Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прая

Остров Сал, Кабо Верде - райският остров на Африка - директен полет от София

Номер на оферта

/

236147

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет за полет София-Остров Сал, Кабо Верде-Софияс включенилетищни такси и багаж в размер на 20кг.на чове

7 нощувки в избраният хотелна съответния пансион;

Трансфер летище-хотел-летище

Водач, който ще придружава групата по време на престоя;

Информационна среща в избрания хотелза планиране на екскурзиите

Медицинска застраховка с покритие Ковид на стойност 10 000 евро със ЗАД„Уника

Цената не включва

Секюрити такса необходима за влизане в Кабо Верде –31 еврo

Разходи от личен характер;

Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата;

Застраховка „Отмяна на пътуване

Такса гориво -обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава

Програма на пътуването

О-в Сал, Кабо Верде - Райският остров на Африка

Директен чартърен полет от София

8 дни / 7 нощувки

ДАТИ на заминаване: 23.10.2022, 12.11.2022, 03.03.2022

ПАКЕТНИ ЦЕНИ от от 1185 евро на човек

=========================================================


ПОСОЧЕНАТА ЦЕНА Е НАЙ-НИСКАТА!

ЗА ЦЕНА ЗА КОНКРЕТНА ДАТА И ХОТЕЛ, ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=========================================================

ПРОГРАМА

1 Първи ден. Директен чартърен полетот София до остров Сал, Кабо Вердев09:00ч.Пристигане на острова в 13:45ч.Посрещане от фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване и нощувка.

2 Втори ден. Закуска. Информационна среща за запознаване с допълнителните екскурзии на място. Свободно време. Нощувка.

3 Трети ден. Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане.Обиколка на Остров Сал ( 55 евро –заплаща се предварително).Днес ще имате цял ден на разположение за разглеждане на островСал. Обиколката ще започне от прекрасния плаж Igrijinha, след това ще посетим безлюдните плажове на Монте Леаопрез залив Murdeira, където ще видим малкия град Palmeira с неговото търговско пристанище. Ще имаме възможността да посетим естествените басейни на Арагон и Буракона.Пътувайки на Изток, ще пресечем Зоната на Миражите –Terraboa, където ще преминем през местата за култивиране на местната продукция. След това стигаме до солниците на Педра де Луме, където ще бъде сервиран обяд, докато се наслаждаваме на невероятната гледка от вулкана.Кратка спирка в столицата Еспаргос.В края на обиколката, спирка на красивия Dune Beach "Понта Прета", където ще има възможност за плаж. Завръщане в хотела. Нощувка.

4 Четвърти ден. Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане.Салина Релакс -"SPAвъв вулкан" ( 55 евро –заплаща се предварително).Името на остров Сал означава „Остров на солта“. Тук няма планини, само кратер (Педра де Луме) на изгаснал вулкан, чиято основа е образувала естествен солник. Океанската вода, достигаща до дъното на кратера чрез подземни канали, се изпарява, оставяйки дебел слой от сол. Посещава се CrioulaBeautyCenter, където красивата природа, тишината и спокойствието допринасят за удоволствието и релакса на гостите. Тук ще имате възможността да направите кална баня или масаж със сол, да се потопите в басейни с морска вода с различна концентрация на соленост. В малките басейни, благодарение на високата соленост, тялото Ви ще се задържа на повърхността, сякаш гравитацията я няма. Водите на солните мини на известния вулкан на Педра де Луме са 25 пъти по-солени от океана и имат терапевтични и лечебни свойства. Нощувка.

5 Пети ден. Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: “Cabo Verde Night” –Автентична шоу програма с включена вечеря на бюфет и напитки( алкохолни и безалкохолни –бира и вино ). Вечерята е с типични за островите ястия и грилована риба. Цена -35 евро на човек. Час на тръгване: 19:30ч.Ще се насладим на местни танци типични за островите и музика на живо.Вечерята се провежда в ресторант Chez BenvassSanta Maria Restaurant. Нощувка.

