Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сантяго

Слънце, Танго и Вино - Бразилия, Аржентина и Чили

Номер на оферта

/

159008

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет на авиокомпания Луфтханза – София-Франкфурт-Сантяго де Чили-Буенос Айрес-Франкфурт-София
Самолетен билет Рио де Жанейро-Фоз де Игуасу
Самолетен билет Фоз де Иуасу-Буенос Айрес
Самолетен билет Буенос Айрес-Сантяго де Чили
Настаняване в хотели по програма с включена закуска, както следва:
РИО ДЕ ЖАНЕЙРО - 3 нощувки в хотел Americas Copacabana или подобен
ФОЗ ДЕ ИГУАСУ - 2 нощувки в хотел Viale Cataratas или подобен
БУЕНОС АЙРЕС - 3 нощувки в хотел Icaro Suites Buenos Aires или подобен
САНТЯГО ДЕ ЧИЛИ - 3 нощувки в хотел Torremayor Lyon или подобен
Екскурзии според програмата с рускоезичен гид в освен обиколката във Валпараисо, която е с англо-говорящ гид
Всички трансфери по програмата
Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 10000 евро;
Съпровождащ представител на туроператорът.

Цената не включва

Допълнителни екскурзии по избор
Храна и напитки по програмата
Бакшиши за екскурзоводи и шофьори.

Програма на пътуването

Маршрут: София - Рио де Жанейро - Фоз де Игуасу - Буенос Айрес - Сантяго де Чили - София

14 дни / 11 нощувки

ЦЕНИ НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ:

Настаняване по програмата 4* - цена от 5906 лева

MEGA SALE OFFER -150 лв. на човек до 30.09.2021

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН - СОФИЯ – ФРАНКФУРТ – РИО ДЕ ЖАНЕЙРО.
Излитане от летище София за Франкфурт с последващ полет за Рио де Жанейро.

ВТОРИ ДЕН - РИО ДЕ ЖАНЕЙРО
Пристигане на летището в Рио де Жанейро. Шофьор табелка ще ви очаква. Трансфер до хотела. По пътя от летището ще видите зелени хълмове, скалисти планини, палми от двете страни на пътя и красиви заливи. С падането на нощта градът е заобиколен от трептяща огърлица - светлините на фавелите! А между палми, пясък и океански вълни - спокойна ваканция! Известните Копакабана и Ипанема, облицовани с черно-бели плочки и с уютни кафенета, отворени до късно през нощта, където можете да утолите жаждата си със студена кокосова вода! Всичко това е пред вас, защото сте в Рио де Жанейро - един от най-красивите и екзотични градове в света!
Настаняване в хотела.
Екскурзия до Gem Factory-H. Stern - една от най-старите фабрики в света за обработка на скъпоценни и полускъпоценни камъни. Тук можете да видите работата на опитни бижутери и да направите добри покупки!
Нощувка в хотела.

ТРЕТИ ДЕН - РИО ДЕ ЖАНЕЙРО
Закуска в хотела.
Водач ви очаква във фоайето на хотела. Полудневна екскурзия (4 часа) до Захарната глава (Pao de Azucar Mountain) с рускоговорящ водач. Отива се до Прая Вермела (Червения плаж), откъдето ще се качите на лифта нагоре по планината. Първата спирка е на връх Урка, който има широка наблюдателна площадка. Оттук може да видите цял Рио се! На тази наблюдателна площадка има много ресторанти и барове, където можете да хапнете. На самата планина Sugar Loaf има по-малка площ, но от нея се открива красива гледка не само към Рио, но и към плажовете на Копакабана, Ипанема. Лемме, залив Гуанабара, известният мост Рио-Нитерой и самата Нитерой, чиято архитектура е свързана с името на световноизвестната Немейра, статуята на Христос Спасител на планината Корковадо, на околните планини, острови в океана.
След това продължавате разходката до централните райони на старо Рио, където ще се любувате на древните църкви, манастири, както и сгради, построени в колониален стил. Ако времето позволява, посетете катедралата Сан Себастиан и стълбите Celaron.
Нощувка в хотела.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - РИО ДЕ ЖАНЕЙРО
След закуска вашият водач ще ви очаква във фоайето на хотела. Полудневна (4 часа) екскурзия до Коркаовадо до статуята на Христос с рускоговорящ водач. Пристигате на гарата, откъдето отворен, екологичен влак тръгва и пътува през джунглата до върха на хълма Корковадо. На върха на хълма Корковадо, на надморска височина от 700 м, стои символът на Рио - статуята на Христос Изкупителят (38 м), която е издигната през 1931 година. От върха на Корковадо се отваря спираща дъха панорама на мегаполиса и околностите му: мостът Niteroi, заливът Гуанабара, Ботаническата градина, най-големият стадион в света Маракана, Захарната глава.
Нощувка в хотела.

