Полезни източници за пътуване по време на Covid-19

Шопинг - Бали

В Бали си заслужава да обърнете внимание на местните произведения от дърво, сребро и злато, както и на традиционните бродерии. 

Епицентърът на пазаруването в Денпасар (Denpasar) е огромният крайречен пазар Бадунг (Pasar Badung). Това е оживен комплекс от магазини и сергии, които продават всичко - от прясна риба, плодове и зеленчуци, до балинезйиски и явански занаятчийски изделия и платове. На отсрещния бряг на реката, в комплексът Кумбасари (Kumbasari) ще намерите много търговци, които продават облекло, бижута, сребро и антики на ниски цени.

Ако искате да пазарувате в международен стил, в Денпасар има много молове ката New Dewata Ayu и Matahari, които са един срещу друг на улица Jalan Dewi Sartika. На около 8 км извън града, във фабриката Sanggraha Kriya Handicrafts, в източното предградие Топати (Topathi) има голям асортимент на балинезийски традиционни продукти. Цените са фиксирани.

В курорта Кута (Kuta) е мястото за пазаруване на евтини плажни принадлежности и бижута. В Убуд (Ubud) са най-добрите традиционни и съвременни балинезийски дърворезби - пригответе за голямо пазарене, за да ги вземете на най-добрите цени.

 

Забележителности около Бали
Остров Бали - обиколен тур
от 2760 лв.
Остров Бали - обиколен тур
7 нощувки
Самолет
Остров Бали - обиколен тур
от 2760 лв.
Остров Бали - обиколен тур
7 нощувки
Самолет