Начало / Екскурзии / Екскурзии - Кавадарци

ТРИФОН ЗАРЕЗАН В МАКЕДОНИЯ, ПОПОВА КУЛА

Номер на оферта

/

231376

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с лицензиран автобус
Екскурзоводско обслужване
1 нощувка със закуска в хотел Попова кула/по македонска категоризация 3 зв/
1 вечеря с богато фиксирано меню и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки
Жива музика
Винена дегустация във Винарната на хотела
Посещение на гр. Струмица и Стари Дойран
Медицинска застраховка за лица до 65 години с лимит 2000 евро

Цената не включва

медицинска застраховка за лица от 65-79 години-4 лева, над 79 години- 6 лева

Програма на пътуването

По продължение на двата бряга на р. Вардар, се простира една хълмиста котловина, която свършва при входа на прочутата вардарска клисура Демир-капия – ТИКВЕШ - това е най-популярното място свързано с Македония, македонското вино и ракия и природни девствени красоти

ВЪЛНУВАЩО ПЪТЕШЕСТВИЕ В РАЙОНА НА ДЕМИР КАПИЯ И ТИКВЕШКАТА КОТЛОВИНА

ЗА 2 ДНИ ЩЕ РАЗГЛЕДАМЕ СТРУМИЦА И СТАРИ ДОЙРАН, ЩЕ СЕ ПОТОТИМ В КРАСОТАТА НА ТОЗИ РАЙОН, ЩЕ ОПИТАМЕ ПРОЧУТОТО ВИНО ОТ ТИКВЕШ, ЩЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ПОД ЗВУЦИТЕ НА МАКЕДОНСКИЯ БЕНД, ЩЕ СПИМ в НАЙ-ОРИГИНАЛНИЯ ХОТЕЛ В МАКЕДОНИЯ, КЪДЕТО ВСЯКА СТАЯ Е ПОСВЕТЕНА НА ОПРЕДЕЛЕН ВИД ВИНО, ЩЕ ВДЪХНЕМ ОТ КРИСТАЛНО ЧИСТИЯ ВЪЗДУХ И ЩЕ БЪДЕМ СРЕД ПРИЯТЕЛИ!

ТОВА Е САЙТА НА ХОТЕЛ „ПОПОВА КУЛА“, ЧИЙТО ДЕВИЗ Е:

Со почит, за арно за убаво! ВИЖТЕ ГО www.popovakula.com.mk

Бутикова винарна „Попова кула” е открита през 2007г. над гр. Демир Капия в най-добрия винарски район в
Македония
– Тиквешкия.
Висококачествените вината на Попова кула са известни и извън пределите на
Македония
– имат редица награди за вина от висока класа във
Франция
и други държави. Еноложката на винарната е българка, а управителя е френски възпитаник.
От 2009г. отвори врати кулата за дегустации, ресторанта и хотелската част към винарната, със своите 3 апартамента (два от които с джакузи) и 18 уютни стаи. Стаите са с имена и в стила на вино, произвеждано тук.
Всяка стая е оборудвана с телефон, интернет връзка, климатик и балкон с гледка към спиращи дъха околности - истинска наслада за любителите на природата.
В непосредствена близост до рецепцията на хотела има магазин, където можете да купите вината произведени в Попова кула на преференциални цени, а също и различни подаръци.



ДАТИ: 15-16 ФЕВРУАРИ 2020



1 ДЕН. Отпътуване от стадион Васил Левски София в 7,30 часа посока ГПП Златарево-Ново Село. Кратка спирка за почивка край Благоевград. Преминаване на границата.
Отпътуване за Струмица – приветлив и живописно разположен под Цареви кули, градът на фонтаните, там ще имате възможност за разходка и обяд. Отпътуване за Демир капия, където се намира хотелът, настаняване. Дегустация на вина, които се произвеждат във винарна "Попова кула" в живописната кула на комплекса. Вечеря в ресторанта на хотела с богато меню и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки, жива музика на македонски оркестър. Нощувка.

2 ДЕН. Закуска. Отпътуване за Стари Дойран и Дойранското езеро. Дойранското езеро се намира на границата на Р Северна Македония с Р. Гърция, като около 2/3 от територията му принадлежи на Р Северна Македония, а 1/3 – на Р Гърция. През месеците юли и август в езерото цъфтят водорасли - алги, които отделят йод във водата и я правят по-лековита, както за къпане, така и за вдишване на изпаренията. Повлиява добре проблеми с дихателните пътища и редица заболявания. Това кара туристите да се завръщат тук - за слънчеви бани, лечебни кални бани или просто за почивка сред природата. Свободно време в курорта. Следобед - отпътуване за България. Пристигане в София привечер.

ЦЕНА на човек в двойна/тройна стая: 152 лева

Ц
ВНИМАНИЕ: БРОЯТ НА СТАИТЕ Е ОГРАНИЧЕН, ЕКСКУРЗИЯТА Е ПОТВЪРДЕНА!

Цената на екскурзията не включва застраховка "Отмяна на пътуване". При направена такава, при който и да е застраховател, агенцията не носи отговорност и не възстановява стойността на застраховката при отмяна на екскурзията.

Начин на плащане:

при записване се внася 30 % от сумата, доплащане до 7 дни преди тръгване

Необходими документи:

Лична карта или международен паспорт с валидност 6 месеца към датата на връщане.

За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално

заверена декларация от родителите.

Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Тагове

Оферти - Македония |  Оферти - Кавадарци |  Екскурзии - Македония |  Екскурзии - Кавадарци |  Свети Валентин 2024 - Македония |  Свети Валентин 2024 - Кавадарци

Избрани оферти