Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

ПОЧИВКА В ДУБАЙ – осемдневна

Номер на оферта

/

230834

Дати & цени

Цената включва

• Самолетен билет;
• Чекиран багаж до 20 кг.;
• Ръчен багаж до 7 кг;
• 7 нощувки със закуски и вечери в хотел 4* или 5* в района на Рас ал-Хайма;
• Трансфери летище – хотел - летище

Цената не включва

• Разходи от личен характер;
• Бакшиши;
• Медицински застраховки – 2 лв. на човек на ден;
• Полудневна панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български – 185 лв. за възрастен и 175 лв. за дете до 11 г.;
• Посещение на Бурж Халифа - 86 лв. за възрастен и 66 лв. за дете до 11 г.;
• Целодневна екскурзия до Абу Даби с екскурзовод на български, включен обяд и посещение на арабския Лувър – 285 лв. за възрастен и 275 лв. за дете до 11 г.;
• Сафари в пустинята с включена барбекю-вечеря и атракционна програма – 173 лв. за възрастен и 162 лв. за дете до 11 г.;

Програма на пътуването

Екскурзията е осемдневна и включва 7 нощувки (1 нощувка със закуска + 6 нощувки със закуски и вечери) в хотел 4* или 5* разположен в района на Рас ал-Хайма, двупосочен самолетен билет и трансфери летище – хотел - летище. Лети се с авиокомпания „Флай Дубай” (в пакетната цена са включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и малък салонен багаж до 7 кг).

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – 14:10 ч. - Отпътуване от летище София за Дубай с директен полет на АК "Флай Дубай". Пристигане в Дубай в 21:05 ч. Трансфер до хотелa. Настаняване. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия - полудневна панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български с доплащане 185 лв. за възрастен и 175 лв. за дете до 11 г. Възможност за посещение на Бурж Халифа с доплащане 86 лв. за възрастен и 66 лв. за дете до 11 г. - включва резервация за точен час и изкачване до панорамната площадка на 124-ия етаж със скоростен асансьор и неограничен престой там – заплаща се в България, а не на място. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия - целодневна екскурзия до Абу Даби с екскурзовод на български, включен обяд и посещение на арабския Лувър с доплащане 285 лв. за възрастен и 275 лв. за дете до 11 г. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия - сафари в пустинята с включена барбекю-вечеря и атракционна програма с доплащане 173 лв. за възрастен и 162 лв. за дете до 11 г. Вечеря. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН – Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

ОСМИ ДЕН – Трансфер до летището. 09:40 ч. - отпътуване от Дубай за София.
13:25 ч.– пристигане в София.


Хотел A B C D
31.01 – 07.02 1416 1528 - -
28.02 – 06.03 - - 1437 1607


17.04 – 24.04 1550 - - 1776

Допл. за инд. стая 387 777 1131 870
Нам. за 3-ти възр. - 20 37 6
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. 80 80 80 80
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 40 40 40 40



Хотели, които използваме при съответния вариант:

A DoubleTree by Hilton Ras Al Khaimah **** или подобен
B Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island ***** или подобен
C Hilton Garden Inn Ras al Khaimah **** или подобен
D Marjan Island Resort and Spa ***** или подобен

Описание и снимки на хотелите търсете в нашия уеб сайт www.rual-travel.com



Описание на хотелите, които ползваме по програмата:

DoubleTree by Hilton Ras Al Khaimah**** https://bit.ly/33xPs0c - От този луксозен 4-звезден хотел се открива прекрасна гледка към залива Рас ал-Хайма. В хотела има басейн на покрива, фитнес зала, спа център, бар, ресторант. Климатизираните стаи са модерно обзаведени и разполагат с 42-инчов плоскоекранен телевизор. Хотелът осигурява безплатен шатъл до частния плаж на хотел DoubleTree Resort & Spa Marjan Island.

Hilton Garden Inn Ras al Khaimah**** https://bit.ly/2zzKP9D - разположен е в покрайнините на Рас ал-Хайма, на 70 мин.от летището на Дубай. Хотелът предлага безплатен шатъл до Manar Mall. Разполага с открит басейн, фитнес зала, тенис корт, бизнес център, рум сървиз, магазин. Стаите са модерно обзаведени с плоскоекранен телевизор, пособия за чай и кафе, безплатен WiFi.

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island ***** https://bit.ly/2BcqWWr се намира на остров Marjan, близо до района Al Hamra в Рас ал-Хайма. Има частен плаж с бял пясък (650 м). В общите части е осигурен безплатен WiFi. Всички стаи разполагат с телевизор с плосък екран, минибар, електрическа кана. На разположение на гостите има 13 ресторанта и бара, сред които има целодневно заведение за хранене, 4 специализирани ресторанта, бар на покрива, барове край басейна, нощен клуб.

