Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лос Анджелис

САЩ, западно крайбрежие: Лос Анджелис, Лас Вегас, Гранд Каньон и Сан Франциско

Номер на оферта

/

160325

Дати & цени

Цената включва

самолетен билет на TURKISH AIRLINES с включени летищни такси София – Истанбул – Лос Анджелис – Сан Франциско - Истанбул – София, самолетен билет с включени летищни такси за вътрешния полет Лос Анджелис – Лас Вегас, самолетен билет с включени летищни такси за вътрешния полет Лас Вегас - Сан Франциско, 13 нощувки със закуски в хотели 3***+, от които 3 - в Лос Анджелис, 1 - в Лас Вегас, 1 - в района на Ниагарския водопад, 2 - в Сан Франциско, туристическа програма – 6-часова обиколка с автобус и екскурзовод на Лос Анжелис, екскурзия до Санта Моника и Малибу, 4-часова обиколка на Лас Вегас, 3-часово посещение на Южния ръб на Гранд Каньона, 6-часов тур на Сан Франциско с автобус и екскурзовод, 3-часов тур на Сосалито в залива на Сан Франциско, всички трансфери летище – хотел – летище, местни екскурзоводи с превод на български език, водач – преводач от агенцията.
Забележка: пакетната цена е калкулирана при курс 1 USD = 1.65 лв. При промяна на обменния курс, пакетната цена ще бъде преизчислена.

Цената не включва

медицинска застраховка с покритие 25 000 EUR на ЗД „Евроинс“ – 18 лв., за лица над 65 г. – 27 лв., над 70 г. – 36 лв.
доплащане за единична стая – 1269 лв.
входни такси на посещаваните туристически обекти
такса за издаване на туристическа виза за САЩ - 160 USD + такса резервация подготовка на документи – 50 лв.
бакшиши за местни екскурзоводи и шофьори – 60 USD /заплащат се с основния пакет/
при недостигнат минимален брой от 15 туристи, но не по – малко от 12 тур. – доплащане от 220 лв.

Програма на пътуването

САЩ – западно крайбрежие! По пътя на оскарите, хазарта, вечността и любовта! Лос Анджелис, Лас Вегас, Гранд Каньон и Сан Франциско!

СофияИстанбулЛос Анджелис – Санта Моника – Малибу - Лас Вегас – Гранд Каньон – Лас ВегасСан Франциско – Сосалито – Истанбул - София

9 дни/ 7 нощувки/ 7 закуски

ДАТА: 09.10.2019 г.

ЦЕНА на човек: 5420 лв.

=================================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=================================================================

