Начало / Екскурзии / Екскурзии - Санкт Петербург

Санкт Петербург с полет от Бургас

Номер на оферта

/

231633

Дати & цени

Цената включва

*Самолетен билет Бургас – Санкт Петербург - Бургас с редовен полет на авиокомпания AEROFLOT с чекиран багаж до 23кг. и 1 брой ръчен багаж до 10кг.
*Летищни такси
*Трансфери летище – хотел - летище
*Трансфери до гарите и всики трансфери по прогармата
*6 нощувки със закуски в хотел Парк Инн Прибалтийская 4* - Петербург
*5 вечери на блок маса в ресторанта на хотела
*Туристическа програма с професионален местен екскурзовод в Петербург с включени входни такси на посещаваните туристически обекти
*Водач-екскурзовод по време на цялото пътуване
*Посещение на “Ермитажa”
*Посещение на парка на Петродворец /Петерхоф/
*Посещение на Eкатерининския дворец и парка в Царско село
*Медицинска застраховка за цялото пътуване с покритие 30 000 евро

Цената не включва

*Разходи от личен характер
*Допълнителни екскурзии - по желание, заявяват се и се заплащат предварително от България
*Нощен трансфер по време на вдигането на мостовете в една от вечерите в Петербург – 40 лв (ще се осъществи при минимум 15 записани)
*Разходка с корабче по река Нева в Петербург
*Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години – 21 лв
*Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години (туристи над 74г се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация)
*По желание, при група от минимум 15 туристи, може да се осигури трансфер Варна – Бургас – Варна срещу доплащане от 40лв. на човек.

Програма на пътуването

Санкт Петербург с полет от Бургас

Ценана човек в двойна стая:
22.08 - 28.08.2020г. - 2349лв.

Ранно записване до 30.03.2020г.

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Програма:

1-ви ден
Среща с водача на групата на летище Бургас. Отпътуване за Санкт Петербург с директен полет на AEROFLOT в 22:30ч. Пристигане на летище Пулково в Санкт Петербург в 01:35ч. Трансфер до хотел Парк Инн Прибалтийская 4*. Нощувка.

2-ри ден Панорамна обиколка на Санкт Петербург
Закуска. Панорамна автобусна екскурзия с местен екскурзовод. По време на екскурзията ще се разгледа Дворцовия площад, Исакиевския площад, събора Смолни, Крайцера Аврора. Посещение на Петропавловската крепост - исторически паметник на архитектурното и фортификационно руско изкуство от 17 до 20 век, от която води началото си градът Петербург. След обяд връщане в хотела. Свободно време. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

3-ти ден Посещение на Ермитажа
Закуска. Посещение на “Ермитажa” с екскурзовод - един от най-големите и най-старите художествено и културно-исторически музеи в света. Пешеходна разходка: Невски проспект, ще се насладите на река Нева и каналите и ще чуете историята на много църкви и площади. След обяд връщане в хотела. Свободно време. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

4-ти ден Пълен туристически ден в двореца Петерхоф
Закуска. Пълен туристически ден с посещение на парка и двореца Петродворец /Петерхоф/. Разположен на южния бряг на Финския залив, на 34км от Санкт Петербург, грандиозният Петерхоф привлича хиляди туристи със своите паркове, дворци и с фонтани. Често е сравняван с Версай заради красивите си градини и фонтани. Символът на Петерхоф е фонтанът Самсон с Голямата каскада. Като бивша резиденция на руските императори, Петерхоф представлява ансамбъл от дворци, най-известен от които е Големият дворец. Разрушен от нацистите, дворецът е издигнат отново в пълния си блясък. Залите му са богато декорирани с мрамор, злато и многобройни огледала. Никой не е останал безразличен към красотата на Петерхоф, няма как да останете и вие. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

5-ти ден Екатерниненския дворец в Царско село
Закуска. Пълен туристически ден с посещение на Eкатерининския дворец и парка в Царско село (понастоящем гр. Пушкин). Паркът на Летния дворец е един от най-красивите паркове на бившите резиденции на руските императори. Тук можете да усетите атмосферата на кралския начин на живот в целия му блясък. Трудно можете да си представите, че дворецът е възстановен напълно само преди няколко години. Реставрацията приключва с легендарната „Кехлибарена стая“, изчезнала мистериозно по време на Втората Световна Война. Програмата завършва в 16:00ч. в хотела. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

6-ти ден
Закуска. Свободно време с възможност да разгледате: Храмовете на Санкт Петербург” - Събора „Воскресение Христово” или „Спас на Крови”, Посещение на Казанския събор. Свободно време. По желание: Нощна екскурзия „Развод мостов” - вдигането на мостове над р. Нева. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

7-ми ден
Закуска. Свободно време. Трансфер от хотела до летището. Отпътуване от Санкт Петербург с AEROFLOT в 18:05ч. Пристигане на летището в Бургас в 21:30ч.


===============================================================

Забележка:
*Цената е валидна при минимум 20 туриста.
*Срок за уведомяване за ненабран брой туристи: 20 дни преди датата на отпътуване.
*В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение.
*При ненабран минимален брой от 20 туриста, но не по-малко от 15 записани, при желание от страна на пътуващите туроператорът предлага осъществяване на пътуването със задължително доплащане от 70 лева на човек.

Условия за плащане:
*Депозит 10% при резервация;
*Доплащане 40% до 60 дни преди датата на отпътуване;
*Пълно плащане 50% до 30 дни преди датата на отпътуване;

Необходими документи:
*До Русия се пътува с валиден задграничен паспорт и виза за периода на пътуване.
*За деца до 18г., пътуващи с един или без родител, нотариално заверена декларация от единия или двамата родители!

Такса прекратяване:
*при наличие на повече от 60 дни преди датата на отпътуване се удържа внесения депозит;
*между 59-ия и 30-ия ден преди датата на заминаване се удържа 50% от стойността на екскурзията;
*между 29-ия и 10-ия ден преди датата на заминаване се удържа 80% от стойността на екскурзията;
*при по-малко от 10 дни (включително и неявяване при отпътуване) се удържа 100% от стойността на екскурзията.

Допълнителна информация:
*Възможна е промяна в поредността на посещаваните обекти в зависимост от полетното разписание, преценката на екскурзовода и сезоните промени в работното време.
*Цената на екскурзията е калкулирана при курс на еврото 1 EUR = 1,95583 лева Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, входни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако важни обстоятелства налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това чрез сайта на фирмата.
*Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
*Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „Отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия. Застраховката се сключва в деня на извършено първо плащане на направената резервация за организирано пътуване.
*Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.
*Застраховките Помощ при пътуване в чужбина и Отмяна на пътуване се сключват със ЗД „Евроинс АД”.
*Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100002492/ 27.12.2019 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Тагове

Оферти - Русия |  Оферти - Санкт Петербург |  Екскурзии - Русия |  Екскурзии - Санкт Петербург |  Лято в чужбина - Русия |  Лято в чужбина - Санкт Петербург

Избрани оферти