Начало / Екскурзии / Екскурзии - Валенсия

ВАЛЕНСИЯ – специална предколедна промоция

Номер на оферта

/

232870

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет с летищни такси и 1 бр. ръчен багаж с размери 40х 30х 20 см;
- 3 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Пешеходна обиколка на Валенсия с екскурзовод на български език;

Цената не включва

- Чекиран багаж;
- Билети за градски транспорт, входни такси и пр.;
- Разходи от личен характер;
- Медицинска застраховка – 2 лв. на човек на ден;
- Застраховка „Отмяна на пътуване“.

Програма на пътуването

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди във Валенсия, пешеходна обиколка на Валенсия с екскурзовод на български език, трансфери летище – хотел – летище, самолетен билет (с включени летищни такси, 1 ръчен багаж с размери 40х30х20 см, предварително чекиране и запазени места). Лети се с авиокомпания „Уиз Еър”.
ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН - 12.12.2020 - 15:25 ч. – 17:45 ч. - полет СофияВаленсия. Трансфер. Настаняване в хотел. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - 13.12.2020 - Закуска. Пешеходна обиколка на историческия център на Валенсия с ескурзовод на български - старата централна порта от XIV в. Торрес Серанос, разходка из малките тесни улички на града, преминаване през Палао Генералидад Валенсиана, площад „Пласа де ла Вирхен”, базиликата на Дева Мария на изоставените, покровителка на града, трите порти на Катедралата, музей Алмоина – център на древноримското градче, площад „Пласа де ла Рейна”, църквата и кулата „Св. Каталина”, кръглия площад „Пласа Редонда”, централния пазар – един от най-големите в Европа, площад „Пласа де Аюнтамиенто”, Кметството. Свободно време. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - 14.12.2020 - Закуска. Свободно време. Възможност за посещение на Града на изкуствата и науките - природо научен и архитектурен парк, състоящ се от 6 сгради: Дворец на изкуствата „Кралица София” (валенсианската опера), Хемисферик (кино-планетариум), Умбракле (ботаническа градина, пешеходна алея и музей на открито), музей на науките „Принц Филип” (интерактивен музей), Агора (зала за събития и спортни състезания), Океанографик (най-големият аквариум в Европа). Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 15.12.2020 - Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. Възможност самостоятелно посещение на Биопарк – един от най-големите зоологически паркове в Европа. Трансфер до летището. 18:20 ч. – 22:25 ч. – полет ВаленсияСофия.

Забележка: стаите се освобожgават до 11:00 ч. и багажът се оставя на съхранение на рецепцията на хотела. Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през септември 2020. При промяна на същите клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Билети за Града на изкуствата и науките и Биопарк: При заявка от страна на клиентите, туроператорът може да закупи билети за посещение на Града на изкуствата и науките (цени от 8 до 35 евро) и Биопарк (цени от 24 евро).


Цени на човек в лв. според настаняването:

Хотел A B C
На човек в двойна стая 799 855 969
Допл. за инд. стая 125 189 239
Нам. за 3-ти възр. - 0 15
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. 30 30 30
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 20 20 20

Хотели, които използваме по програмата (или подобни):

A Villacarlos*** - намира се на 15 мин. пеша от Града на изкуствата и науките]
B Checkin**** - намира се на 15 мин. пеша от Града на изкуствата и науките;
C Dimar**** - в близост до парка Градините на Турия и Двореца на музиката.

Доплащане за чекиран багаж, заявен в момента на резервацията:
- до 10 кг – 90 лв. в двете посоки;
- до 20 кг – 130 лв. в двете посоки.


Възможно е през 2020 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

Свободните места по посочените цени са ограничени и подлежат на препотвърждение в зависимост от наличните самолетните билети и хотелски стаи по специалните цени. Настаняването и цени в тройна стая на запитване!

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Валенсия |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Валенсия |  Предколедни екскурзии - Испания |  Предколедни екскурзии - Валенсия

Избрани оферти