Оферта номер: 230749

Осми март във Виена 05 - 08 март 2020

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Виена и Екскурзии в Австрия.

Дати и цена
Цената включва
- Самолетен билет Варна- Виена-Варна с летищни такси; с вкл.ръчен багаж с р/ри:40х30х20см;
- 3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел 3*/4* ;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;
Цената не включва
- Багаж за чекиране /заплаща се по желание в зависимост от теглото - 10/ 20/32 кг;
- Екскурзии по желание според програмата;
- Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
- Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места.Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.
С осмомартенско настроение във Виена 05 - 08.03.2020

4 дни / 3 нощувкиПРомО цена от 329 евро/ 644 лева

На човек в двойна стая на база нощувка със закуска с директен полет от Варна

от 315 евро/615 лева на човек в тройна стаяЦената включва:

Самолетен билет Варна- Виена-Варна с летищни такси; с вкл.ръчен багаж с р/ри:40х30х20см;
3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел 3*/4* ;
трансфери летище – хотел – летище;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

Цената НЕ включва:

Багаж за чекиране /заплаща се по желание в зависимост от теглото - 10/ 20/32 кг;
Екскурзии по желание според програмата;
Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.
Информация за полета:05 март 2020 ВарнаВиена 14:05 – 14:55 (W6 4521)

08 март 2020 ВиенаВарна 15:25 – 18:10 (W6 4522)

Примерна програма:Първи ден - 05.03.2020

Излитане от Варна в 14:05 часа; пристигане във Виена в 14:55ч. Трансфер до избрания хотел и настаняване. Свободно време за вечеря и разходка в центъра на Виена.Втори ден - 06.03.2020

Закуска. Свободно време за пешеходна разходка на историческия център на Виена - Операта, където се правят около 300 изпълнения на година, двореца Хофбург - бившата зимна резиденция на Хабсбургите, Парламента със статуята и фонтана на Атина, Кметството- седалището на кмета, и на градския съвет, катедралата „Свети Стефан“, площада Грабен с колоната на Чумата и елегантната улица Колмаркт със сладкарницата Демел, където можете да се насладите на ароматното виенско кафе и торта Сахер. Време за обяд. Следобед – възможност за посещение на Двореца Белведере - бароков комплекс, построен от принц Юджин от Савой, входът в Белведере е по избор и се заплаща на място-14 евро за Горно Белведере, където са картините на Климт. Дворецът се състои от две части – Горен и Долен Белведере. И двете части са построени от Йохан Лукас фон Хилдебранд – един от най – важните австрийски архитекти. Там е изложена известната "Целувка" на Густав Климт. Нощувка.

Пешеходна обиколка на Виена с професионален гид на български език – доплащане: 30 евро на човек при група от мин. 6 души.Трети ден - 07.03.2020

Закуска. Възможност за посещение на двореца Шьонбрун - лятната резиденция на Хабсбургите , разглеждане на парка и зоологическата градина на Шьонбрун. Tам се намира най-старата в света и единствена барокова зоологическа градина. Или за желаещите – посещение на Пратера. Нощувка.

Двореца Шьонбрун доплащане – 40,-евро на човек c екскурзовод на български език и вход в двореца при група от мин 6 човека – без включен градски транспорт.Четвърти ден - 08.03.2020

Закуска. Свободно време. Следобед-трансфер хотел за летище. Полет от Виена за Варна в 15:25ч – кацане в 18:10ч.Заб.* Програмата е предварителна и е възможна да претърпи промяна.Условия за записване:

Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация.Резервации: Записването за пътуване става в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на 50% от цената.Необходими документи:

- лична карта или задграничен паспорт

- За деца до 18 г., придружавани от близък или само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от негоПлащане: Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 30 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка както следва:

под 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек;
от момента на потвърждение на резервацията до 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 50% от пакетната цена на човек.Рекламации: Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид в срок до 7 дни след края на пътуването.Форсмажор: АБ Травел ООД не носи отговорност за промени в пътуването поради форсмажорни обстоятелства или по вина на превозвача.
Виена
Транспорт - Виена Заведения - Виена Хотели - Виена Пазаруване - Виена Събития - Виена Забележителности - Виена
Първи впечатления от приказната Австрия (пътепис)
Почивни дни около 22 септември – 9 идеи за екскурзии в Европа
Не е загуба на време да повтаряш дестинации