Начало / Екскурзии / Екскурзии - Амстердам

Цветна есен в АМСТЕРДАМ - 18.09.-21.09.2021

Номер на оферта

/

231906

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Амстердам – София с директен полет на България Ер;
Летищни такси, ръчен багаж до 10 кг. и 1 бр. чекиран багаж до 23 кг.;
3 нощувки със закуски в хотел от веригата ibis 3*;
Трансфери летище- хотел – летище;
Туристическа програма в историческия център на Амстердам с местен екскурзовод на български език;
Mедицинска застраховка с покритие 5 000 евро на ЗАД Армеец;
Водач от България

*Възможно е настаняване в хотел 4* или по избор - срещу допълнителна оферта

Цената не включва

Сити такса за престоя и ползване на слушалки по време на пешеходния тур - 20 €/ 39 лв на човек - задължително доплащане (начислява се с резервацията);
Разходи за градски транспорт: карта - 19 € на човек, валидна 72 часа след първата валидация или билет за еднократно ползване - 3,20 € (купуват се на място)
Застраховка "Отмяна на пътуване" - възстановява заплатената сумата при невъзможност за пътуване по здравословни причини според условията на застрахователя. Може да се сключи САМО до 5 календарни дни след резервацията.
Входни такси за посещаваните в свободното време обекти /по желание/

Програма на пътуването

Индивидуална програма:
Първи ден

Отпътуване за Амстердам в 07.10 ч. с редовен полет на България Ер. Кацане на летище Схипхол в 9.00 ч. Трансфер, настаняването (след 15:00 ч.)
"В СЪРЦЕТО НА АМСТЕРДАМ" - туристическа програма с разглеждане на историческия център с екскурзовод на български език (Ползва се градски транспорт; Продължителност: около 3 часа): историческите канали и мостове на Амстердам, централна гара, река Амстел с малките круизни пристанища, търговските улици Дамрак и Рокин, централния площад Дам, Кралския дворец, Новата църква, музея на мадам Тюсо, плаващия пазар за цветя Блуменмаркт с прекрасните цветни павилиони и др.
Ще научите как от малко рибарско селище през 13-ти век Амстердам се превръща в един от най-значимите европейски градове - ще видите къде е започнало възникването му и как се е развивало строителството около река Амстел, ще разгледаме основните забележителности в историческия център, ще научим най-интересното за традиционната холандска архитектура - какво символизират изрядно подредените малки тухлички, за какво служат стърчащите куки на фасадите на историческите къщи и защо жителите на града обичайно не поставят пердета зад прозорците си. Ще ви разкажем и за най-популярния квартал на Амстердам - на „Червените фенери“ и ще надникнем зад тайните му, за да научим какво се продава в традиционния "кофишоп" и в традиционния холандски ресторант и още много за музеите, за традициите и за хората...
Нощувка.

Втори ден
Закуска.
Свободно време. Нощувка.

Трети ден

Закуска.
Свободно време. Нощувка.

Четвърти ден
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за директен полет за София на България Ер. Пристигане на летище София, Терминал 2 в 14:20 ч.




===================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Холандия |  Оферти - Амстердам |  Екскурзии - Холандия |  Екскурзии - Амстердам |  Last minute оферти - Холандия |  Last minute оферти - Амстердам

Избрани оферти