Начало / Екскурзии / Екскурзии - Валенсия

Почивка в Испания, Коста Азаар - портокаловият бряг 2021 - 7 нощувки!

Номер на оферта

/

230822

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Валенсия – София с директен полет на Bulgaria Air;

Летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен багажд до 10 кг;

Трансфер летище – хотел – летище;

7 нощувки на база закуска, обяд и вечеря (с включено вино и вода по време на обяда и вечерята) в Gran Hotel Peniscola 4* на Коста Дорада;

Панорамна обиколка на Сагунто;

Полудневна екскурзия на старата част на Пенискола;

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс със ЗК „ДЗИ“;

Представител на туроператора с български език за целия престой;

Застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ с покритие за първите 1000 лева на турист от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.

Цената не включва

Доплащане за стая със странична гледка море – 180 лева на човек за целия престой;

Доплащане за стая с фронтална гледка море – 290 лева на човек за целия престой;

Полудневна екскурзия до Морея – 49 лева за възрастен / 25 лева за дете до 11,99 г.;

Целодневна екскурзия до Валенсия – 84 лева за възрастен / 42 лева за дете до 11,99 г.;

Полудневна екскурзия до Пещерата Сан Хосе и Кастейон де ла Плана – 59 лева за възрастен / 29 лева за дете до 11,99 г.;

Целодневна екскурзия до Барселона – 98 лева за възрастен / 49 лева за дете до 11,99 г.;

Целодневна екскурзия до Тарагона – 64 лева за възратсен / 32 лева за дете до 11,99 г.;

Входна такса (заплаща се на място) за Крепостта Пенискола и Артилерийския парк – 5 евро за възрастен, за възраст над 60 г. – 3.50 евро; за деца до 12 г. – безплатно, за група от минимум 30 туристи – 3.50 евро на възрастен;

Входна такса (заплаща се на място) за пещерата „Сан Хосе“: 7 евро на човек при група от минимум 20 туристи, 10 евро – индивидуален билет, 7 евро – пенсионери, 5 евро – деца от 4 до 13 г. – заплаща се на място;

В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.;

Застрахователни суми и премии, и административни такси при доплащане за застраховка “Отмяна на пътуване” (по желание на клиента) за сумата на пакета над 1000 лв. е 6,00 лв от страна на индивидуален клиент от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.

Програма на пътуването

Испания 2021

Коста Азаар (Costa Azahar) – портокаловият бряг

Директен полет от София

Хотел Gran Peniscola

https://www.granhotelpeniscola.com/en

----------------------------------

Резервирай с минимален риск:

До 31.08.2020 приемаме резервации срещу депозит от 50 лв. на турист!
----------------------------------

8 дни / 7 нощувки


ДАТИ 2021 - ЦЕНИ на човек, в двойна стая на база закуска, обяд и вечеря с включени вино и вода по време на обяда и вечерята. Ранни записвания с 15% отстъпка, валидни до 30.09.2020 г.:

Пролет – 2021

01.06 – 08.06.2021 г. - 1119 лв.

08.06 – 15.06.2021 г. - 1139 лв.

15.06 – 22.06.2021 г. - 1155 лв.

22.06 – 29.06.2021 г. - 1205 лв.

29.06 – 06.07.2021 г. - 1269 лв.

06.07 – 13.07.2021 г. - 1349 лв.


Есен – 2021

31.08 – 07.09.2021 г. - 1235 лв.

07.09 – 14.09.2021 г. - 1175 лв.

14.09 – 21.09.2021 г. - 1155 лв.

21.09 – 28.09.2021 г. - 1139 лв.

28.09 – 05.10.2021 г. - 1109 лв.

05.10 – 12.10.2021 г. - 1089 лв.




=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

Ден 1

СофияВаленсия – Пенискола

Директен полет София-Валенсия с авиокомпания Bulgaria Air. Кацане на летището във Валенсия и трансфер до хотела в Пенискола (продължителност около 1,30 ч). Настаняване. Информационна среща с местния представител. Вечеря. Нощувка.

