Шопинг - Манила

Манила заслужава първото място за най-добрият град за пазаруване в Азия заради перфектните услуги, които се предлагат в модерните и впечатляващи молове. Всеки от моловете има интересна архитектура и предлага забележителни гледки към залива на филипинската столица.

SM Mall of Asia е сред най-големите молове в Азия. Там има повече от 100 магазина и няколко ресторанта скрити под огромен покрив. Можете да намерите както местни, така и международни марки.

Грийнхилс (Greenhills)
Смята се за основният пазар в Манила (Филипините). Има множество хора, с които да се пазарите за стоките, особено за перлите и бижутата. Цените се договарят, така че се подгответе за пазарлъци.

Дивизориа (Divisoria)
Известният пазар за стоки на едро е уникално място, на което можете да пазарувате дрехи, бижута и потреби за дома.

Всякакви магазини, от такива с висока мода до малки, в които ще трябва да се пазарите, може да намерите в Ayala Center, разположен в централната част на Макати (Makati).

Shangri-La Plaza
Това е един от най-добрите луксозни молове със забележително отворено пространство от осем етажа, на които можете да намерите множество международни марки.

Magallanes Centre
Тук ще намерите велосипеди и екипировка за голф

Пазарът San Andres е известен с плодовете си, а Seaside – с морската си храна. La Porcelana и V.M. Antiques в Ермита (Ermita), галерията Chang Rong Antique в Имтрамурос и Tawalisi в Макати са популярни заради антиките си.