Начало / Екскурзии / Екскурзии - Белград

Великден в Белград - Hotel Moskva 4*

Номер на оферта

/

232630

Дати & цени

Цената включва

*Водач от фирмата организатор;
*За пътуващите с организиран автобусен транспорт - медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро;
*3 нощувки, 3 закуски в хотел MAJESTIC 4*;
*1 вечеря на 22.04;
*1 вечеря на 24.04 с включени печени агне и прасе и жива музика;

Цената не включва

*Входни такси за туристическите забележителности;
*PCR тест или антигенен тест (в случай, че са необходими към момента на пътуването);
*Разходка с корабче по Сава и Дунав (около 2 часа) с включен обяд и неограничена консумация на местни напитки – 27 евро (организира се при група минимум от 30 души, заплаща се на място). МЕНЮ ЗА ОБЯДА /блок маса/: Месо на скара (роловано пилешко филе, ароматно пилешко бутче без кости, свински врат, кебапчета, гурманска плескавица, домашна наденица), печени картофи, сезонна салата, хляб, десерт (ябълков пай); АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ: ракия (сливова, кайсиева, крушова, дюлева), Vinjak, Водка, Джин, Pelinkovac, Вермут, ВИНО: Червено, бяло, БИРА: Зайчар, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ: Ябълка, праскова, портокал; Кока - Кола, битер лимон Schweppes, Тоник, ВОДА: Газирана, негазирана, КАФЕ, ЧАЙ
*Доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани
*Трансфер в двете посоки: Бургас - 55 лева; Сливен - 45 лева; Стара Загора - 35 лева; Пловдив - 30 лева, Пазарджик - 25 лева, Варна - 55 лева; Велико Търново - 35 лева; Плевен - 25 лева.

Програма на пътуването

Великден в Белград - Hotel Moskva 4* - 22.04.2022г.

ДАТИ:
22.04 - 25.04.2022г. - 455лв.

Възможност за пътуване със собствен транспорт

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА:

-1-ви ден София - Белград
Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 07:30ч.
Пътуване по маршрут: София – Калотина – Белград. Пристигане в Белград след обяд. Настаняване. Свободно време за самостоятелна разходка и пазар в сърцето на Стари Белград: площада на Републиката, паметникът на Княз Михайло, пешеходната улица Княз Михайло – най-известната улица в Белград и едно от най-важните градски пространства, търговска зона и седалище на държавните институции. Градската променада ще ви заведе до крепостта Калемегдан и едноименния парк.
Вечеря в ресторанта на хотела /менюто е посочено по-долу/.
Нощувка.

-2-ри ден Белград
Закуска. Панорамна автобусна обиколка на Белград с местен екскурзовод: преминаване в Нови Белград през Бранков мост над река Сава, Нови Белград, хълма Дедине – най-елитния квартал в Белград, Къщата на Цветята, където е гроба на някогашния председател на СФРЮ – Йосиф Брос Тито и неговата съпруга Йованка. Посещение на най-големият православен храм на Балканите – „Свети Сава”. Изграждането на храма все още не е завършено, началото му започва през 1894г. В близост до храма се намират Народната библиотека на Сърбия, малката църква „Свети Сава” и паметника на Карагеорги Петрович-Караджордже, сръбски вожд и основоположник на династията на Караджорджевичите. Продължаване на панорамната обиколка: бул. Освобождение, бул. Крал Милан, площад Славия, площад Теразийе. Посещение на крепостта Калемегдан, разположена на висока скала на десния бряг на река Сава при вливането и в река Дунав. Днес на нейната територия се намират Военният музей, Обсерваторията, Зоологическата градина, парк с алеи за разходка, комплекс за спорт и развлечения. Свободно време.
Нощувка.

-3-ти ден Белград
Закуска. Свободно време в Белград или по желание срещу допълнително заплащане. Разходка с кораб по реките Сава и Дунав (около 2 часа) с включен обяд и консумация без лимит на местни напитки /менюто е посочено по-долу/.
Свободно време.
ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотела с музика на живо /менюто е посочено по-долу/.
Нощувка.

-4-ти ден Белград - Ниш - София
Закуска. Отпътуване за град Ниш: разглеждане на площадът на Освобождението, в центъра на който е Паметникът на освободителите на града, издигнат през 1936г., сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка, Националният театър, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус, дворецът “Бановина”, построен през 1886г. като административна сграда и полицейски участък, а днес е седалище на Нишкия университет. Свободно време около 1.00-1.30 час. Отпътуване за България. Пристигане в София привечер.

=============================================================

-ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТУВАЩИТЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ:

При пътуване със собствен транспорт, отпада включената в пакета медицинска застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.
Адрес на най-близкия до хотела обществен паркинг /около 50 метра/: Обилићев венац 14-16, Београд 11000
Ползването на обществен паркинг Обиличев Венац е около 15 евро на ден (заплаща се лично на място).

-МЕНЮ ЗА ВЕЧЕРЯ 22.04:
*Проя, Гибаница, Туршия, мезе “Маджестик”, брускети с риба тон, постни ролца,
*Кебапчета, пуешко филе с гарнитура картофи и зеленчуци на грил
*Риба на жар с далматинска гарнитура
*Сладкиш „Маджестик“ и Баклава

-МЕНЮ ЗА ВЕЧЕРЯ 24.04:
*Ниегушко прошуто, телешко прошуто, свинско филе, колбас Кулен и четири вида сирена
*Туршия, Руска салата
*Телешка чорба
*Печено агне и печено прасе с гарнитура и салати
*Селекция от дребни сладкиши

-Забележка:
*Минимален брой участници за осъществяване на екскурзията: 35
*Срок за уведомяване за ненабран минимум: 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
*При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.

-Условия за записване и начин на плащане:
*Депозит в размер на 50 лева на човек при записване;
*Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.

-Необходими документи:
*Валидна лична карта или задграничен паспорт.
*За дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
*За дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.

-ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
*До 21 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса;
*От 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на внесения депозит;
*От 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
*От 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.

-Допълнителна информация:
*Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране. Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
*За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
*Екскурзията е подходяща за лица с ограничена подвижност.
*Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
*Срок за записване: до запълване на свободните места.
*Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
*За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
*Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
*Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.
*Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
*Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката се сключва в деня на извършено първо плащане на направената резервация за организирано пътуване.
*Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003627/20.12.2021 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43
=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Белград |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Белград |  Великден 2024 - Сърбия |  Великден 2024 - Белград

Избрани оферти