед - по желание – факултативна програма посещение на парка Гюел и Саграда Фамилия – едни от най-впечатляващите творения на Гауди (с доплащане 109 лв. за възрастни и 69 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и входните такси за парка Гюел и за Саграда Фамилия. Посещението се организира при минимум 10 участника. Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

01.01.2021 - Закуска. Свободен ден. Възможност за екскурзия до манастира „Монсерат”, живописно разположен в едноименната планина – най-големият и най-известен манастир в Каталуния, център на поклонничество, известен с чудотворната статуя на Богородица – Черната Мадона, която, според легендата, била намерена от овчарчета в процепа на една скала (с доплащане 99 лв. на човек при минимум 15 участника). Цената на екскурзията включва транспорт и екскурзоводски услуги на български. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Следобед – завръщане в хотела. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 168 лв.) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 86 лв.). Нощувка.

02.01.2021 - Закуска. По желание – факултативна полудневна програма „Традиции и модернизъм в Барселона” (с доплащане 70 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва обиколка с екскурзовод на български и се организира при минимум 6 участника. Обиколката включва Двореца на Каталунската музика, квартала „Ел Борн“ с църквата „Санта Мария дел Мар”, парка Цитаделата, Триумфалната арка и завършва с Олимпийското пристанище, където можете да останете, за да се насладите на традиционна морска кухня. При тази полудневна екскурзия се налага използване на метро. Свободне време. Възможност за самостоятелно разглеждане на музея на Пикасо, къщите на Гауди Каса Мила и Каса Батльо или посещение на Аквариума, зоологическата градина и пр. Нощувка.

03.01.2021 - Закуска. Свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на Аквариума, зоологическата градина и пр. 18:30 ч. - трансфер до летището. 21:55 ч. – 01:50 ч. - полет БарселонаСофия.

Забележка: Хотелът се освобождава до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение на рецепцията


Цени на човек според настаняването:
Хотел A B C D
На човек в двойна стая 1099 1155 1155 1295
Допл. за инд. стая 289 243 235 336
Нам. за 3-ти възр. 31 0 8 16
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. 100 100 100 110
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 70 70 70 70

A Ronda***
B Suizo***
C Rialto***
D Gotico****

Доплащане за чекиран багаж, заявен в момента на резервацията:
- до 10 кг – 64 лв. в двете посоки
- до 20 кг – 100 лв. в двете посоки

Хотели, които използваме при съответния вариант:

*** Ronda (близо до „Ла Рамбла”, на 15 мин. пеша от пл. „Каталуня”), Suizo (намира се в Готическия квартал, съвсем близо до Катедралата и Ла Рамбла), Rialto (намира се в Готическия квартал, близо до ул. „Ла Рамбла” и до Кметството, при трансфер с автобус от/до летището е необходимо да се върви пеша около 500 м);
**** Gotico (в Готическия квартал, близо до Катедралата и „Ла Рамбла”);

Варианти и цени за Новогодишна вечеря ще бъдат предложени след 15.11.2020.

ВАЖНО: При нощувки в Барселона туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Барселона |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Барселона |  Нова година 2023 - Испания |  Нова година 2023 - Барселона

Избрани оферти