Начало / Екскурзии / Екскурзии - Валенсия

НОВА ГОДИНА ВЪВ ВАЛЕНСИЯ-LAST MINUTE ОТ 339 ЕВРО/ПОЛЕТИ И 5 НОЩУВКИ В 4* ХОТЕЛИ

Номер на оферта

/

236692

Дати & цени

Цената включва

• Двупосочен самолетен билет за директен полет София – Валенсия – София
• Летищни такси
• 3 или 5 нощувки закуски в хотели 4* , локация-център!
• 1 брой ръчен багаж, с тегло до 10 кг и максимални размери: 40 x 30 x 20 см

Цената не включва

• Приоритетно качване: 60 лева на човек в двете посоки. Позволява Ви да качите на борда два броя ръчен багаж: 1 чанта до 10 кг с размери 55 см х 40 см х 23 см и 1 малка с размери 40 см х 30 см х 20 см
• Чекиран багаж, до 20 кг: 150 лева/в двете посоки/
• Такса за запазени места в полетите и ранно чекиране – по 40 лева на човек, в двете посоки/заплаща се при резервация/. В случай, че не желаете да запазим места, чекирането и получаването на бордните карти, може да бъде извършено най-рано 48 часа, преди датата на полета.
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро: 8 – 10 лева на човек /за лица до 65 години/.
• Допълнителни екскурзии – полудневни пешеходни турове, с индивидуален екскурзовод/по-долу в офертата/

Програма на пътуването

НОВА ГОДИНА ВЪВ ВАЛЕНСИЯ! РАННИ ЗАПИСВАНИЯ!

Пакетни цени от 339 евро

Програмата е ИНДИВИДУАЛНА и не включва водач от България! Не е необходим минимален брой туристи!



ДАТИ:
27.12 – 01.01.2022 / 5 нощувки – хотел Turia 4*: 339 евро или хотел Eurostars Gran Valencia 4*: 359 евро!

29.12 – 01.01.2022 / 3 нощувки – хотел Turia 4*: 349 евро или хотел Eurostars Rey Don Jaime 4*: 369 евро

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Необходими документи за резервация и сключване на договор:
данни от лична карта/или паспорт: номер, дата на издаване и валидност, егн

Начин на плащане:
Депозит 50% от общата цена при резервация
Доплащане до 10 дни преди датата на отпътуване

*ВАЖНО!!! Свободните места за всяка дата са ограничени!
Заложената цена на самолетния билет е към дата 15.12.2021. При резервация, цената подлежи на препотвърждение! По-ранното закупуване на самолетните билети, гарантира запазване на оферираните цени!
*Можем да предложим настаняване и в други 3*, 4* или 5* хотели, в различни части на Валенсия
*Към днешна дата – 15.12, за Испания може да се пътува със сертификат за ваксинация, антигенен тест или документ за преболедуване

ХОТЕЛИ:
Хотел Turia 4*
http://www.hotelturia.es/
Хотел Turia се намира в близост до автогарата на Валенсия и на 350 метра от метростанция Turia. Намира се срещу парка „Турия“ и Ботаническата градина, както и на 20 минути пеша от катедралата. Всички климатизирани стаи в хотел Turia разполагат с телевизор, а повечето имат и собствен балкон. Има също сейф, а собствената баня е снабдена със сешоар. Търговски център Nuevo Centro и универсален магазин El Corte Ingl?s се намират срещу хотела. Отличният обществен транспорт осигурява лесен достъп до Града на изкуствата и науките, летището и Конгресния център.
Хотел Turia разполага с бар на място, както и с туристическо бюро и денонощна рецепция.
Осигурен е безплатен WiFi навсякъде. На място има паркинг, който може да се ползва срещу допълнително заплащане.

Хотел Primus Valencia 4*
https://hotelprimusvalencia.com/en/
Този изключително модерен хотел се намира само на 600 метра от впечатляващия Град на изкуствата и науките във Валенсия. Предлага СПА център, фитнес и целогодишен открит плувен басейн. Елегантните стаи са оборудвани с плазмен телевизор със сателитни канали и безплатен WiFi.
Климатизираните стаи на хотел Valencia Primus се отличават с атрактивни дървени подове и модерен интериор в светли цветове. Всяка стая е шумоизолирана и има работно бюро и сейф за лаптоп.
Срещу допълнителна такса гостите получават достъп до големия СПА център на хотела, който разполага с динамичен плувен басейн, студен басейн, хидромасажна вана, сауна и турска баня. Срещу допълнителна такса също се предлагат богата гама от масажни и козметични процедури. На разположение на гостите има и фитнес зала.
Стилният ресторант на хотела сервира традиционна средиземноморска кухня с лек модерен привкус. Има открита тераса, както и лоби бар с изглед към очарователната градина.
Търговски център „Aqua Multiespacio“ е точно срещу хотел Primus Valencia. На 75 метра има автобусна спирка, която осигурява връзки с центъра на града и плажовете.

Допълнителни екскурзии:

1. Пешеходна обиколка на Валенсия – цена 35 евро на човек
Тръгване от хотела в уговорения час. Пешеходна разходка от хотела до историческия център на града през парка Градините на Турия – изключително красив парк, намиращ се в старото корито на река Турия, който пресича целия град и впечатлява със зеленината и спокойствието, градините с цветя, спортните съоръжения и артистични сгради. Обяснение за историята на Испания и Валенсия. Възникване, развитие, модерно време.
Влизане в града през старата централна пората – Торрес Серанос. Разходка из малките тесни улички на града. Преминаване през Палао Генералидад Валенсиана, площад Пласа де ла Вирхин, Базиликата, 3-те порти на Катедралата (обяснение какво могат да видят вътре), Музей Алмоина, площад Пласа де ла Рейна, църквата Св.Каталина, площад Пласа Редонда, Централния пазар, Копринената борса (с обяснение на какво да обърнат внимание вътре), площад Пласа де Аюнтамиенто, Кметството, Северната гара и площада за кориди Пласа дел Торос. Свободно време за обяд и за разглеждане по избор.
Цялата обиколка се прави без вход в описаните места.