ПЕТИ ДЕН - РИО ДЕ ЖАНЕЙРО – ИГУАСУ
Закуска в хотела.
Трансфер до летището, полет до Игуасу.
Ще ви посрещне шофьор с табела с вашите имена. Трансфер до хотела, настаняване.
Водопадът Фос де Игуасу представлява 275 огромни потока вода, падащи от ужасна височина. Името на водопадите в превод от индианците гуарани означава „голяма вода“. Водопадите Игуасу се намират на река Игуасу, на бразилско-аржентинската граница. Това е великолепна, уникална гледка, създадена от природата. Пред вас се откриват най-красивите пейзажи и водопади, падащи от 72 м височина в ждрелото, наречено „Дяволското гърло“. Многобройните пътеки и проходи, създадени от човешка ръка, са поразителни, което ви позволява да наблюдавате този природен феномен от много близко разстояние и дори да стоите до „Дяволското гърло“, докато милиарди пръски вода падат върху вас. Трясъкът на водопади се чува в продължение на няколко километра. От специално оборудвани сайтове можете да наблюдавате хипнотизиращите водопади както от бразилската, така и от аржентинската страна.
Нощувка в хотела

ШЕСТИ ДЕН - ИГУАСУ
Закуска в хотела. Очаква ви богата екскурзионна програма!
След закуска се отправяте към бразилската страна на водопада Фос до Игуасу, който граничи с каньона на река Игуасу. Да се каже, че това е великолепна гледка, по никакъв начин не изразява емоциите, на които ще бъдете подложени. Водопадите са разположени в национален парк с уникална флора и фауна. Те са възникнали в резултат на вулканично изригване и изместване на земните пластове. Името на водопадите в превод от гуарани означава „голяма вода“. 275 водопада, всеки от които има свое име, сливайки се в едно, срутвайки се в дефилето „Дяволското гърло“. Спектакълът от водни пръски в ореол от дъгов спектър е просто хипнотизиращ. По пътя към най-мощния водопад, наречен „Дяволското гърло“, ще видите много малки водопади. Дъгови пръски от милиарди падащи капки вода и великолепни пейзажи предизвикват несравнима наслада.
Нощувка в хотела

СЕДМИ ДЕН - ИГУАСУ - БУЕНОС АЙРЕС
Закуска в хотела.
Екскурзия до Аржентинския водопад. С моста Танкредо Невес, построен през река Игуасу, започва Националният парк и след като се разходите по него ще се доближите до водопадите и ще се озовете директно под тях, ще почувствате силата на падащата вода много близо и ще можете да се насладите на природната паркирайте около тази великолепна красота! Ще видите раждането на водопади и най-известния водопад "Дяволското гърло". Многобройните пътеки и пасажи, създадени от ръцете на хората, са поразителни, което ви позволява да наблюдавате този природен феномен от много близко разстояние. Ще се разходим до Националния парк и ще се полюбуваме на водопадите от специални платформи за наблюдение, разположени високо над тях. Многотонните водни струи образуват огромен брой водопади с различна форма и височина, над които висят многоцветни дъги. Впечатленията от този спектакъл ще останат с вас за цял живот. Особено впечатляващо е Дяволското гърло, което е най-голямото от водопада. Националният парк обхваща площ от 55 500 хектара, което е съхранило разнообразие от уникална флора и фауна, присъщи само на този регион.
След края на екскурзията, трансфер до летището и полет до Буенос Айрес.
Пристигане на летището в Буенос Айрес. Ще ви посрещне шофьор със знак на вашите имена. Трансфер до хотела, настаняване и нощувка.

