Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лесковац

ЗА ПРАЗНИКА НА ЛЮБОВТА И ВИНОТО В ЛЕСКОВАЦ СЪРБИЯ В ХОТЕЛ 4*

Номер на оферта

/

231581

Дати & цени

Цената включва

Редовни цени:

Цена за възрастен в двойна/тройна стая- 199 лв
Доплащане за единично настаняване-80 лв
Цена за дете до 11.99- 159 лв
Цена за допълнителна седалка-60 лв

Цената включва:

Транспорт с комфортен автобус;
2 нощувки с 2 закуски в Bavka Hotel 4* Лесковац, https://www.bavka.rs/
1 ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ С ЖИВА МУЗИКА, БОГАТО МЕНЮ И НЕОГРАНИЧЕНА КОНСУМАЦИЯ НА НАПИТКИ
1 обикновена вечеря в ресторанта на хотела
БОНУС– Посещение на ПИРОТ и НИШ с възможност за кратка разходка;
БОНУС– Посещение на НИШКА БАНЯ;
Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с асистанс и лимит на отговорност 5000 EUR на застрахователна компания „Армеец“;
Водач по програмата

Цената не включва:

Разходи от личен характер
Двупосочен трансфер :
* от Пловдив -30 лв. (минимум от 15 туриста);
* от Хасково, Кърджали и Стара Загора-35 лв (минимум от 15 туриста)

Хотелско настаняване по програмата:
ХОТЕЛ BAVKA 4*
https://www.bavka.rs/

Hotel Bavka се намира в Лесковац и разполага с ресторант. Осигурен е безплатен Wi-Fi. Хотелът е на 3,5 километра от магистрала E75.
Във всяка стая има телевизор, вътрешен двор и кът за сядане. Самостоятелните бани са със сешоар и безплатни тоалетни принадлежности.
Hotel Bavka предлага 24-часова рецепция, градина и тераса. Сред другите удобства са общ салон и помещение за съхранение на багаж. На разположение е безплатен паркинг.
Летище Прищина е на 90 километра.

Допълнителна информация

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 25
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой участници: 7 дни
Хотелите по програмата се препотвърждават 7 дни преди дата на отпътуване.

Програма на пътуването

За празника на любовта и виното в Лесковац, Сърбия
Настаняване в уникалния BAVKA HOTEL 4*
https://www.bavka.rs/
2 НОЩУВКИ С 2 ЗАКУСКИ И 1 ВЕЧЕРЯ
1 ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ С ЖИВА МУЗИКА, БОГАТО МЕНЮ И НЕОГРАНИЧЕНИ НАПИТКИ
ДАТИ НА ТРЪГВАНЕ: 14.02 .2020
!!! 199 лв !!!
Програма
1-ви ден
Отпътуване от София в 07:00ч. По пътя посещение на гр. Пирот .Свободно време за разходка из централната част на града. Отпътуване за Ниш. Свободно време за разходка и разглеждане на забележителностите на града- Нишката крепост.Построена е през 18-и век и се намира на десния бряг на река Нишава, в центъра на Ниш. Крепостта има четири големи порти – Стамбул, Белград, Видин и Великата порта.Друга интересна забележителност е Паметникът на Стеван Сремац и героя му Калча- Почти всички туристи спират за снимка с този паметник, но малцина знаят кои са хората, които той изобразява. Всъщност това са писателят Стеван Сремац (на когото е наименувана и библиотеката в Ниш) и неговият герой ловецът Калча с вярното си куче. Паметникът се намира на главната пещеходна улица в Ниш. Точно където се намира, се отделя една по-малка, павирана уличка, цялата поръбена с кафани (кафенета) и ресторанти. Ще посетим още и Черепната кула. Нарича се още Челе кула и е построена 1809 г. и се намира на два километра от центъра на града. Изградена е от черепите на 952-ма сръбски въстаници, загинали в битката при Чегар. Обезглавени са по заповед на турския главнокомандващ Хуршид паша. Отпътуване за Лесковац. Градът е разположен в Лесковската котловина. През града преминава река Ветерница. Според местна легенда в подножието на хълма в близост до днешния град е имало езеро, което пресъхнало и на същото място поникнало лесково дърво. Оттам произлязло и името на града — Лесковац. Днес градът е известен с фестивала Рощилиада, фестивал на сръбската скара, който се провежда ежегодно в края на август – началото на септември. По време на дните на фестивала можете да се насладите на невероятната сръбска скара – увияч, плескавица, кебапчета, вешалица, печени прасенца, както и на бира, музика и добро настроение. Настаняване в хотел Bavka 4*. Вечерта – ПАРТИ ВЕЧЕРЯ С ЖИВА МУЗИКА, БОГАТО МЕНЮ И НЕОГРАНИЧЕНА КОНСУМАЦИЯ НА НАПИТКИ . Нощувка.

2-ри ден
Закуска. Свободно време за разходка в Лесковац. Вечерта Обикновена вечеря на сет меню с включена една напитка. Нощувка.

3-ти ден
Закуска. Отпътуване за България около обяд. По пътя посещение на Нишка баня. Разположен едва на 9 км от Ниш, СПА курорта се посещава не само от жителите на Ниш, за които е любимо място за отдих през почивните дни, но също така от туристи от цялата страна и чужбина. Курортът разполага с 5 топли минерални извора, с температура между 36-38 градуса. Възможност за разходка и обяд. Пристигане в София привечер.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Лесковац |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Лесковац |  Свети Валентин 2024 - Сърбия |  Свети Валентин 2024 - Лесковац

Избрани оферти