ПРОГРАМА

1 ден СофияИстанбулЛос Анджелис
Полет от София на авиокомпания TURKSIH AIRLINES в 10.00 ч. за Истанбул. Кацане в 11.25 ч. Полет за Лос Анджелис в 13.05 ч. Кацане в 16.50 ч. на летище Лакс в Лос Анджелис. Helloooooo Лос Анджелис, още една сбъдната мечта! Трансфер и настаняване в хотел. Нощувка.
2 ден Лос Анджелис или „Град на Ангелите
Закуска. Посетите ли веднъж Лос Анджелис, ще усетите магията и привличането на един космополитен град, приютил и събрал в прегръдката си различни хора, дошли от всички краища не света – Китай, Корея, Тайланд, Армения, Индия, Израел, Иран. Повечето от тях живеят в своите обособени на етнически принцип квартали, всеки от които е туристическа атракция сам по себе си, но са обединени от забързания ритъм на живот в града на киното. Място в района на Холивуд и „Алеята на славата“ e безспорно голямата мечта на всеки жител на ЛА, както и на всеки пътешественик. Затова задължителна спирка е театър Самуел Голдуин, за който американците казват, че да отидеш в Лос Анджелис и да не го посетиш, е като да отидеш в Китай и да не докоснеш Китайската стена. Ех, мечти! Дом на десетки премиери, ВИП рождени дни, звездни купони, филмови награди Оскар. Театърът се отличава с пищност и помпозност, които се превръщат във фокус на световно внимание по време на връчването на наградите Оскар. Разходка по Алеята на славата, където ще имате възможност да се снимате със звездите на любимите си артисти, миг по Сънсет Булевард, където да усетите атмосферата на Града на звездите. Обиколката включва и обсерваторията Грифит, Бевърли Хилс с домовете на някои от най - големите звезди в киното и луксозния район на Бел Еър. Нощувка.
3 ден Лос Анджелис - Санта Моника – Малибу
Закуска. Отпътуване за Санта Моника, един от най – скъпите и елитни квартали на Лос Анджелис. Пристигане и начало на обиколка на Венис Бийч, чиято зашеметяваща архитектура, спортни площадки, интригуващи изпълнения на улични артисти, графити на някои от най - известните художници на нашето време е причина за посещението му от милиони туристи. Място, известно с ексцентричността на своите обитатели, което разкрива едно от многото непознати лица на живота отвъд океана. Продължаване за Малибу и свободно време за разходка или шопинг по световноизвестната улица Родео Драйв. Връщане в Лос Анджелис. Нощувка.
4 ден Лос АнджелисЛас Вегас
Закуска. Трансфер до летището и полет за Лас Вегас. Пристигане в града - съчетание от грях, светлина, блясък и разкош. Танцуващи фонтани, пъстроцветни светлини, хвърчащи зарове и залог завинаги. Това е Лас Вегас! Може със сигурност да се каже, че място като Лас Вегас няма другаде по света! Привличащ и отблъскващ, изцяло изкуствен и хипнотизиращ. Това е безгранична американска мечта за свобода, избухнала в една космическа дупка сред тъмнината на пустинната нощ. Лас Вегас е може би най – романтичния спомен, който човек може да си направи. Начало на туриситческата обиколка, която ще започне с един от най – емблематичните хотели: Беладжио и с едни от най – високите танцуващи фонтани в света. Шоуто „Музика и светлина“ ще ви остави безмълвни. Посещение на градината на ароматните зюмбюли и лалета. Обиколката продължава с булевард Лас Вегас и всички атракции, разположени на самия тротоар – изригващи вулкани с вода и огън, танцуващи пирати, потъващ кораб със светлинно шоу, пеещи музиканти, пътуващи гондоли, достъпни за всеки, стотици стъклени цветя! Ще посетим най – големия магазин на световноизвестните бонбони М&М, ще си опитаме късмета в Мираж - едно от най – големите казина в света и ще се убедим дали Лас Вегас е мираж или реалност! Трансфер и настаняване в хотел. А вечерта можете да се убедите, че този град никога не заспива и неслучайно го наричат Град на греха! Нощувка.
5 ден Лас Вегас - Гранд Каньон
Закуска. Отпътуване за Гранд Каньон - едно от най - големите природни чудеса на САЩ. Той е разположен на р. Колорадо и със своите над 2000 м дълбочина е сред най - дълбоките в света, а дължината му е над 320 км. Не само размерите на каньона са впечатляващи. Река Колорадо е изваяла своето корито в различни на цвят скални пластове, които днес се преливат в стените на каньона. Предвижда се 3-часов престой в района на Южния ръб и по желание и срещу допълнително заплащане полет с хеликоптер, който ще ви даде друга, незабравима перспектива към това чудо на природата. Най - запомнящата се част на деня обаче тепърва предстои. Когато слънцето отиде към своя заник, тогава неговите лъчи обагрят в причудливи краски и без това пъстрите стени на каньона. Това е незабравим момент, който остава дълго в съзнанието на посетителите. Настаняване в хотел в района. Нощувка.
6 ден Гранд Каньон – Лас ВегасСан Франциско
Закуска. Връщане в посока Лас Вегас. Трансфер до летището и полет до Сан Франциско. Пристигане вечерта. Трансфер и настаняване в хотел. Нощувка.
7 ден Сан Франциско
Закуска. Градът израства през първата година на XIX в., когато, привлечени от златната треска, хиляди хора се заселват в района в търсене на своето щастие. Само за година населението му нараства от 1 000 на 29 000 обитатели. От този момент нататък трескавото развитие на града продължава до днес. Още в ранните години на своя подем, Сан Франциско се слави като град на новите технологии, иновативното мислене и новаторските архитектурни решения. Всичко това е съчетано с естествената красота на пейзажа превръщат посещението на града в празник за сетивата. Дали ще посетите паркове или стари квартали, дали ще се разходите покрай Океана, или ще прекосите емблематични мостове – Сан Франциско ще ви плени! Туристическата обиколка на града включва разглеждане на бележития мост Голдън Гейт, Катедралата Сейнт Мери, внушителната сграда на Кметството, сградата на Двореца на изящните изкуства, квартала Туин Пийкс и крайбрежието в района на Фишерманс Уорф, където се предвижда свободно време за разходка, пазар или просто да се усети атмосфера на града. Нощувка.
8 ден Сан Франциско – Сосалито - Истанбул
Закуска. Туристическата програма в Сан Франциско продължава с посещение на Сосалито, район в периферията на града, близо до северния край на моста Голдън Гейт. Сосалито е известен със своето риболовно пристанище, с неговите местни ресторанти, които предлагат ежедневно морски дарове и риба, многобройните лодки, които са закотвени в пристанището на този живописен район. Интерес представляват и лодките-къщи, които изникват в изоставените пристанища на градчето след Втората световна война. През 70-те години те стават обект на конфликт между по - бедни жители на района, които обитават плаващите домове, и по - богатите, които застрояват своите имения по хълмовете над пристанището. Следва трансфер до летището и полет за Истанбул в 18.10 ч.
9 ден Истанбул - София
Кацане в Истанбул в 17.10 ч. Продължаване с полет за София в 19.25 ч. Кацане на аерогара София в 20.45 ч.


