Kъща за гости Драките

Kъща за гости Драките
Категория:
ул. 3 март 37
09363930
Разположена в западния край на Белоградчик, къща за гости \"Драките\" предлага чудесни условия за отдих в самостоятелен етаж с три стаи и общ санитарен възел. Две от стаите са с по две единични легла, третата е с двойно легло. Всяка стая разполага с кабелна телевизия и безжичен интернет, при необходимост може да се ползва и компютър на собственика. От терасите се разкрива чудесна гледка към Дунавската равнина и предхождащите я хълмисти възвишения, като при ясно време могат да се видят дори Карпатите.

Автомобилите на гостите могат да бъдат паркирани безопасно в двора на къщата. Предлагат се още ловни и риболовни излети с водач (след предварителна уговорка). За по-големи групи е осигурен и транспорт с микробус до пещера \"Магурата\", както и до други интересни обекти извън града. Опитен водач може да ви покаже несравними гледки по екопътеките, както и множество красиви места в цялата област. За любителите на астрономията е възможно да се организира посещение до местната обсерватория.

Предлагаме ви разходка с джип - най-добрия начин да разгледате Белоградчишките скали – бързо, сигурно и забавно. Разходката с джип съчетава невероятни гледки с покачващо адреналина оф-роуд изживяване. Насладете се на великолепни гледки, които иначе няма как да видите, поради две причини - първо, не знаете къде са, и второ - и да знаете, не бихте искали да отидете дотам с личния си автомобил, а и вероятно няма да можете.
Обща информация
Капацитет: -
Брой стаи: -
Тип: къща за гости
Великден в хотел Велина 4*, Велинград
от 273 лв.
Великден в хотел Велина 4*, Велинград
3 нощувки
Собствен превоз
Ранни записвания в Хотел Рилена 3*, Китен
от 27 лв.
Ранни записвания в Хотел Рилена 3*, Китен
1 нощувки
Собствен превоз
Лято на планина - хотел Лион 4*, Боровец
от 42 лв.
Лято на планина - хотел Лион 4*, Боровец
1 нощувки
Собствен превоз
Белоградчик
Транспорт - Белоградчик Заведения - Белоградчик Хотели - Белоградчик Събития - Белоградчик Забележителности - Белоградчик
8 изгодни екскурзии в България през октомври
Пещерата Магурата край Белоградчик
Педбалкан - преход между Дунавската равнина и Балкана