Ден 2

Пенискола

Закуска. Отпътуване с автобус към старата част на Пенискола за полудневна екскурзия (включена в цената). Пенискола е в списъка на Испания с най-красивите градове. „Градът в морето“, както го наричат местните, е популярна туристическа дестинация. Представлява полуостров, който навлиза навътре в морето и пленява с неповторим чар и типична испанска атмосфера. Пешеходна разходка в старата част на града: величествената църква „Санта Мария“ със своята квадратна камбанария и впечатляващ вход; известната къща с покрити от миди стени „Каса де лас Кончас“ – уникален шедьовър; величествените крепостни стени, ограждащи града, които някога го пазили от редица завоеватели. По желание посещение на Крепостта Пенискола и Артилерийския парк (входна такса срещу допълнително заплащане: 5 евро за възрастен, за възраст над 60 г. – 3.50 евро; за деца до 12 г. – безплатно, за група от минимум 30 туристи – 3.50 евро на възрастен). Свободно време за разходка и пазар. Връщане в хотела. Обяд. Вечеря. Нощувка.

Ден 3

Тарагона

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна целодневна екскурзия до Тарагона – красив крайбрежен град в района на Коста Дорада. По време на екскурзията ще разгледате някои от неговите забележителности като: Дяволския мост, познат още като „Акведуктът на Феререс“, който е с височина от 217 метра и дължина от 26 метра – един грандиозен пример за напредъка на Римското инженерство; Римският амфитеатър от II век – величествена постройка в близост до морския бряг; Катедралата на Тарагона, построена на мястото на бивш манастир, ще ви пренесе назад във времето, разказвайки стари истории; запазените останки от „Римският цирк“, издигащи се на 325 метра височина; Крайградските древни стени, които са едни от най-добре запазените пътни артерии в Европа. Свободно време за разходка по модерната търговска улица, наречена „Новата Рамбла“. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 4

Валенсия

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна целодневна екскурзия до Валенсия – третия по големина град в Испания, разположен на източното крайбрежие на Иберийския полуостров. Градът предлага изключително разнообразие от забележителности и атракции – история, архитектура, фестивали и вкусна храна. Посещението започва с пешеходна разходка на Стария град. Тук ще откриете кулите „Серанос“ – вековни пазители на града, площад „Пласа де ла Вирхен“ и красивия фонтан „Турия“, катедралата на Валенсия- днес пазителка на Светия Граал, „Кръглия площад“ с многобройните си магазинчета за дантела, „Ла Естреча“ – най-тясната сграда в Европа, „Копринената борса“ – шедьовър на валенсианския готически стил, „Централният пазар“, който радва посетителите си с красиви сувенири и вкусни тапас. След свободно време за обяд, обиколката продължава с панорамна част, описваща старото корито на река Турия, днес преобразено в красив зелен парк. Пътят ще ви отведе до „Града на изкуствата и науките“ – един неповторим архитектурен ансамбъл , дело на Сантяго Калатрава и Феликс Кандела. Комплексът съчетава в себе си пет футуристични постройки – „Хемисферик“ – Планетариум известен с най-голямата зала в Испания за прожектиране на филми, Двореца на изкуствата „Кралица София“, който годишно приютява множество музикални събития, Музея на науките „Принц Фелипе“, разкриващ едни от най-големите тайни на науката, „Умбракъл“ – зона за отдих, изобилстваща от зеленина, „Агора“ – приютяваща изложби и събития и „Океанографик“, известен като най-големия аквариум в Европа, представляващ подводен град, който отлично пресъздава морската среда, в която живеят характерни представители на различните морета. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 5

Кастейон де ла Плана

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна полудневна екскурзия до Пещерата Сан Хосе и Кастейон де ла Плана. Посетете най-дългата плавателна подземна река в Европа, която ще ви позволи да влезете в дълбините на земята, да се възхитите на причудливите форми на скалите, да си представите растежа на сталактити и сталагмити, да чуете тишината, да почувствате ромоленето на водата, ехото, произведено от капка вода в подземна лагуна… Открийте един необикновено красив пейзаж, който природата пази в тайна от мъглата на времето днес. След невероятното приключение в пещерата, екскурзията продължава с опознаването на Кастейон де ла Плана – главен град на провинция Кастейон. Пешеходната разходка започва от „Площада на Независимостта“, от където ще се отправите към историческото сърце на града – площад „Майор“ и някои от еблематичните сгради на Кастейон – Кметството, Градският пазар, Катедралата „Дева Мария“ и камбанарията „Ел Фадри“. Свободно време за пазар по най – дългата търговска улица в провинцията. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 6

