Начало / Екскурзии / Екскурзии - Кралево

Нова Година в Иваница - Hotel Park 3* - 30.12.2021г.

Номер на оферта

/

228063

Дати & цени

30 декември 2021 г. - Цена от 495 лв.

Цената включва

*3 нощувки, 3 закуски и 1 вечеря в хотел PARK 3*, Иваница;
*ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ (на сервиране) с включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и с жива музика;
*Празнична вечеря РЕПРИЗА с жива музика /без включени напитки/;
*Транспорт с автобус 3*;
*Представител от фирмата организатор;
*Медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро;
*Безплатно ползване на СПА зоната на хотела /не включва процедури и масажи/;

Цената не включва

*Разходи от личен характер;
*Входни такси на туристическите обекти по програмата;
*PCR тест или антигенен тест (в случай, че са необходими към момента на пътуването);
*Екскурзия до Манастир Студеница – 10 евро /при група от 20 души желаещи/;
*Доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани;
*Трансферите от: Бургас - 55 лева; Сливен – 45 лева; Стара Загора – 35 лева; Пловдив – 30 лева, Пазарджик - 25 лева, Варна - 55 лева; Велико Търново - 35 лева; Плевен - 25 лева;

Програма на пътуването

Нова Година в Иваница - Hotel Park 3* - 30.12.2021г.

*ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Цена на човек в двойна стая:
30.12.2021 - 02.01.2022 - 495лв.

Цени ранно записване

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Програма:

1-ви ден София - Иваница
Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 07:30ч. Пристигане в Иваница следобяд.
Настаняване в хотела. Свободно време за почивка, разходка или за ползване на СПА центъра в хотела.
Вечеря. Нощувка.

2-ри ден Иваница
Закуска. Свободен ден за разходка, пазар или за ползване на СПА центъра в хотела.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и с жива музика.
Нощувка.

3-ти ден Иваница - манастир Студеница*
Закуска. Свободен ден или по желание включване в допълнителна екскурзия до манастир Студеница.
Манастир Студеница е един от най-значимите манастирски комплекс от средновековна Сърбия, бил е духовното и културно сърце на държавата Рашка. Построен е през 12-ти век от великия княз Стефан Неманя и носи името си от реката, до която е построен. На пръв поглед манастирският комплекс създава впечатление за мощен, укрепен средновековен град. Масивните стени с кули, които ограждат комплекса, все още служат за същата цел като в средновековието - за защита на църквата, трапезарията и къщата за гости. Най-важната особеност на манастирския комплекс е църквата на Божията майка, с нейната бяла мраморна фасада и романски архитектурни образци. Порталите, прозорците и олтарната част на църквата са пищно украсени с флорални символи и преплитания, докато архитектурната украса в източната част на фасадата изобразява легенди за митични същества - дракони и гущери с опашки, подобни на змия. В църквата се съхраняват мощите на основателят на манастира, великият княз Стефан Неманя.
Връщане в хотела.
Празнична вечеря РЕПРИЗА с жива музика /без включени напитки/.
Нощувка.

4-ти ден Иваница - София
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

==========================================================

-ПРИ ЖЕЛАНИЕ ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ: -40 ЛЕВА НА ЧОВЕК ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ В ТАБЛИЦАТА.
В този случай, отпада включената в пакета мед. застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.

-Забележка:
*Минимален брой участници за осъществяване на екскурзията: 30 души
*Срок за уведомяване за ненабран минимум: 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
*При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.

-Условия за записване и начин на плащане:
*Депозит в размер на 50 лева на човек при записване;
*Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.

-Необходими документи:
*Валидна лична карта или задграничен паспорт.
*За дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
*За дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.

-ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
*До 21 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса;
*От 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на внесения депозит;
*От 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
*От 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.

-Допълнителна информация:
*Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране. Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
*За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
*Екскурзията е подходяща за лица с ограничена подвижност.
*Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
*Срок за записване: до запълване на свободните места.
*Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
*За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
*Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
*Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.
*Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
*Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката се сключва в деня на извършено първо плащане на направената резервация за организирано пътуване.
*Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003093/30.12.2020 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Кралево |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Кралево |  Нова година 2022 - Сърбия |  Нова година 2022 - Кралево

Избрани оферти