Начало / Екскурзии / Екскурзии - Нови Сад

Нова Година в Рума - Hotel Park 4* - 30.12.2021г.

Номер на оферта

/

232638

Дати & цени

30 декември 2021 г. - Цена от 515 лв.

Цената включва

*3 нощувки в HOTEL PARK 4*, Рума;
*3 закуски /блок маса/;
*Стандартна вечеря на 30.12 /блок маса/;
*ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ /на сервиране/ с неограничена консумация на напитки местно производство и жива музика;
*Празнична вечеря РЕПРИЗА на 01.01 с жива музика /блок маса, без включени напитки/;
*Безплатно ползване на СПА центъра на хотела /не включва процедури и масажи/;
*Транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/;
*Водач от фирмата организатор;
*Екскурзоводско обслужване;
*Медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро;

Цената не включва

*Входни такси на туристическите обекти по програмата;
*PCR тест или антигенен тест (в случай, че са необходими към момента на пътуването);
*Екскурзия до Сремски Карловци и Нови Сад – 15 евро (при група от 25 души желаещи);
*Доплащане към медицинската застраховка за лица от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 10 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани;
*Доплащане за трансфер в двете посоки: Бургас - 55 лева; Сливен - 45 лева; Стара Загора - 35 лева; Пловдив - 30 лева, Пазарджик - 25 лева, Варна - 55 лева; Велико Търново - 35 лева; Плевен - 25 лева;

Програма на пътуването

Нова Година в Рума - Hotel Park 4* - 30.12.2021г.

*ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Цена на човек в двойна стая:
30.12.2021 - 02.01.2022г. - 515 лв.

Ранно записване
==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Програма:

1-ви ден София - Рума
Отпътуване от София от паркинга пред стадион Васил Левски в 07:00ч. Пътуване по маршрут: София – Калотина – Белград – Рума. Пристигане в късния следобяд в гр. Рума и настаняване в Hotel Park 4* /централно разположен/. Градът е живописно сгушен в подножието на планината Фрушка гора, която през 1960г. е обявена за национален парк (резерват), намира се само на 30 минути от Белград и на 30 минути от Нови Сад. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден Рума - *Сремски Карловци и Нови Сад с Петроварадин
Закуска. Свободно време в Рума или по желание допълнителна екскурзия до Сремски Карловци и Нови Сад. Сремски Карловци - духовния център на Сърбия, където ще може да видите Духовното училище, Патриаршията, Палатата на Мира, Карловачката гимназия, църквата „Св. Никола” и Римокатолическата църква „Св. Троица”. Освен с духовност и култура, градчето е прочуто с няколко десетки известнив цяла Сърбия винарски изби. Някои от местните вина са били високо ценени във Виенския императорски двор, както и на стоковите борси в Лондон и Ротердам. Посещение на винарска изба и дегустация (срещу допълнителна такса). Продължаваме за Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Посещение на крепостта Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепостта е наречена Гибралтар на Дунав.
Връщане в хотела.
От 16:00 до 18:00ч. Новогодишно подгряване с лека музика и дегустация на ракия KLEKOVA?A.
Подготовка за празничната вечер.
-ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с музика от 20:00ч. и неограничена консумация на напитки местно производство.
Нощувка.

3-ти ден Рума - Крушедолски манастир, манастир Ново Хопово
Закуска. Екскурзия до Крушедолски манастир и Манастир Ново Хопово. Фрушкогорските манастири са група от 35 манастира, съществували в планината Фрушка гора. Манастирският ансамбъл е разположен на сравнително малка територия. Преди 5 века броят на манастирите достига до 35, като 15 от манастирите са се съхранили и запазили и до днес. Крушедолският манастир „Благовещение Богородично“ е основан между 1509 и 1514г. от деспот Георги Стефанович Бранкович и майка му Ангелина Сръбска. Тук са положени тленните останки на крал Милан Обренович, който умира във Виена.
Следва посещение на манастирът Хопово, който представлява уникален паметник на архитектурата – макар че няма сигурни данни се предполага че е основан през 15 век, за което говорят археологически останки на част от сградите. През 1555г. в църквата на манастира били пренесени мощите на св. Теодор Тирон. През 16 век това място е определяно като най-важният просветителски център в Сърбия.
Връщане в хотела. Празнична вечеря РЕПРИЗА с жива музика /без включени напитки/. Нощувка.

4-ти ден Рума - София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София привечер.

==============================================================

-ПРИ ЖЕЛАНИЕ ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ: -45 ЛЕВА НА ЧОВЕК ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ В ТАБЛИЦАТА.
В този случай, отпада включената в пакета мед. застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.
Хотела разполага с безплатен паркинг за своите гости.

-Забележка:
*Минимален брой участници за осъществяване на екскурзията: 30 души
*Срок за уведомяване за ненабран минимум: 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
*При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.

-Условия за записване и начин на плащане:
*Депозит в размер на 50 лева на човек при записване;
*Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.

-Необходими документи:
*Валидна лична карта или задграничен паспорт.
*За дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
*За дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.

-ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
*До 21 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса;
*От 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на внесения депозит;
*От 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
*От 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.

-Допълнителна информация:
*Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране. Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
*За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
*Екскурзията е подходяща за лица с ограничена подвижност.
*Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
*Срок за записване: до запълване на свободните места.
*Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
*За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
*Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
*Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.
*Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
*Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката се сключва в деня на извършено първо плащане на направената резервация за организирано пътуване.
*Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003093/30.12.2020 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Нови Сад |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Нови Сад |  Нова година 2022 - Сърбия |  Нова година 2022 - Нови Сад

Избрани оферти