Хотел Sirius Beach

Хотел Sirius Beach
Категория:
052/361224
0878963913
Хотелски комплекс "SIRIUS BEACH" e четиризвезден, новопостроен ( през месец май 2003 година ) морски комплекс. Разположен е на самия морски бряг в богатия на минерални води курорт "Св. Св. Константин и Елена".

Хотел "SIRIUS BEACH" е целогодишно работещ хотел. Вече трета поредна година през активния летен сезон обслужваме своите гости на "all inclusive", а през зимния сезон в цената на нощувката се включва закуска и ползване на фитнес зала и

Основният ресторант към комплекс "SIRIUS BEACH" разполага със 180 места, ситуиран е на две нива и с директната си морска панорама осигурява прекрасна възможност на гостите на комплекса да отпразнуват своите семейни и фирмени тържества в специалната атмосфера на "SIRIUS BEACH".

Хотел "SIRIUS BEACH" разполага с : 15 единични стаи, 27 фамилни стаи, 90 двойни стаи, 11 студиа.

Основният ресторант към комплекс "SIRIUS BEACH" разполага със 180 места в залата, ситуирана на две нива и 70 места на терасата.
Разположен е буквално над морските вълни, но освен с прекрасна гледка към залива впечатлява с елегантния си дизайн. С изисканата си кухня и отлично обслужване Основния ресторант осигурява прекрасна възможност на гостите на комплекса да отпразнуват своите семейни и фирмени тържества в специалната атмосфера на "SIRIUS BEACH".

Лоби-барът на хотел "Сириус Бийч" веднага впечатлява със стилната си атмосфера - едно приятно място за кафе, питие, среща с приятели, бизнес среща.
Лоби-барът разполага с 60 места и предлага голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, снаксове и десерти. Това е идеалното място за почивка, докато се наслаждавате на любимите си питиета в елегантна, и все пак неофициална обстановка.
Отворен е от 8.00 - 24.00 ч.

Скай бара се намира на седмия етаж на хотела и разполага с 80 места на закрито и тераса с 90 места. От красивата тераса следваща овалната форма на хотела, се открива неповторима панорамна гледка към морето и морския бряг. Това е идеалното място за романтични срещи и миговете, в които искате да почувствате свободата и красотата.
Обща информация
Капацитет: -
Брой стаи: -
Тип: хотел
ДОЛФИН МАРИНА 4* , лято 2020
от 65 лв.
ДОЛФИН МАРИНА 4* , лято 2020
1 нощувки
Собствен превоз
РУБИН 4* Св. Константин и Елена
от 75 лв.
РУБИН 4* Св. Константин и Елена
1 нощувки
Собствен превоз
Св. Константин и Елена
Транспорт - Св. Константин и Елена Хотели - Св. Константин и Елена Забележителности - Св. Константин и Елена
Медите Спа Резорт & Вили 5* - вечно лято в Сандански
Разнообразете уикенда си с easybook.bg
Търново – духът на хилядолетна България