ОАК Резиденс

ОАК Резиденс
Категория:
Смолянски езера
0896454544
0893494942
Oak Residence е разположен в непосредсвена близост до едно от най-големите сладководни езера в Смолянския регион. Едно от прекрасните места в планината на митичния Орфей, легендарния Спартак, прочутите Момчил Юнак и Капитан Петко Войвода ще разкрие пред вас красота си. Тук ще откриете тучни поляни, вековни гори, сини езера и кристални потоци през лятото. А през зимата ви очакват дебела снежна покривка, тихо и слънчево време и отлични ски писти.

Комплексът е разположен малко по-ниско от прекрасния международен ски курорт "Пампорово" и е само на 500 метра от първата станция на лифта Смолянски езера - Връх "Снежанка". След кратко живописно пътуване с лифта, ще се озовете на върха на планината, откъдето започвaт ски пистите. Това е началото на 14 писти с обща дължина от 20 км., перфектни за скиори и снубордисти.

Зимата в Родопите е мека и снежна. Климатът в централната част на Родопите е най-благоприятен в сравнение с климата на всички останали планини в страната. Районът попада в преходно-континенталната област. Зимата е продължителна, но мека, с обилни валежи от сняг. Средната месечна температура за месец януари е от 7 С до -2 С. Снежната покривка по северните изложения на връх Снежанка и по високите била се задържа до края на месец май и създава отлични условия за практикуване на зимни спортове. Лятото е прохладно. Най-високи средни дневни температури за месец юли са 18-19 С.

Комплексът предлага условия за отдих, включително ресторант с разнообразна кухня, паркинг, фитнес зала, парна баня, басейн, сауна, и др.
Обща информация
Капацитет: 24 души
Брой стаи: 10
Тип: хотел
Вид туризъм
тиймбилдинг
сватбен туризъм
еко туризъм
спа туризъм
бизнес / конферентен туризъм
планински туризъм
ски туризъм
Удобства на хотела
Ресторант
Закрит басейн
Детски кът
Градина
Удобства на стаите
Баня
Детско легло
Интернет
Мини бар
Сешоар
Телевизор
Телефон
Тераса
Хладилник
Кухня
Забавления
Ски гардероб
Масаж
Караоке
Конна езда
Походи/преходи
Риболов
Начини на плащане
В брой
Epay
Промо цени през август в РИУ Правец Ризорт 4*
от 79 лв.
Промо цени през август в РИУ Правец Ризорт 4*
1 нощувки
Собствен превоз
Смолян
Транспорт - Смолян Хотели - Смолян Забележителности - Смолян
Пещера Голубовица - да се разходиш във водна пещера
Пещера Ухловица - как се стига до подземния дворец на Родопите
Момчилова крепост – митовете оживяват