Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ниш

Нова Година в Прокупле - Hotel Hammeum 4* - 31.12.2021г.

Номер на оферта

/

232927

Дати & цени

31 декември 2021 г. - Цена от 355 лв.

Цената включва

*2 нощувки, 2 закуски и 1 вечеря в хотел HAMMEUM 4* в Прокупле;
*1 стандартна вечеря /на сервиране/ в ресторанта на хотела – включва основно ястие, салата, десерт, хляб;
*ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ /на сервиране/ с жива музика и включена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в банкетна зала OLYMPIC RESIDENCE;
*Tранспорт с автобус 3*;
*Eкскурзоводски услуги;
*Mедицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро;
*Tрансфери в новогодишната нощ: хотел – банкетна зала - хотел;

Цената не включва

*Входни такси и билети за забележителности, разходи от личен характер;
*PCR тест или антигенен тест (в случай, че са необходими към момента на пътуването);
*Доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани;

Програма на пътуването

Нова Година в Прокупле - Hotel Hammeum 4* - 31.12.2021г.

*ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Цена на човек в двойна стая:
31.12.2021 - 02.01.2022г. - 355лв.

Ранно записване

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Програма:

1-ви ден София - Ниш - Прокупле
Отпътуване от София в 08:00 часа от паркинга на стадион “В. Левски”. Пътуване по маршрут: София-ГКПП Калотина-Пирот-Ниш. Пешеходна обиколка в центъра на град Ниш: площадът на Освобождението, в центъра на който е Паметникът на освободителите на града, издигнат през 1936г., сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка, Националният театър, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус, дворецът “Бановина”, построен през 1886г. като административна сграда и полицейски участък, а днес е седалище на Нишкия университет. Кратко свободно време. Продължаване за ПРОКУПЛЕ и пристигане след обяд. Настаняване в хотела. Свободно време за разходка и пазар в града. Подготовка за празничната вечер. В
19:30ч. трансфер до зала OLYMPIC RESIDENCE. (Разстоянието от хотела е около 1 км.)
-20:00ч. – 03:00ч. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с жива музика и включена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в банкетна зала OLYMPIC RESIDENCE.
-Посрещане на Новата 2022 година!
Трансфер обратно до хотела в желаното време за прибиране. Нощувка.

2-ри ден Прокупле
Закуска. Свободно време в Прокупле. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

3-ти ден Прокупле - София
Закуска. Освобождаване на хотелските стаи. Отпътуване за България. Пристигане в София след обяд.

=============================================================

-ПРИ ЖЕЛАНИЕ ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ: -30 ЛЕВА НА ЧОВЕК ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ В ТАБЛИЦАТА.
В този случай, отпада включената в пакета мед. застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.

-Забележка:
*Минимален брой участници за осъществяване на екскурзията: 30 души
*Срок за уведомяване за ненабран минимум: 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
*При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.

-Условия за записване и начин на плащане:
*Депозит в размер на 50 лева на човек при записване;
*Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.

-Необходими документи:
*Валидна лична карта или задграничен паспорт.
*За дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
*За дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.

-ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
*До 21 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса;
*От 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на внесения депозит;
*От 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
*От 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.

-Допълнителна информация:
*Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране. Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
*За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
*Екскурзията е подходяща за лица с ограничена подвижност.
*Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
*Срок за записване: до запълване на свободните места.
*Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
*За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
*Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
*Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.
*Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
*Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката се сключва в деня на извършено първо плащане на направената резервация за организирано пътуване.
*Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003093/30.12.2020 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Ниш |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Ниш |  Нова година 2022 - Сърбия |  Нова година 2022 - Ниш

Избрани оферти