Начало / Екскурзии / Екскурзии - Паралия Катерини

Паралия Катерини и Метеора за 1 май

Номер на оферта

/

239214

Дати & цени

Цената включва

*Транспорт с луксозен автобус лицензиран за международни пътувания
*Пътни и гранични такси, паркинги
*2 нощувки със закуски и вечери в хотел 2*/3* в Паралия Катерини
*Екскурзия до Метеора
*Екскурзоводско обслужване по целия гореописан маршрут

Цената не включва

*Медицинска застраховка за периода на пътуване с покритие 10 000 евро - 2 лева на ден /заявява се и се запплаща предварително/
*Градска такса за хотела – около 3 евро на вечер на стая
*Входни такси за музеи, манастири и други обекти
*Застраховка “отмяна на пътуване”- тази застраховка покрива рискове в случай на отказ за пътуване от страна на туриста при доказано заболяване или други форсмажорни обстоятелства.
*NB! Поради постоянно увеличаващите се цени на горивата е възможно да бъде начислена горивна такса по тази програма. Тя ще бъде обявена до 20 дни преди началото на пътуването и ще се заплаща при доплащането.

Програма на пътуването

ДАТИ:
29.04.2023

3 ДНИ/2 НОЩУВКИ

ЦЕНИ:
*Възрастен в двойна и тройна стая: 250 лв.
*Възрастен в единична стая: 370 лв.
*Дете до 12 години, настанено с двама възрастни: 170 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден: София – Паралия Катерини
Сутринта в 07:00 часа отпътуване от София, площад „Св. Александър Невски” по маршрут: СофияКулатаКатерини Паралия. Посещение на езерото Керкини- един от националните паркове в Гърция. Биосферният резерват е известен със своето значителното разнообразие на флората и фауната. В района се срещат над 300 вида птици, голям брой от които са редки или застрашени от изчезване видове. Най-ярките представители на птичия свят в езерото Керкини са фламингото, пеликаните и кормораните.Интересно и уникално за района е също отглеждането на водни биволи. Месото и млякото, добивани от тях са превърнати в местни специалитети. Кратка пауза за обяд. Отпътуване към Паралия Катерини. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

2 ден: Катерини Паралия – МетеораКатерини Паралия
Закуска. Отпътуване за Метеора - изключителен природен феномен от скални масиви на повече от 60 милиона години с 6 действащи манастири, които от векове приютяват търсещите уединение монаси. Посещение на работилница за икони. Разглеждане на два от манастирите. На връщане - разгледане на панорамното градче Каламбака и спиране за обяд. Връщане в хотела. Завръщане в хотела привечер. Нощувка.

3 ден: Паралия Катерини - София
Закуска. Напускане на хотела. Отпътуване за Солун. Около 2 часа свободно време за разходка. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
*Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
*Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата и ТО не носи отговорност при евентуалната им промяна. Туристите заплащат актуалните входни такси за туристическите обекти към момента на пътуването.
*Туроператорът не носи отговорност, в случай че обектите не работят, поради климатични или други, независещи от него обстоятелства.
*Медицински изисквания: изясняват се 10 дни преди отпътуване, в зависимост от здравната обстановка в България и държавата на пристигане.
*Няма визов режим за български граждани. Пътуването по програмата се осъществява с валидна лична карта или с паспорт.
*За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и копие/


Условия за резервация:
*Депозит: 30% от пакетната цена при записване
*Доплащане: до 21 дни преди дата на заминаване

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Паралия Катерини |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Паралия Катерини |  Майски празници - Гърция |  Майски празници - Паралия Катерини

Избрани оферти