Начало / Екскурзии / Екскурзии - Гоце Делчев

ОМАЙНАТА ЕКСКУРЗИЯ

Номер на оферта

/

232358

Дати & цени

Цената включва

транспорт с лицензиран автобус
екскурзоводско обслужване
1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на Гоце Делчев
екскурзии по програмата
ДОБРО НАСТРОЕНИЕ

Цената не включва

лични разходи
входни такси в Гайтаниново к-с „Омая”- 15 лева/възрастни и 10 лева деца, , Никополис ад Нестум- 2 лева/човек, други такси при посещение на музеи по желание

Програма на пътуването

Дати: 25-26 юли 2020

ДВУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ

Пожелахте отново: ОМАЙНАТА екскурзия, която съчетава останки от процъфтяващ град, село и църква, които ни изпълват с умиление, невероятното чувство да сме на „върха“ близо до небето пиейки чаша вино и всичко да е под краката ни, докосването до святото на светците, и накрая едно чудно село от глина..........

ПРОГРАМА:

1 ден. Отпътуване в 7,30 часа от стадион Васил Левски. Пътуване по живописната долина на р. Места. Разглеждане на Никополис ад Нестум-един от трите града, построени от Марк Улпий Траян в чест на победата му над даките. Посещение на архитектурен резерват Делчево . Разглеждане на селото, кацнало горе в планината на границата между двете планини Родопа и Пирин, време за свещичка в църквата, възможност за обяд в кокетна кръчма, надвиснала над Гоцеделчевската котловина с изумителна гледка към планините наоколо. Пристигане в района на Гоце Делчев/село Копривлен/. Настаняване в хотел 3*. Свободно време. Нощувка.

2 ден.Закуска. Посещение на Хаджидимовския манастир „Св. Георги”, в чиято църква е положена чудотворната икона на Свети Георги. Време за снимки и наслаждение в чудната местност. Посещение на еко-селище ОМАЯ, разположено в планината Славянка, близо до гръцката граница, смайващо с глинените си къщи, усещането е сякаш сте попаднали в приказка. Възможност за плаж на басейна и риболов в двете естествени езера в комплекса. Свободно време. Отпътуване за София. Пристигане на стадиона вечерта.

Цена на човек в двойна, тройна стая - 116 лева за записвания и плащане до 30 юни 2020



Препоръчва се сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриванене на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.



Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 25 плащащи пълната такса. Екскурзията се потвърждава 7дни преди тръгване.

Туроператорът си запазва правото на промяна реда на провежданите мероприятия. Туроператорът не носи отговорност при промяна цените на входните такси в посещаваните обекти.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Гоце Делчев |  Екскурзии - България |  Екскурзии - Гоце Делчев |  Уикенд почивка - България |  Уикенд почивка - Гоце Делчев

Избрани оферти