Барселона

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна целодневна екскурзия до Барселона - втория по големина град в Испания и столица на район Каталуния. Барселона е един от най-обичаните градове, който за да можеш да го разбереш и усетиш, трябва да го посетиш. По време на обзорната обиколка ще разгледаме: визитната картичка на града „Саграда Фамилия“ (отвън); две от най-известните къщи, построени от гениалния архитект Антони Гауди – „Каса Батийо“ и „Ла Педрера“; емблематичния булевард „Грасия“; площад „Испания“ – сърцето на Барселона; арената за бикоборство „Арена Монументал“ (Каталуния е вторият испански регион, наложил забрана за корида с бикове от 2012 г). Свободно време за разходка и разглеждане на: площад „Каталуния“, откъдето започва най-оживената пешеходна улица на града – “Рамбла”; новият и модерен квартал „Ейшампле“; Готическия квартал със своите криволичещи и тесни средновековни улички, изпълнени с модерни барове и ресторанти. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 7

Морея

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна полудневна екскурзия до Морея – един величествен средновековен град. Нито една снимка, която сте виждали, не е толкова впечатляваща в сравнение с това, което очите ви ще видят! Виещият се път, по който ще пътувате, смайва с пищна природа, но това, което ще спре дъха ви е високо на хълма – Морея е построен на върха, на над 1000 м. височина. Града е избран за един от най-красивите градове в Испания, а за провинция Кастейон е на първо място. Веднъж преминали крепостните стени и влезли в сърцето на града – приключението започва. Тук всяка фасада на магазин е произведение на изкуството. Впуснете се в разходка, позволете си да се изгубите из тесните улички, из чиито са разпръснати традиционни и занаятчийски магазинчета. Не пропускайте да опитате и местната кухня, особено сладкишите. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 8

Сагунто – ВаленсияСофия

Закуска. Освобождаване на стаите. Отпътуване към Сагунто за обзорна полудневна екскурзия включена в цената (приблизително в посока – 120 км, 1,20 час). Сагунто е древен град, намиращ се на 25 км северно от Валенсия и не далеч от морския бряг. През V век пр.н.е. около Сагунто са построени крепостни стени от келтиберите. През 219 г.пр.н.е. градът се съюзява с гръцките колонисти и Рим против Картаген. Полибий отбелязва във „Всеобща история“ три причини, поради които градът е бил важен и стратегически – градът е богат, жителите му са подходящи да бъдат войници, а местоположението му е на единствения укрепен римски форпост в близост до Нови Картаген. През същата тази година Ханибал, който предходната година е поел командването на иберийската картагенска армия след смъртта на Хасдрубал Красивия (съпруг на сестра му), тръгва на поход срещу Рим. Той преминава река Ебро и обсажда Сагунто. Обсадата продължавала 8 месеца, а жителите му разчитат на защита от масивните и високи градски стени. Положението станало неудържимо, тъй като очакваната и обещана от страна на Рим помощ срещу обсадените от пуните град не идвала. Обсадата завършила след 8 месеца с масово самоубийство на жителите на града. Противно на очакванията си, Ханибал намира града пуст, частично разрушен и опожарен. Това допълнително го разгневило, защото той разчитал да попълни запасите и войските си. Панорамна обиколка на града. Отпътуване към летището във Валенсия за директен полет към София с авиокомпания Bulgaria Air.

=============================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА

Хотел Gran Peniscola
https://www.granhotelpeniscola.com/en

Местоположение: Gran Hotel Peniscolа 4* е хотел с традиции. Намира се на брега на морето, на 3 км от центъра на град Пенискола, до който може да стигнете пеша, разхождайки се по живописното крайбрежие. На 3 км разстояние е и курортното градче Баникарло. Хотелът предразполага както за спокойна почивка, така и за активни забавления, включително и такива за най-малките си гости.

Територия: Слънчева тераса, открит и закрит басейн, детски клуб с ежедневни занимания, анимационна програма и вечерни шоу програми с музика на живо, СПА център (срещу заплащане: джакузи, сауна, парна баня, ароматни вани, лечения и масажи за тяло, природни терапии), фитнес зала, магазини.

Стаи: Хотелът разполага общо с 437 стаи, повечето от които са с гледка към морето. Помещенията са комфортно обзаведени с климатик, телевизор със сателитни канали, телефон, баня с вана/душ, сешоар, мини-бар, сейф (срещу заплащане), безжична интернет връзка, балкон.

Настаняване: всички стаи разполагат с две големи спални (queen size beds), не се предлага допълнително легло. Максимално настаняване – четирима души, но на разположение са две легла.

Ресторант: Изхранването е в основния ресторант и е на шведска маса. Голямо е разнообразието от национални и международни ястия (менюто се сменя всеки две седмици). Гостите могат да се възползват още кафе-бар Royal, разполагащ с голяма слънчева тераса и минибюфет в кафе-бара, клуб-бар Tropical и бар на басейна.

Плаж: Пясъчен, пред хотела. Използването на чадъри и шезлонги е срещу заплащане.


