Транспорт - Фуенхирола

Летище

Най-близкото международно летище е това в Малага. След като кацнете, можете да вземете автобуси С19 или 75 до Малага (всички спират пред Терминал 3), откъдето да се прехвърлите на автобус до Фуенхирола. С19 стига до центъра на Малага и централната автогара, като има междинни спирки. Потегля на всеки 25-30 минути. 

Автобус 75 свързва летището и центъра на Малага, като билетът струва 2 евро, а пътуването отнема около 25 минути.

Бърза и удобна връзка към Фуенхирола имате с влака от Терминал 3, който се движи до Торемолинос (ок. 10 минути), Беналмадена (ок. 17 минути) и Фуенхирола (ок. 35 минути). Билетът е между 1,85 и 2 евро.

Уебсайт: www.malagaairport.eu

Автобуси

Можете да се придвижвате с лекота до останалите градове в Коста дел Сол. Има автобус до Малага на всеки 30 минути. Разписанието на автобусите и информация за цената на билетите можете да видите на сайта: www.ctsa-portillo.es

Влак

Между някои от курортите в Коста дел Сол можете да се придвижвате с влак (Торемолинос, Беналмадена, Фуенхирола). Между Малага и Фуенхирола, както и между Малага и Ронда се движи крайбрежна електричка. За разписание и билети: www.renfe.com

Автомобил

Ако решите да наемете автомобил от летището, шофирайте внимателно, тъй като крайбрежният път А7 е известен като "пътя на смъртта" заради големия брой катастрофи.

 

Забележителности около Фуенхирола
Изживейте магията на Камино де Сантяго
от 465 €
Изживейте магията на Камино де Сантяго
6 нощувки
Собствен превоз