ОСМИ ДЕН - БУЕНОС АЙРЕС
Закуска в хотела.
Обзорна обиколка на града с водач (3 часа) с рускоговорящ гид.
Ще видите уникална по рода си столица и ще се докоснете до легендарната вековна култура на Аржентина - комбинация от история и изкуство. Повечето от всички аржентински атракции са съсредоточени в Буенос Айрес. Изискаността на архитектурата е сравнима само с Париж. Но градът е уникален по своята красота. Буенос Айрес е добре известен със своите много музеи, а любителите на изкуството ще открият голямо разнообразие от музеи, галерии, театри и забележителности в града. Основните забележителности на града включват старата зона La Boca, историческата зона на района San Telmo, където можете да намерите голямо разнообразие от големи и малки барове, ресторанти, както и истински пазар на антики в Plaza Dorrego. Истинското сърце на Буенос Айрес е централната площад Пласа де Майо, най-големият търговски център в света. Също така, основните забележителности на града включват "Розовата къща" (президентският дворец Каса-Росада), която е свързана с името на Евита Перон и много други монументални паметници. Сред тях е и символът на града - 67-метров обелиск, издигнат в чест на провъзгласяването на независимостта на държавата Аржентина, стоящ на най-широката улица в света, Авеню 9 юли. Ще посетите и елегантния квартал La Recoletta с неговото прочуто гробище, църквата El Pilar в колониален стил и близкия културен и търговски център. Програмата на турнето включва и посещение на модерните квартали на града: Пуерто Мадеро и парковете на Лесама, кръстени на 3 февруари.
Вечерта ще посетите Танго шоу (с вечеря). Тангото е много популярно по целия свят. Но Аржентина има едно неоспоримо предимство - именно тя е неговата родина. Удивителният свят на тангото... Танцуването на сцената със своята страст и виртуозност се пренася в света на любовта и грациозното изпълнение. Този танц възниква в пристанищата на града сред бедни имигранти, овчари гаучо и други неуредени хора. Отначало танцът се изпълнява от двама мъже доста разпуснат и получава името си от латинското "tangere" - да се пипа. С течение на времето Танго става по-бавен и придобива нови тонове на интимност. Появяват се танго оркестри. Танцът бързо набира популярност и сега Танго е един от най-чувствените танци на земята, той учи на искреност, кара мъжете да си спомнят за галантността, а жените за нежността. В ресторанта интериорът създава танго атмосфера, а меню от няколко традиционни ястия с отлични аржентински вина ще допълни тази романтична вечер.
Нощувка в хотела.

ДЕВЕТИ ДЕН - БУЕНОС АЙРЕС
Закуска в хотела.
Свободен ден за самостоятелни разходки из града или допълнителни екскурзии.
Нощувка в хотела

ДЕСЕТИ ДЕН - БУЕНОС АЙРЕС – САНТЯГО
Закуска в хотела.
Трансфер до летището и полет до Сантяго.
Пристигане. Среща, трансфер и настаняване в хотела.

ЕДИНАЙСТИ ДЕН - САНТЯГО
Закуска в хотела.
Ще имате обиколка на забележителностите (4 часа) из града с рускоговорящ гид. Обиколката започва в центъра на града с посещение на площада на правителствената сграда La Moneda, признат за исторически паметник, той е издигнат през 1799 г., през последните години на испанското управление, за да се помещава кралският монетен двор, и е направени в традиционния неокласически стил. В средата на 19 век сградата е възложена на чилийското правителство, оттогава Паласио де ла Монеда е седалище на правителството на страната. И по-нататък до Плаза де Армас - централния площад на Сантяго. Именно с нея започва историята на града. На площада се помещават сградите на Камарата на губернаторите на Чили, община Сантяго, Главната поща, сградата на Кралската аудиенция и Катедралата. След това ще се изкачите на хълма Санта Лучия, откъдето се разкрива великолепна панорама на целия град. След това - посещение на модерните квартали на Сантяго: Витакура, Лас Кондес и Провиденсия, шофиране по река Мапочо и запознаване с величествената архитектура на основните алеи на Сантяго. След края на екскурзията се връщате в хотела.
Нощувка в хотела.

ДВАНАЙСТИ ДЕН - САНТЯГО
Закуска в хотела.
Днес ще намерите целодневна екскурзия до град Валпараисо (групова обиколка с англоговорящ гид). Ще карате 120 км към Тихия океан. По пътя се наслаждавайте на великолепните пейзажи на долината Кюракави и долината Казабланка, известни предимно с производството на бели вина - Совиньон Блан и други. Валпараисо („Валпараисо“) се превежда като „Райската долина“ - това е красив град, неразделна част от историята и културата на Латинска Америка и особено Чили, и неговото главно пристанище. Валпараисо е разположен в амфитеатър и е изградена мрежа от асансьори за прехода от единия към другия преди около сто години. Общо са петнадесет. С течение на времето тези дървени ремаркета се превърнаха в отличителен белег на града. Валпараисо е обявен от ЮНЕСКО за паметник на културното наследство на човечеството. Ще посетите основните забележителности на града - площад Виктория, площад Сотомайор, където има паметник на героите от битката в Икике (Monumento a los Heroes de Iquique), улица Paseo 21 de Mayo, разположена на хълм и от отваря се красива гледка към пристанището и океана. Пътуването ще продължи до Виня дел Мар, най-популярният курорт в Чили. Самият град е известен като „градът на градините“, има много паркове и алеи за разходки. Градът е център на разнообразни развлечения, по-специално казината. След обяд в ресторанта, разходка по плажа. Ще посетите парка Quinta Vergara във Виня дел Мар, където ежегодно се провежда Международният фестивал на песента.
Връщане в хотела в Сантяго, нощувка.

