Хотел Милениум

Хотел Милениум
Категория:
088228821
Хотелски комплекс "Милениум" е разположен в центъра на Велико Търново - старата столица на България, град с прекрасна природа, многобройни исторически паметници и архитектурни забележителности, пазещ жив спомена за Второто Българско царство. Хотелът е с категория 3 звезди и предлага на своите гости 9 стаи с по две легла, 5 стаи със спални и 2 апартамента. Всяка стая е оборудвана с телевизор с кабелна телевизия, телефон, самостоятелен санитарен възел с душ-кабина, тераси с изглед към града. Част от стаите, ресторантът и лоби-барът са климатизирани.

Комплексът разполага с ресторант, лоби бар, панорамна тераса за мини-партита с изглед към Царевец. Ресторант "Милениум" разполага с 36 места, където в уютна обстановка може да се насладите на уникално меню. Лоби барът с 24 места ще ви изненада с многообразието си от питиета.
За автомобилите на гостите има денонощен охраняем паркинг.
Хотелът извършва и следните допълнителни услуги: румсервиз, пране, гладене, масаж, туристическа обиколка из региона. Със своето местонахождение в центъра на града, всяко мероприятие се оказва на една ръка разстояние.

Категорията 3 звезди гарантира отлично обслужване, безупречна чистота и незабравими преживявания.
Обща информация
Капацитет: -
Брой стаи: -
Тип: хотел
Велико Търново
Транспорт - Велико Търново Хотели - Велико Търново Пазаруване - Велико Търново Събития - Велико Търново Забележителности - Велико Търново
Търново – духът на хилядолетна България
7 идеи за пътуване-изненада, което да организирате за любим човек
Мултимедиен посетителски център Царевград Търнов