Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

ПАРИЖ – ЗАМЪЦИТЕ ПО ЛОАРА – МОН СЕН МИШЕЛ – НИЦА – самолет

Номер на оферта

/

231666

Дати & цени

Цената включва

-САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
-ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
-1 БР. РЪЧЕН БАГАЖ;
-1 БР. ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 20 КГ;
-СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ;
-ТРАНСПОРТ С АВТОБУС ПО ПРОГРАМАТА;
-ЕКСКУРЗОВОДСКИ УСЛУГИ;
-ТРАНСФЕРЪТ ЛЕТИЩЕ/ХОТЕЛ ПРИ ПРИСТИГАНЕТО В ПАРИЖ.

Цената не включва

-TРАНСФЕРИ ХОТЕЛ/ЛЕТИЩЕ В НИЦА В ПОСЛЕДНИЯ ДЕН;
-ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
-МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА;
-РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията включва 3 нощувки в Париж (периферен хотел), 1 нощувка близо до Мон Сен Мишел, Кан или Рен, 1 нощувка в Тур, Блоа или околности, 1 нощувка в областта на Бурж, Монтлюсон, Виши или друго градче по долината на Лоара, 2 нощувки в Ница и разглеждане с екскурзовод на Париж, двореца „Версай“, Мон Сен Мишел, замъците „Виландри“, „Шенонсо“, „Шеверни“, „Шамбор“, Ница, възможност за посещение на Монако и Монте Карло. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди. Лети се с „Ер Франс”, „България Ер”, „Алиталия”, „Луфтханза”, „Австрийски авиолинии”, „Уиз Еър“ (билет с ръчен и 20 кг чекиран багаж) или друга авиокомпания. Вътрешните трансфери във Франция се извършват с автобус.

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – Отпътуване от летище София за Париж. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Разглеждане с екскурзовод и автобус на Париж: острова Сите, катедралата „Нотр-Дам-де-Пари“, острова Сен-Луи, Лувъра (отвън), парка „Тюйлери“, пл. "Конкорд", „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, пл. "Трокадеро", Айфеловата кула, Марсово поле, Военното училище, Дома на Инвалидите. Разходка из Латинския квартал. Разглеждане на квартала „Монмартър“. Програмата е цeлодневна. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Възможност за качване на Айфеловата кула (билетът за кулата, който е около 25,50 евро не е включен в пакетната цена и се заплаща на място). Свободен следобед. Възможност за разглеждане на музеи – Лувъра, Орсе, Оранжри и пр. Възможност за разходка с корабче по Сена (цената на билета за корабчето, която е около 11 евро, не е включена в пакетната цена на екскурзията). Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Посещение на двореца Версай (билетите за двореца - около 18 евро и за градините – около 10,50 евро, не са включени в пакетната цена и се заплащат на място). Отпътуване за Нормандия. Настаняване в хотел в околностите на Мон Сен Мишел, Каен (Caen) или Рен. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Разглеждане на Мон Сен Мишел. Входната такса за Мон Сен Мишел (около 8 евро) не е включена в пакетната цена и се заплаща на място. Следобед - отпътуване за долината на Лоара. Настаняване в хотел в Тур, Блоа или околности. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Разглеждане на замъците Виландри, Шенонсо, Шамбор и Шеверни. Входните такси за замъците (общо около 30 евро) не са включени в пакетната цена и се заплащат на място. Вечерта – настаняване в хотел в областта на долината на Лоара - Бурж, Монтлюсон, Виши или друго градче. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за Ница. В късния следобед – пристигане в Ница. Настаняване в хотела. Разходка по “Променад де-з-англе” и в стария град. Нощувка.

ОСМИ ДЕН – Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на Монако и Монте Карло – Катедралата, Двореца на династията Грималди, Океанографския музей, Казиното. Трансферът МонакоНица на връщане не е включен в цената и се осъществява със съществуващата редовна автобусна линия, билетът за която струва 2 евро и се заплаща от туристите на място. Нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕН – Закуска. Напускане на хотела. Отпътуване за София със самолет

ДАТИ И ЦЕНИ:


27.04.2020 – 05.05.2020: 1885 лв.
20.07.2020 – 28.07.2020: 1885 лв.
31.08.2020 – 08.09.2020: 1899 лв.



Цена за трети възрастен - 1825 лв.
Цена за деца до 11 г. в стая с 2-ма възрастни - 1535 лв.
Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1685 лв.
Доплащане за индивидуална стая - 458 лв.

Забележка: Пакетната цена не включва трансферите летище-хотел първия ден и хотел-летище деветия ден. Цена за трансфери се предоставя при запитване.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Пролет 2024 - Франция |  Пролет 2024 - Париж

Избрани оферти