Marjan Island Resort and Spa***** https://www.marjanislandresort.com/ - намира се на първия изкуствен остров в Рас ал-Хайма, сред кристалните води на Арабския залив. Комплексът е разположен на 45 минути от Дубай. Хотелът следва политика на здравословен и чист начин на живот, поради което не е позволена употребата на алкохол. Предлага настаняване в просторни стаи, разполага със самостоятелен плаж, СПА център и различни развлекателни дейности. Всички елегантно обзаведени стаи и суити разполагат с интерактивни телевизори с плосък екран и безплатен WiFi, за да се гарантира изключителен комфорт. Комплексът предлага няколко заведения за хранене, които могат да задоволят всички вкусове. Гостите могат да пазаруват в търговски център Al Hamra Mall, който се намира на 5 минути с автомобил от хотелски комплекс Marjan Island Resort and Spa. Популярният аквапарк Ice Land е на 15 минути с автомобил.


Описание на допълнителните услуги:

Полудневна панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български (с доплащане 185 лв. за възрастен и 175 лв. за дете до 11 г.) - обиколката започва с фотопауза при „бебето“ на дубайските забележителности – Дубай Фрейм – причудливия небостъргач във формата на рамка, който съвсем отскоро украсява дубайския пейзаж, но обещава да се превърне в един от символите на града. Програмата продължава към модерния крайбрежен квартал „Дубай Марина“; разходка из Палм Джумейра – изкуствено създадения остров във форма на палма, фото-пауза при хотел „Атлантис“ – бижуто на Палмата, най-емблематичната сграда в Дубай – седемзвездния хотел „Бурж ал Араб“ (фотопауза на плажа Джумейра оупън бийч), пазара Мадинат Джумейра, Мол Дубай, разположен до най-високата сграда в света – небостъргача „Бурж Халифа“.

Посещение на Бурж Халифа с доплащане 86 лв. за възрастен и 66 лв. за дете до 11 г. - включва резервация за точен час и изкачване до панорамната площадка на 124-ия етаж със скоростен асансьор и неограничен престой там – заплаща се в България, а не на място.

Целодневна екскурзия до Абу Даби с екскурзовод на български, включен обяд и посещение на арабския Лувър – продължителност около 10 часа (с доплащане 285 лв. за възрастен и 275 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт, екскурзоводско обслужване на български, изискан обяд на блок маса в Абу Даби в хотел „Шератон“, входна такса за Лувъра и описаната програма; организира се при минимум 10 участника). Столицата на Обединените арабски емирства е в същото време и най-голямото от общо седемте емирства, което впечатлява с луксозните вили и дворци, с кристалните сини води на залива и крайбрежните острови. Турът ще започне с посещение на третата по големина джамия в света – величествената „Шейх Зайед“ (има строго изискване за облеклото: мъже – дълги панталони, тениски или ризи с къс/ дълъг ръкав; жени – дълги панталони или дълги поли до глезените, блузи или ризи с дълъг ръкав до китките, шал за главата; не се допускат тесни, прилепнали по тялото и прозрачни дрехи). Програмата продължава с фотопауза при хотел Emirates Palace, в който нивото на обслужването е великолепно, централните куполи са позлатени, а интериорът на хотела е от италиански мрамор. Обяд. Посещение на арабския Лувър – първият музей в Арабския свят, посветен на моста между източното и западното изкуство. Този уникален музей представя историята на човечеството от тpетото xилядолетие пp. н.е., пpез Средновековието, Ренесанса, Неокласицизма до нашето съвремие в 12 различни галерии, всичките подредени съвършено под впечатляващия 180-метров купол, през който слънчевите лъчи преминават като „дъжд от светлина и сенки“. Музеят е шедьовър на архитекта Жан Нувел. Представени са над 600 произведения, от които 300 са предоставени от парижкия Лувър за ползване за период от 10 години. Сред тях са творби на Пол Гоген, Пикасо, Ван Гог, Леонардо да Винчи, както и древни паметници и произведения на изкуството от Близкия Изток. На път за Дубай – фото-пауза при най-големия фирмен увеселителен парк в света - Ферари Уърлд.


Сафари в пустинята с включена барбекю-вечеря и атракционна програма – продължителност около 8 часа (с доплащане 173 лв. за възрастен и 162 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт от/ до хотела и описаната програма; осъществява се на сборен принцип с други туристи и обслужването е на английски език). Около 15:00 ч. отпътуване с джипове 4х4 към пустинята. Офроуд по пясъчните дюни. Посещение на ферма за камили. След залез слънце – вечеря на блок-маса в бедуински лагер, арабско кафе, чай, безалкохолни напитки и вода, наргиле и традиционни арабски танци. На разположение са камили за кратка разходка и рисуване на ръцете с къна. Трансфер до хотела. Следобедната екскурзия не е подходяща за бременни жени, за деца до 6 г. сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие.


Полетно разписание:
СофияДубай – 14:10 – 21:05
ДубайСофия – 09:40 – 13:25

ВАЖНО: При нощувки в Дубай туристите заплащат задължително туристическа такса – 15 дирхама (около 4 щатски долара) на стая на нощувка при настаняване в хотел 4 звезди и 20 дирхама (около 5 щатски долара) на стая на нощувка при настаняване в хотел 5 звезди; заплаща се директно от клиентите на рецепцията на хотела.

Бакшиши за местен екскурзовод и шофьори не са включени в цената и се заплащат се на място – около 10 дирхама на турист на ден.

Забележка: За пътуването се изисква задграничен паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщането.

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Екзотична почивка 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Екзотична почивка 2024 - Дубай

Избрани оферти