ТРИНАЙСТИ ДЕН - САНТЯГО
Закуска. Трансфер до летището за полет до Буенос Айрес, с последващи полети до Франкфурт и София.

ЧЕТИРИНАЙСТИ ДЕН – СОФИЯ
Кацане на летище София.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

ВАЖНО: За всички туристи на Туроператорът, пътуващи по програми през 2021, за които се изисква отрицателен резултат от проведен PCR тест за влизане в съответната държава или при прибиране в България, ТУРОПЕРАТОРЪТ е договорил преференциални цени за тестване в лаборатории "Рамус" в цялата страна.

Цената на PCR тестовете в Лаборатории Рамус е 90 лв, като туристи на Туроператорът ползват отстъпка от 20 % или заплащат 72 лв. При по-големи групи, Туроператорът предоставя доп. 10 % отстъпка.

Полетно разписание:
Дата Номер на полет Маршрут Излита Каца
13.11.21 LH1427 СофияФранкфурт 14:15 15:45
13.11.21 LH 500 Франкфурт - Рио де Жанейро 22:00 06:25 + 1*
24.11.21 LATAM 407 Сантяго де ЧилиБуенос Айрес 14:45 16:43
24.11.21 LH 511 Буенос АйресФранкфурт 18:05 11:15 + 1*
25.11.21 LH1430 Франкфурт - София 15:00 18:10
+1 - каца на следващия ден

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
от третия ден, следващ записването до 60 дни преди датата на пътуването – 35% (тридесет и пет процента) от общата цена на пътуването.
от 59 до 45 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
по-малко от 45 дни преди датата на пътуването или неявяване /no show/ - 100% (сто процента) от общата цена на пътуването.
Ако посочените срокове не противоречат на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ЗАПИСАНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО:
Самолетната екскурзия ще се осъществи при минимум 15 туриста. В случай, че минималният брой записани участници за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден задграничен паспорт минимум 6 месеца от датата на напускане на страната
Подписване на договор за организирано пътуване

ПЛАЩАНИЯ:
Депозит в размер на 500 лева
Пълно плащане – 45 дни преди датата на заминаване
Плащанията се извършват по банков път или в офиса на туроператора

ЗАБЕЛЕЖКИ:
Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност
Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказана туристическа виза, където се изисква такава
Туроператорът не носи отговорност за загубата на багаж по време на полетите.
Паспортни и визови изисквания: за пътуване до Бразилия, Аржентина и Чили е необходимо да притежавате международен паспорт, валиден минимум 6 месеца от датата на връщане
Застраховката, включена в туристическия пакет, покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране. Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица
Информация относно отпътуването (сборен час и място, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите до 7 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон
Гарант на туроператора по смисъла на чл. 97 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗК "ЛЕВ ИНС" АД, застрахователна полица № 00080001/13062110000034 от 15.01.2021 г.
Туроператорът предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка за разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт до 5 дни след сключване на договор.
Местна валута: Бразилия - бразилски реал, Аржентина - аржентинско песо, Чили - чилийско песо

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

РИО ДЕ-ЖАНЕЙРО
НОЩНО РИО! 160 лв. *само шоу
Вечерта можете да отидете на шоуто на мулатите. Ще видите не само самба, но и други танци на народите от Латинска Америка. Зашеметяващо красива гледка, изпълнена с бразилски танци, е самба, капоейра и, разбира се, красиви мулатки в невероятни костюми. Екзотична нощ! Трансферите не са включени (можете да поръчате, ако желаете).