=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Полетно разписание (подлежи на препотвърждение):

СофияВаленсия: 13:15 – 15:15 ч.

ВаленсияСофия: 16:00 – 19:50 ч.

Трансфер летище – хотел – летище:

Продължителност: около 1:30 час в посока с 3*/4* автобус.

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

ВАЖНО:
1. Минимален брой туристи: 40 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
2. Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
3. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
4. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
5. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ СЕЗОН 2020 – Коста Азаар

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат с беседа на български език при минимум 20 туриста. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място, при налични свободни места. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.

Пенискола – полудневна екскурзия

Отпътуване с автобус към старата част на Пенискола за полудневна екскурзия (включена в цената). Пенискола е в списъка на Испания с най-красивите градове. „Градът в морето“, както го наричат местните, е популярна туристическа дестинация. Представлява полуостров, който навлиза навътре в морето и пленява с неповторим чар и типична испанска атмосфера. Пешеходна разходка в старата част на града: величествената църква „Санта Мария“ със своята квадратна камбанария и впечатляващ вход; известната къща с покрити от миди стени „Каса де лас Кончас“ – уникален шедьовър; величествените крепостни стени, ограждащи града, които някога го пазили от редица завоеватели. По желание посещение на Крепостта Пенискола и Артилерийския парк. Свободно време за разходка и пазар.

Цената включва: трансфер и беседа на български език

Цената не включва: входна такса за посещение на Крепостта Пенискола и Артилерийския парк: 5 евро за възрастен, за възраст над 60 г. – 3.50 евро; за деца до 12 г. – безплатно, за група от минимум 30 туристи – 3.50 евро на възрастен); разходи от личен характер.

Обиколка на Сагунто – полудневна екскурзия

Сагунто е древен град, намиращ се на 25 км северно от Валенсия и не далеч от морския бряг. През V век пр.н.е. около Сагунто са построени крепостни стени от келтиберите. През 219 г.пр.н.е. градът се съюзява с гръцките колонисти и Рим против Картаген. Полибий отбелязва във „Всеобща история“ три причини, поради които градът е бил важен и стратегически – градът е богат, жителите му са подходящи да бъдат войници, а местоположението му е на единствения укрепен римски форпост в близост до Нови Картаген. През същата тази година Ханибал, който предходната година е поел командването на иберийската картагенска армия след смъртта на Хасдрубал Красивия (съпруг на сестра му), тръгва на поход срещу Рим. Той преминава река Ебро и обсажда Сагунто. Обсадата продължавала 8 месеца, а жителите му разчитат на защита от масивните и високи градски стени. Положението станало неудържимо, тъй като очакваната и обещана от страна на Рим помощ срещу обсадените от пуните град не идвала. Обсадата завършила след 8 месеца с масово самоубийство на жителите на града. Противно на очакванията си, Ханибал намира града пуст, частично разрушен и опожарен. Това допълнително го разгневило, защото той разчитал да попълни запасите и войските си.

Цената включва: трансфер и беседа на български език

Цената не включва: разходи от личен характер.

Валенсия – целодневна екскурзия

Валенсия – третия по големина град в Испания, разположен на източното крайбрежие на Иберийския полуостров. Градът предлага изключително разнообразие от забележителности и атракции – история, архитектура, фестивали и вкусна храна. Посещението започва с пешеходна разходка на Стария град. Тук ще откриете кулите „Серанос“ – вековни пазители на града, площад „Пласа де ла Вирхен“ и красивия фонтан „Турия“, катедралата на Валенсия- днес пазителка на Светия Граал, „Кръглия площад“ с многобройните си магазинчета за дантела, „Ла Естреча“ – най-тясната сграда в Европа, „Копринената борса“ – шедьовър на валенсианския готически стил, „Централният пазар“, който радва посетителите си с красиви сувенири и вкусни тапас. След свободно време за обяд, обиколката продължава с панорамна част, описваща старото корито на река Турия, днес преобразено в красив зелен парк. Пътят ще ви отведе до „Града на изкуствата и науките“ – един неповторим архитектурен ансамбъл , дело на Сантяго Калатрава и Феликс Кандела. Комплексът съчетава в себе си пет футуристични постройки – „Хемисферик“ – Планетариум известен с най-голямата зала в Испания за прожектиране на филми, Двореца на изкуствата „Кралица София“, който годишно приютява множество музикални събития, Музея на науките „Принц Фелипе“, разкриващ едни от най-големите тайни на науката, „Умбракъл“ – зона за отдих, изобилстваща от зеленина, „Агора“ – приютяваща изложби и събития и „Океанографик“, известен като най-големия аквариум в Европа, представляващ подводен град, който отлично пресъздава морската среда, в която живеят характерни представители на различните морета. Свободно време.

Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език.

Цената не включва: разходи от личен характер.

Барселона – целодневна екскурзия

Барселона е втория по големина град в Испания и столица на район Каталуния – един от най-обичаните градове, който за да можеш да го разбереш и усетиш, трябва да го посетиш. По време на обзорната обиколка ще разгледаме: визитната картичка на града „Саграда Фамилия“ (отвън); две от най-известните къщи, построени от гениалния архитект Антони Гауди – „Каса Батийо“ и „Ла Педрера“; емблематичния булевард „Грасия“; площад „Испания“ – сърцето на Барселона; арената за бикоборство „Арена Монументал“ (Каталуния е вторият испански регион, наложил забрана за корида с бикове от 2012 г). Свободно време за разходка и разглеждане на: площад „Каталуния“, откъдето започва най-оживената пешеходна улица на града – “Рамбла”; новият и модерен квартал „Ейшампле“; Готическия квартал със своите криволичещи и тесни средновековни улички, изпълнени с модерни барове и ресторанти.

Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език.

Цената не включва: вход към обектите, разходи от личен характер.

Морея – полудневна екскурзия

Нито една снимка, която сте виждали, не е толкова впечатляваща в сравнение с това, което очите ви ще видят! Морея е един величествен средновековен град. Виещият се път, по който ще пътувате, смайва с пищна природа, но това, което ще спре дъха ви е високо на хълма – Морея е построен на върха, на над 1000 м. височина. Града е избран за един от най-красивите градове в Испания, а за провинция Кастейон е на първо място. Веднъж преминали крепостните стени и влезли в сърцето на града – приключението започва. Тук всяка фасада на магазин е произведение на изкуството. Впуснете се в разходка, позволете си да се изгубите из тесните улички, из чиито са разпръснати традиционни и занаятчийски магазинчета. Не пропускайте да опитате и местната кухня, особено сладкишите.

Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език.

Цената не включва: входните такси за: крепост „Морея“ – 3.50 евро за възрастен, за лица над 65 г. и младежи до 25 г. – 2.50 евро, за деца до 6 г. – безплатно, за групи от минимум 25 туриста – 1.50 евро; разходи от личен характер.

Пещерата Сан Хосе и Кастейон де ла Плана – полудневна екскурзия

Посетете най-дългата плавателна подземна река в Европа, която ще ви позволи да влезете в дълбините на земята, да се възхитите на причудливите форми на скалите, да си представите растежа на сталактити и сталагмити, да чуете тишината, да почувствате ромоленето на водата, ехото, произведено от капка вода в подземна лагуна… Открийте един необикновено красив пейзаж, който природата пази в тайна от мъглата на времето днес. След невероятното приключение в пещерата, екскурзията продължава с опознаването на Кастейон де ла Плана – главен град на провинция Кастейон. Пешеходната разходка започва от „Площада на Независимостта“, от където ще се отправите към историческото сърце на града – площад „Майор“ и някои от еблематичните сгради на Кастейон – Кметството, Градският пазар, Катедралата „Дева Мария“ и камбанарията „Ел Фадри“. Свободно време за пазар по най – дългата търговска улица в провинцията.

Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език.

Цената не включва: входна такса за пещерата – 7 евро за група при мин. 20 туристи, 10.00 евро – индивидуални, пенсионери – 7 евро, деца от 04-13 г. – 5 евро – заплаща се на място; разходи от личен характер.

Тарагона – целодневна екскурзия

Тарагона е крайбрежен град в района на Коста Дорада. По време на екскурзията ще разгледате някои от неговите забележителности като: Дяволския мост, познат още като „Акведуктът на Феререс“, който е с височина от 217 метра и дължина от 26 метра – един грандиозен пример за напредъка на Римското инженерство; Римският амфитеатър от II век – величествена постройка в близост до морския бряг; Катедралата на Тарагона, построена на мястото на бивш манастир, ще ви пренесе назад във времето, разказвайки стари истории; запазените останки от „Римският цирк“, издигащи се на 325 метра височина; Крайградските древни стени, които са едни от най-добре запазените пътни артерии в Европа. Свободно време за разходка по модерната търговска улица, наречена „Новата Рамбла“.

Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език.

Цената не включва: разходи от личен характер.


=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Валенсия |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Валенсия |  Лято в чужбина - Испания |  Лято в чужбина - Валенсия

Избрани оферти