Начало / Екскурзии / Екскурзии - Вършац

Нова година в Сърбия - град Вършац - автобус

Номер на оферта

/

180161

Дати & цени

30 декември 2022 г. - Цена от 595 лв.

Цената включва

транспорт с автобус, 3 нощувки със закуски в хотел SRBIJA VRSAC 3***, 1 обикновена вечеря на меню на 30.12., Новогодишна вечеря на швеска маса с неограничено количество алкохолни на 31.12.2022 г., безалкохолни напитки местно производство, шампанско, жива музика и томбола, Празнична вечеря – реприз на 01.01.2023 г. на шведска маса с неограничено количество алкохолни, безалкохолни напитки местно производство и жива музика, водач от агенцията, туристическа програма във Вършац, екскурзия до манастира Месич, градска такса, мед. застраховка с покритие 5000 EUR.

Цената не включва

музейни такси, повишение на транспортни разходи /обявява се 20 дни преди отпътуване/.

Програма на пътуването

НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град ВЪРШАЦ - ВЪВ ВИНОТО Е ИСТИНАТА!

С организиран транспорт / ползване на собствен транспорт – 100 лв./

Включени две празнични вечери и неограничено количество напитки!

По маршрут: София – Вършац– Тимишоара - Манастира Месич – София

4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 2 празнични вечери / 1 обикновена вечеря

ДАТА: 30.12.2022 г.

ЦЕНА на човек в двойна стая: 595 лв.

=============================================================ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!=============================================================

Потопете се в атмосферата на празника и станете част от една прекрасна бохемска приказка. Ако искате да разберете кой път води до истината, това е пътя за Вас ! А защо ВЪРШАЦ Тук и вятърът духа с аромат на грозде и вино…
Вършац е едно от най - хубавите банатски градчета, където се сливат Панонската низина и Вършачката планина. Ще видите Делиблатските пясъчни дюни известни още като „Европейската Сахара“. Характерни за района са хубавото грозде и лозови масиви, които се отглеждат в тази област още от XV в.

=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден /30.12.2022 г./ София – Вършац
Отпътуване в 09.00 ч. от София, пл. Св.Ал. Невски, в посока Калотина – Ниш – Смедерево. Пристигане във Вършац, един от най-старите и най-красивите автентични градове във Войводина. Разположен на ръба на Панонската равнина, по склоновете на Вършац планина, той впечатлява със старинната си архитектура под влияние на унгарската култура.
Настаняване в хотел SRBIJA VRSAC – 3*** (www.hotelsrbija.rs). Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

2 ден /31.12.2022 г./ Вършац
Закуска на шведска маса. Пешеходна обиколка на града, която включва Градския музей Конкордия /разглеждане отвън/, Дома на владиката „Владичански двор“, проектиран в стил барок /разглеждане отвън/, минаване покрай сградата на Кметството и посещение на Съборната църква. Това е най – старата църква в града, строена от 1728 до 1785 г. с една от най – красивите дърворезби от този период. Ще можете да видите градския площад Св. Николай и старата аптека от XVIII в, известна като „аптеката на стълбите" и наричана още „При Спасителя“, неоготическия римокатолическия храм Св. Герхард, който е сред обектите, които заслужават вашето внимание.
По желание – посещение на местната винарна за дегустация на различни марки местно вино, съчетана с малки хапки сирена. Когато се отпие това вкусно вино, поверието гласи, че след 5 различни марки, изпробвани в навечерието на Новата година, се проговаря сръбски?. Е да видим дали е така? С танцова стъпка и широка усмивка, денят продължава с подготовка на празничната вечер.
Новогодишна вечеря с богато меню на шведска маса, неограничено количество местни безалкохолни, алкохолни напитки, шампанско, жива музика до зори и празнична томбола!
ЧЕСТИТА НОВА 2023 ГОДИНА! Srena Nova godina!

3 ден /01.01.2022 г./ Вършац – манастира Месич
Късна разточителна закуска до 11.00 ч. Отпътуване с автобус и разглеждане на манастира Месич. Ще запалим свещички, ще помолим за здраве и благоденствие. Свободно време за разходка /прошетка на сръбски/. Вечеря - реприз на 01.01.2023 г. на шведска маса с неограничено количество местни безалкохолни, алкохолни напитки и жива музика.

4 ден /02.01.2023 г./ Вършац - София
Закуска на шведска маса. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

=============================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА:

Hotel Srbija *** – Vrsac, Srbija
http://www.hotelsrbija.rs

Местоположение: Хотел „SRBIJA" се намира в сърцето на град Вършац и предлага комфортно настаняване за една пълноценна почивка или бизнес пътуване.
Настаняване: Хотелът разполага със 78 стаи, от които 35 комфортни и останалите стандартни стаи, и 8 апартамента, обзаведени с всички съвременни удобства.
Услуги: Безплатна интернет връзка в стаите и общите помещения, фризьорски салон.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Доплащане за:
• единична стая – 285 лв.
• медицинска застраховка за туристи над 65 г. – 5.00 лв.
• посещение на местна винарна за дегустация на различни марки местно вино, съчетана с малки хапки сирена – 10.00 EUR *заявява се и се заплаща на място на екскурзовода/.

Намаление за:
• дете до 9.99 г. с 2-ма възрастни в стая – 170 лв.
• ползване на собствен транспорт – 100 лв.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туристи.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.

Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания.
Начин на плащане: депозит – 200 лв., доплащане - до 30 дни преди отпътуване.

Използвани транспортни средства по програмата: • автобус

Парична единица на Сърбия: DIN – Сръбски динар (1 EUR ~ 116 DIN)

=============================================================ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!=============================================================

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Вършац |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Вършац |  Нова година 2022 - Сърбия |  Нова година 2022 - Вършац

Избрани оферти