МОРСКА РАЗХОДКА – ЗАЛИВ ГУАНАБАРА! *индивидуално (минимум 2 човека) с рускоговорящ гид - 408 лв.
Ще отплаваш от пристанището на Марина Глория с удобна лодка и ще се насладите на гледката на едно от най-големите и красиви заливи в Бразилия. С вас морски бриз, синя океанска вода и великолепни гледки. По време на тази обиколка ще видите най-живописната и панорамна красота на Рио де Жанейро. Минете покрай известните квартали на града - Ботафого, Фламенго и Урка. Дори отдалеч са впечатляващи Захарният хляб, тропическите острови, Форт Сан Джоан и мостът Рио Нитерой, Музеят за модерно изкуство Нимайер, крепостта Санта Круз от 16-ти век и фавелите по склоновете. Включени трансфери.

ПОЛЕТ С ВЪРТОЛЕТ! * - цена на човек при минимум 5-ма - 580 лв.
Ще се насладите напълно на прекрасните гледки. Ще видите синия океан, планините, обрасли с тропическа зеленина, снежнобели плажове, яхти и целия град. Имате избор между полети, чието време варира от 6 до 13 минути. В зависимост от избрания интервал от време можете да видите: хеликоптерна площадка около статуята на Христос Спасител, Ботаническата градина, езерото Niemeyer Avenue, Leblon, Ipanema, Copacabana, Sugar Loaf.

БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА *индивидуално (минимум 2 човека) с рускоговорящ гид 204 лв.
Ботаническата градина е основана от Жоао Барбоса Родригес в началото на 19-ти век и представлява набор от красиви алеи, пресичащи се в центъра, необичайни статуи и паметници, малки езера и фонтани, огромно разнообразие от флора от цял свят и просто невероятно място, където можете да се отпуснете и да се отпуснете. Тук са представени над 7 хиляди вида растения от различни части на света, включително диви орхидеи. Националният символ на Бразилия, дървото Пау-бразил, расте на алеята на Педро Гордильо. Високите императорски палми са много впечатляващи. На езерото Фрея Леандро ", наречена в чест на първия директор на Ботаническата градина, плуват най-красивите водни лилии на Виктория.

ФАВЕЛА ТУР * цена на човек при минимум 4-ма - 139 лв.
Някога войниците от Баия се биели с кралските войски на хълмовете, залесени с дървета, наречени фавела. След войната оцелелите дошли в Рио де Жанейро, за да поискат плащане. Те се установили на Провидънс Хил и останали там. В памет на битката си го кръстили Фавела Хил. Тук се извиват тесни кални улички, по които се простират зловонни канавки. В Рио има общо 700 фавели. Фавелите не са дом само на крадци и наркодилъри. Има техници и служители или можете да наемете стая. Можете да стигнете до тук с разрешението на местния кръстник. Полицията не влиза тук. В тесните улици има оживена улична търговия. Има и свободен пазар за храни и занаяти. Той има свои вътрешни закони. С джип ще се разходите из Росиня и ще се върнете в хотела си.

ПОЛЕТ С ДЕЛТАПЛАНЕР - 595 лв.
От хотела ще отидете с водач до гората Тижука в планината Педра Бонита (Красив камък). От Педра Бонита се открива пълен изглед към Рио де Жанейро. Прелитането над зеления склон на планината и безкрайния океан ще ви донесе голям прилив на адреналин! И със спокойно извисяване се чувствате, ако не птица, то много близо до това състояние. Професионален англоезичен инструктор ще ви даде всички инструкции за безопасност и ще ви обясни всички необходими техники за скачане. Ще бъдете облечени в пълни боеприпаси и след няколко симулации на скок вие и вашият инструктор ще скачите. След прелитането над морето ще пристигнете на плажа Пепино. Включени трансфери и запис на go pro камери.

ИГУАСУ
РАФАИН-ШОУ 102 лв.* без включени напитки
Rafain Grill Place - това е огромен ресторант с 1200 места с климатик и паркинг. Менюто на ресторанта е много разнообразно и можете да опитате разнообразни месни ястия, приготвени от най-пресните говеждо и свинско месо. Шведската маса е изобилна със зеленчуци, плодове и вкусен десерт. Обядът е придружен от шоу на латиноамерикански артиси, които представят както фолклорни песнопения, така и съвременни танци.

