Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

ПАРИЖ – БРЮКСЕЛ – АМСТЕРДАМ – самолет

Номер на оферта

/

231828

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
1 БР. САЛОНЕН БАГАЖ;
1 БР. ЧЕКИРАН БАГАЖ;
СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ;
ТРАНСПОРТ С АВТОБУС ПО ПРОГРАМАТА;
ЕКСКУРЗОВОДСКИ УСЛУГИ;
ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ/ХОТЕЛ ПРИ ПРИСТИГАНЕТО В ПАРИЖ.

Цената не включва

TРАНСФЕРИ ХОТЕЛ/ЛЕТИЩЕ В АМСТЕРДАМ ПОСЛЕДНИЯ ДЕН;
КРУИЗ ПО СЕНА;
БИЛЕТ ЗА ЛУВЪРА;
ПОСЕЩЕНИЕ НА РАЙКС МУЗЕУМ И НА МУЗЕЯ НА ВАН ГОГ;
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ОБИКОЛКИТЕ;
ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА;
ЗАСТРАХОВКА OТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ;
PCR ИЛИ АНТИГЕНЕН ТЕСТ, В СЛУЧАЙ ЧЕ ТАКИВА СА НУЖНИ;
ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX);
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията включва 2 нощувки в Париж, 2 нощувки в Брюксел, 2 нощувки в Амстердам и разглеждане с екскурзовод на Париж, Брюксел, Антверпен, Амстердам. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 2 звезди в Париж и 3 звезди в Брюксел и Амстердам. Лети се с „Ер Франс”, “KLM”, „Луфтханза”, „Австрийски авиолинии” или „България Ер”. Вътрешните трансфери във Франция, Белгия, Нидерландия се извършват с автобус.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================
ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – Полет СофияПариж. Трансфер до хотела (включен в цената на екскурзията). Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Разглеждане с екскурзовод и автобус на забележителностите на Париж: острова Сите, катедралата „Нотр-Дам-де-Пари“, острова Сен-Луи, Лувъра (отвън), парка „Тюйлeри“, пл. „Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната Арка, пл. „Трокадеро”, Айфеловата кула, Марсово поле, Военното училище, Дома на Инвалидите, Латинския квартал (булевард „Сен Мишел”, Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). Възможност за качване на Айфеловата кула (цената на билета за кулата, която е около 28 евро не е включена в пакетната цена и се заплаща на място). Вечерта - възможност за едночасов круиз с корабче по Сена с включен билет (с доплащане 30 лв. за възрастни и 16 лв. за деца до 11 г., изисква се заявка и заплащане в България). Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Разглеждане на квартала Монмартър (базиликата „Сакре Кьор“, площада на художниците). Свободен следобед. Възможност за самостоятелно посещение на Лувъра (доплащане 42 лв. за възрастен/безплатно за деца и младежи до 24 г. - за предварително закупуване на билета). 17:00 ч. – отпътуване за Брюксел. Вечерта – пристигане в Брюксел. Настаняване в хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Разглеждане на забележителностите на Брюксел: Хейзел парк с Атомиома – гигантско копие на атома на желязото, символ на „желязната ера”, централния площад на стария Брюксел - „Гран плас”, статуята на Малкия Жулиен, църквата „Сен Никола”, „Плас дю Пети Саблон” и „Плас дю Гран Саблон”, Катедралата „Св. Св. Михаил и Гудула”, Кралския дворец и парка на Брюксел, галериите „Сент Юбер” (магазини и кафенета). Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – Закуска. 08:00 ч. - отпътуване за Антверпен. Разглеждане на Антверпен - Катедралата, „Гран Плас”, Кметството, замъка „Стен“, къщата на Рубенс. Около 12:00 ч - продължаване за Амстердам. Следобед – пристигане. Възможност за посещение на Райкс Музеум и на музея на Ван Гог. Тъй като в двата музея обикновено опашките са големи, предлагаме предварителна резервация и закупуване на билети за влизане в определен час. Цена за Райкс Музеум: 56 лв. за възрастни и 8 лв. за деца до 17 г. Цена за музея на Ван Гог: 56 лв. за възрастни и 8 лв. за деца до 17 г. Тези цени включват цената на билета за вход в съответния музей и такса резервация. Часовете за посещение на двата музея се правят обикновено в един ден, последователно, и се съобразяват с конкретната програма на групата. За точните часове на резервациите можем да Ви информираме 15 дни преди датата на отпътуването. При покачване цената на билетите за музеите, туроператорът си запазва правото да коригира цената на тези две услуги. Вечерта настаняване в хотел в или в околностите на Амстердам. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Освобождаване на хотела. Обиколка на Амстердам: централния площад „Дам”, Кралския дворец, Новата църква, Националния паметник на Освобождението, квартала „Йордан”, Бегиненхоф, цветния пазар, площад „Рембранд”. Разходка по каналите (цената на билета за корабчето, която е около 12 евро, не е включена в пакетната цена на екскурзията). Посещение на фабрика за диаманти. Свободно време. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН – Закуска. Полет АмстердамСофия (трансферът хотел – летище не е включен в цената на екскурзията).

ДАТИ И ЦЕНИ:

16.04.2023 - 22.04.2023: 2295 лв.
16.07.2023 - 22.07.2023: 2265 лв.
19.08.2023 - 25.08.2023: 2265 лв.
02.09.2023 - 08.09.2023: 2295 лв.

Цена за трети възрастен - 2210 лв.
Цена за деца до 11 г. в стая с 2-ма възр. - 2059 лв.
Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възр. - 2130 лв.
Доплащане за индивидуална стая - 420 лв.

Забележка: Пакетната цена не включва трансфера хотел-летище последния ден от програмата. Цена за трансфери се предоставя при запитване.

Възможно е през 2023 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Допълнителна информация

Отстъпки - 3% отстъпка при записване 2 месеца преди датата на отпътуване; отстъпки за деца до 11 години.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Ранни записвания 2024 - Франция |  Ранни записвания 2024 - Париж

Избрани оферти