2. Сагунто – малкият Рим с влак, минимум 2-ма души, цена 55 евро на човек (включва билет за влак, входни такси и екскурзоводско обслужване на български)
Тръгване в посока Сагунто – малко градче с голямо историческо значение. През Римско време градът е бил едно от соновните пристанища в империята. Обиколката включва посещение на Историческия музей, изключително красивият Римски амфитеатър, старата крепост на върха на хълма, от където се открива красива гледка към града и еврейския квартал. Продължителност около 5ч.

3. Албуфера с туристически автобус, цена: 20 евро на човек, доплащане за екскурзовод на български 40 евро на човек, минимум двама души
Екскурзия до едно от най-големите езера в Испания. То е дом на много растителни и животински видове, които могат да се видят само тук. Освен това Албуфера е и оризището на Валенсия и родно място на паелята. Екскурзията включва разходка с лодка по спокойните води на езерото.

4. Гандия и „Животът на Борджиите” с влак, минимум двама души цена 60 евро на човек (включва билет за влак, вход за двореца на борджиите и екскурзоводско обслужване на български).
Гандия е градът на Борджиите. Там се намера замъкът от 15в. на един от най-известните от тях Родриго де Борха, по- известен като папа Александър VI. Обиколката включва посещение на историческия център и Херцогският замък, обявен за културно наследство. Той е един от най-важните и емблематични пример за строителна архитектура от периода на валенсианското архитектурно наследство.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИТЕ:

Град на Изкуствата и науките

Дворец на изкуствата „Кралица София“ – Отвън прилича на космически кораб, долетял от чужда галактика. Или на шлем, предпазвал главата на гигантски воин. Отвътре обаче е оперен театър и свърталище на музите. Откъдето и да го погледнеш, Дворецът на изкуствата „Кралица София” е предизвикателство към фантазията и сетивата.

Хемисферик – Специално изградено 3D кино, където можете да се насладите на космоса, сякаш сте на космически кораб, да научите нови и интересни факти за звездите, нашата планета, Слънчевата система, Млечния път и други галактики, както и да се насладите на научнопопулярен или анимационен 3D филм;

Музей на науките „Принц Филип“ – Това е мястото, където всеки може буквално да се докосне до науката, да види и опита как се случват дори най-простите неща от живота през погледа на науката; Основно правило: „Пипай!“

Умбракле – Това е красива пешеходна алея, която в същото време е и ботаническа градина, събрала в себе си разнообразието на растителните видове в област Валенсия. И ако това не е достатъчно към предназначението му можем да добавим и музей на открито с интересни изложби на класическото и модерно изкуство.

Агора – Изключителна по своята архитектура сграда, в която се провеждат всякакъв тип местни и международни събития и срещи, едно от които е и международният турнир по тенис OPEN 500.

Океанографик – Най-големият аквариум в Европа, с голямо разнообразие от риби и морски животни, представящи основните морски екосистеми на планетата. Те сякаш плуват около посетителите, които могат да им се насладят дори в ресторанта, чиито стени също са част от аквариума. Няколко пъти дневно се провежда и невероятно шоу с делфини. Организират се и специални събития като например „Нощувка с акулите”, „Стани дресьор за един ден“ и др.;


Туристически автобус
Най-пълната и интересна обиколка на Валенсия. Билетът важи 24 часа. Точка на тръгване – площад Пласа де ла Рейна. Честота – 30мин.
Тур А: Разглеждане на града от историческа гледна точка. Спирки: площад Пласа де ла Рейна, Музеят на модерното изкуство, музеят Сан Пио V, Новият център, Конгресната палата, Новият стадион Местайа, зоологическата градина Биопарк и историческият музей на Валенсия.
Тур Б: Запознаване с влиянието на средиземноморието над Валенсия. Спирки: площад Пласа де ла Рейна, музеят на Фаите, Градът на изкуствата и науките, Океанографския музей, Търговски център Аква, хотел Лас Аренас, пристанището, бул.Балеарес, музеят Сан Пио V. Туровете (А и Б) могат да се сменят на две спирки – площад Пласа де ла Рейна и музеят Сан Пио V.


Посещение на стадиона на ФК Валенсия
Уникална обиколка на стадион, пълен с история и емоции. Обиколката минава през стадиона, параклиса, съблекалните и коридора към стадиона. Продължителност: 1 час С предварителна резервация


Биопарк
Какво представлява Биопарк – едно парче от Африка във Валенсия. Най-модерният зоопарк в Европа и един от най-добрите в целия свят, където оградите на практика са невидими и животните се чувстват като в естествената си среда, покрива площ от 100 000 кв.м. Той е ново поколение зоопарк, създаден на базата на концепцията за „зоо потапяне” – посетителят напълно се потапя в дивите местообитания на животните.


Обиколка с катамаран
Релаксираща обиколка с катамаран през яхтеното пристанище, подвижния мост от пистата на Формула 1, и плажовете на Валенсия Малвароса и Лас Аренас. Насладете се на Средиземноморския бряг от различна гледна точка, а именно тази на моряците. Продължителност около час.
Обиколката може да се направи и по залез слънце, като включва чаша валенсианско шампанско. Продължителност около час и половина.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Валенсия |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Валенсия |  Нова година 2024 - Испания |  Нова година 2024 - Валенсия

Избрани оферти