МАКУКО САФАРИ *в допълнение към екскурзията Бразилски водопади – 221 лв.
С джип ще направите вълнуващо сафари Makuko през джунглата. Ще бъдете придружени от водач с информация за този национален парк. През джунглата и след това пеша стигате до специалната платформа на река Игуасу, където под водопадите ви очаква впечатляващо пътуване с лодка. Там, на специално оборудвана лодка, плувате много близо до водопадите. Уникални гледки не само към водопадите, но и към планинските склонове, покрити с тропическа зеленина. Адреналинът в кръвта ви спира дъха, когато се озовете под непрекъснат поток от вода, изливаща се отгоре, и уникална гледка към водопадите. Можете да поръчате DVD и след това да го гледате дълго време!

ПТИЧИ ПАРК *в допълнение към екскурзията Бразилски водопади – 85 лв.
Той е близо до националния парк Игуасу. Ще влезете в огромни клетки на открито, в които невероятни, приказни птици с необичайни цветове летят или се разхождат свободно сред тропическата гора.

ПОЛЕТ НАД ВОДОПАДИТЕ С ВЪРТОЛЕТ * в допълнение към екскурзията Бразилски водопади – 340 лв. на човек, минимум 3 човека
Ще видите силата и красотата на водопадите от птичи поглед! Това е невероятна и незабравима гледка! Продължителност 10 минути

БУЕНОС АЙРЕС
ЕКСКУРЗИЯ ДО ТИГРЕ И СЕВЕРНИТЕ ПРОВИНЦИИ НА БУЕНОС АЙРЕС. *в комбинирана група с англоговорящ водач - 170 лв.
Град Тигре е мини Венеция, град на водата. Намира се на 40 км от центъра на Буенос Айрес. Самите аржентинци обичат да идват и да си почиват в този град. Тази обиколка ще ви отведе през северните провинции на Буенос Айрес. Ще посетите град, наречен Сан Исидро, който се смята за най-богатата провинция и е много различен от столицата. След това пътуването ви ще продължи до град Тигре. Тук ще се разходите из красива историческа местност и ще се качите на лодка, която ще ви отведе по реките и каналите, образуващи уникалната делта на Тигър.

МОНТЕВИДЕО-УРУГВАЙ (целодневна) * в комбинирана група с англоговорящ водач - 680 лв., индивидуално (минимум 2 души) с рускоговорящ водач - 1105 лв.
Уругвай е малка държава в Южна Америка, разположена срещу Буенос Айрес от другата страна на залива Ла Плата. Въпреки скромните си размери обаче, Уругвай е много успешна и динамично развиваща се страна. Това е страна на колониални градове и разкошни плажове! Рано сутринта ще бъдете откарани до пристанището в Буенос Айрес, откъдето ще преминете през залива със специален ферибот. От другата страна, на изхода, ще ви срещне водач, който ще ви отведе с кола до най-интересните места в уругвайския град Монтевидео и ще открие тази страна за вас. По време на обиколката ще посетите: Пристанище Монтевидео, площад Независимост, Център на града, Стария град, Катедралата. След края на обиколката ще имате свободно време до заминаването на връщащия ферибот. Върнете се в Буенос Айрес по същия начин. При пристигане на пристанището, трансфер до хотела. Включени билети за ферибота.

ФИЕСТА ГАУЧО (вцелодневна) *в сборна група с англоговорящ гид 425 лв.
Екскурзията "Фиеста Гаучо" ще ви даде възможност да се запознаете с живота и фолклора на аржентинския гаучо в едно от ранчотата, разположени на 80 км от града. Водейки отначало номадски начин на живот, гаучотата постепенно се успокояват и започват да се занимават със земеделие и скотовъдство. Няколкото останали съвременни гаучота в страната сега демонстрират невероятни умения в ездата. Те се отличават със способността да хвърлят „болеадори“ (три камъка, завързани с въже, подобно на ласо за обездвижане на кравите), да използват нож и ласо и да осолят най-доброто месо в света.
Продължителност: 8 часа (екскурзията включва традиционен аржентински обяд).

САНТЯГО де ЧИЛИ
Екскурзия до винарна с дегустация на вино *индивидуално (минимум 2 души) с рускоговорящ водач – 391 лв.
Ще отидете до долината Майпо, известна със своите вина. Тук ще посетите няколко винарни, където ще видите процеса на производство на вино и ще научите много интересни неща. И разбира се, ще опитате най-доброто чилийско вино!

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Допълнителна информация

MEGA SALE OFFER -150 лв. на човек до 15.09.2021

Тагове

Оферти - Чили |  Оферти - Сантяго |  Екскурзии - Чили |  Екскурзии - Сантяго |  Екзотична почивка 2024 - Чили |  Екзотична почивка 2024 - Сантяго

Избрани оферти