Слънчевите къщи

Слънчевите къщи
Категория:
с. Бели Осъм, Троян
0898425168
Когато търсехме прекрасното кътче за почивка, искахме да бъде точно такова - сгушено в топлата прегръдка на Троянския балкан, обляно от ласкавите лъчи на слънцето. Място, където пролетта е буйно красива, лятото - прекрасно и цветно, есента - щедро златна, а зимата - приказно бяла.

Моята слънчева къща

Нова, красива, подходяща за семейна почивка през всички сезони. Разполага с апартамент и две самостоятелни стаи, всяка от които е със собствен санитарен възел, кабелна телевизия. Апартаментът е с оборудвана кухня, просторна дневна с камина, спалня и санитарен възел. Всяка от двете къщи е с капацитет 10-12 човека.
Зелен двор, с красиви цветя и приятни кътчета за отмора. Басейн и шезлонги. Прекрасно барбекю с капацитет около 20-25 човека с много удобна и напълно обзаведена кухненска част.

Това е с. Бели Осъм, Троянско. На 5км е топъл минерален басейн - Чифлик, а на около 15 - Шипковските минерални бани. Къщите са под Беклемето, като разстоянието до ски-пистите е не повече от 10км. Любителите на историята и културата могат да посетят Троянския манастир и редица красиви места.
Обща информация
Капацитет: -
Брой стаи: -
Тип: хотел
Пакети лято в хотел Шато Монтан 3*, Троян
от 179 лв.
Пакети лято в хотел Шато Монтан 3*, Троян
3 нощувки
Собствен превоз
Летен релакс в хотел Троян Плаза 4* - полупансион
от 95 лв.
Летен релакс в хотел Троян Плаза 4* - полупансион
2 нощувки
Собствен превоз
Троян
Транспорт - Троян Хотели - Троян Събития - Троян Забележителности - Троян
7 идеи за лятна почивка в планински градчета и курорти
Когато забележителностите заблестят отново
Три български забележителности ще заблестят отново