Hotel Slavianska dusha

Hotel Slavianska dusha
Категория:
Veliko Tarnovo, Nikola Zlatarski 21
0889744410
Хотел 'Славянска душа' се намира в сърцето на стария Търновград - на Самоводската чаршия. Любителите на културния туризъм могат да посетят хълма 'Царевец', който се намира на около 300 м от къщата и да се насладят на единствения по рода си спектакъл 'Звук и светлина', който ще йм остави един незабравим спомен и ще ги върне назад в историята.
Вниманието привличат и многобройните дюкяни и занаятчийски работилници, музеи и църкви,които се намират в архитектурния комплекс 'Самоводска чаршия'. Тук можете да откриете типичните възрожденски механи, кафенета и сувенирни магазини, а само на 10 мин. път е и самия център на Велико Търново,където всеки гост на града може да намери идеалния начин за своето забавление.
Хотел 'Славянска душа' се намира в тиха тясна уличка, където можете да се скриете от шума на големия град. Ние ви предлагаме четири двойни стаи и три тройни стаи, всяка от които със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, безжичен интернет,климатик,24 часа топла вода, локално парно отопление.Пет от стаите са с тераса. Къщата разполага и с уютна механа с 25 места, където можете да се насладите на вкусна храна и марково питие.Хотела разполага с собствен паркинг за удобство на клиентите. Предлагаме също и кола под наем. По желание на клиентите се предлага закуска в стаята по предварително избрано от тях меню и час на сервиране,а за групови посещения предлагаме опция със включени закуска и вечеря по предварително уговорено меню. Ако имате нужда от тишина и почивка, или пък искате да научите повече за българската история като посетите забележителностите на старата столица, то хотел'Славянска душа' е винаги отворена за вас.
Обща информация
Капацитет: -
Брой стаи: -
Тип: хотел
Удобства на хотела
Ресторант
Паркинг
Градина
Удобства на стаите
Тераса
Телевизор
Климатик
Интернет
Баня
Велико Търново
Транспорт - Велико Търново Хотели - Велико Търново Пазаруване - Велико Търново Събития - Велико Търново Забележителности - Велико Търново
Търново – духът на хилядолетна България
7 идеи за пътуване-изненада, което да организирате за любим човек
Мултимедиен посетителски център Царевград Търнов