6 Шести ден. Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане:Quadтур( 85евро на човек–заплаща се предварително).По време на тура с quad, пред Вас ще сеоткрият пейзажи и незабравими гледки,трудни за достигане с другипревознисредства.Ще имате възможност да се насладите на многоцветните пейзажи на острова: черни пътища, глина, пустини отвулканична скала, златисти плажове и дивидюни.Продължителността на тура е междудва дочетири часа.Нощувка.

7 Седми ден. Закуска.Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане:Катамаран( 65евро –заплаща се предварително).На катамаран "Арматоре" ще се насладите на една страхотна морска разходка.От пристанището на Palmeira се достигадо красивия залив на Murdeira, къдетослед пускане накотва, ще имате възможност да плувате, да се гмуркате и да пробвате дъненриболов. Обяд на борда.Нощувка.

8 Осми ден. Закуска.Освобождаване на стаите и трансфер до летището за полетв 10:45ч. от остров СалдоСофия. Пристигане на летището в София в 22:50ч.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Полетно разписание:

София 09:00 -Малага 12:50 ( техническо спиране )Малага 13:30 –Остров Сал 13:4

Остров Сал 10:45 –Малага 17:45 ( техническо спиране )Малага 18:25 –София 22:5

Условия:

Офертата важи при минимум 140 туристи

Пътуването е без медицински изисквания за имунизации

Цената на екскурзията е калкулирана при курс на щатския долар 1 USD = 1.75 лв.и при промени с повече от 5% разликата ще бъде събрана като доплащане към договорите;

Срок за уведомление за несъбран минимум –30 дни преди заминаване

Депозит при записване вразмер на 500 лева

Доплащане до 35 дни преди заминаване

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане

За деца под 18г., пътуващи без родители -нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители

Допълнително за Ваша сигурност може да бъде сключена застраховка„Отмяна на пътуване“срещу допълнително заплащане. Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“,включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:?Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;?Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.?Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.Застрахователна сума на човек при сключена Застраховка „Отмяна на пътуване“:Покритие на застраховката / Сума за плащанеМ/у 2500 лв и 3000лв –Премия 150 лвМ/у 3000 лв и 3500 лв –Премия 175 лвМ/у 3500 лв и 4000 лв –Премия 200 лвМ/у 4500 лв и 5000 лв –Премия 250 лвМ/у 5000 лв и 6000 лв –Премия 300 лвМ/у 6000 лв и 7000 лв –Премия 350 лвМ/у 7000 лв и 8000 лв –Премия 400 лвМ/у 8000лв и 9000 лв –Премия 450 л

Каквонепокривазастраховката??Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования;?Опит за самоубийство или самоубийство;?Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването;?Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия;?Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения;?За повече информация относно включените застраховки, моля свържете се с нас!

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Анулационна Политика
Срокове за анулации и неустойки:

До 60 дни преди датата на отпътуване –без неустойка

От 59 до 34 дни преди заминаване –неустойка в размер на 500лв.

От 34 дни до датата на заминаване, пълния размер на договор

Анулации без неустойки и връщане на суми:

При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;

При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID19,заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването наизпълнението на туристическия пакет, след заплащане на съответните суми според условията за анулации и неустойки.

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетнибилети по международни полети и не по-късно от един 14 днипреди датата на отпътуване, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите или смяна имена в хотел

=========================================================


ПОСОЧЕНАТА ЦЕНА Е НАЙ-НИСКАТА!

ЗА ЦЕНА ЗА КОНКРЕТНА ДАТА, ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=========================================================

Тагове

Оферти - Кабо Верде |  Оферти - Прая |  Екскурзии - Кабо Верде |  Екскурзии - Прая |  Екзотична почивка 2023 - Кабо Верде |  Екзотична почивка 2023 - Прая

Избрани оферти