=================================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Допълнителни посещения:
вечеря в ресторант „На върха на света“ в хотел Стратосфера в Лас Вегас – ~150.00 USD /напитките и трансферът не са включени/

вход за шоуто на цирк Дьо Солей в Лас Вегас – най-ниска цена ~135.00 USD /трансферът не е включен/

вход за Скай Уок „Небесна разходка“ на територията на Гран Каньон – ~85.00 USD

25-30 минутен полетът с хеликоптер на територията на Гран Каньон – ~230.00 USD
Забележка:
допълнителните екскурзии се заявяват предварително и се заплащат на място. Цените подлежат на препотвърждение.
Необходими документи за издаване на виза:
копие от международен паспорт, предоставен при записване в агенцията, с валидност най-малко 6 месеца след крайната дата на пътуване, с най-малко 3 свободни страници за полагане на виза, дигитална цветна снимка, задължително направена в последните 6 месеца, без очила, забрадки и др. + 1 бр. цветна снимка с размери 50 х 50 мм на хартиен носител. Размери на снимката: снимката трябва да бъде с квадратна форма, което означава, че височината на снимката трябва да бъде същата като ширината й. Минималните размери за снимките са 600 пиксела x 600 пиксела (височина х широчина). Максималните размери са 1200 пиксела x 1200 пиксела (височина х широчина). За повече улеснение, клиентите могат да се обърнат към всяко фото студио, с молба да проявяване на снимки за американски визи, подробно попълнен въпросник за издаване на туристическа виза. Важно уточнение: моля да имате предвид, че Посолството на САЩ в София може да изиска допълнителни придружаващи документи за целите на издаване на Вашата туристическа виза, по преценка на провеждащия интервюто компетентен служител на Посолството. Такива могат да бъдат актове за раждане на деца, банкови референции, удостоверяващи наличност по Ваша банкова сметка, документи за имотно състояние, ако сте собственик или съдружник на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата, брачно свидетелство или други съпътстващи документи, единствено според преценка на служителя на Посолството на САЩ! При отказ от виза се удържа таксата за виза+50 лв. технически разходи.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията:
15 туристи
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи:
20 дни преди началната дата.
Начин на плащане:
депозит – 2000 лв., доплащане – до 40 дни преди отпътуване.
Застраховка „Отмяна на пътуване“:
предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

=================================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=================================================================

Тагове

Оферти - САЩ |  Оферти - Лос Анджелис |  Екскурзии - САЩ |  Екскурзии - Лос Анджелис |  Есен 2023 - САЩ |  Есен 2023 - Лос Анджелис

Избрани оферти