КЪЩА ЗА ГОСТИ МЕГИ

КЪЩА ЗА ГОСТИ МЕГИ
Категория:
комплекс Черно море
0889512828
Къща за гости „Меги” се намира в новопостроения комплекс „Черно море” в гр.Несебър и бе замислена и изпълнена с идея да създадем уютно място,където нашите гости и приятели да се чувстват комфортно на морския бряг.Къща за гости „Меги” разполага с три апартамента,състоящи се от две отделни стаи и три двойни стаи с възможност за ползването им с отделни легла, или обща спалня, както и допълнителни разтегателни легла или детски кошари.
Всички стаи и апартаменти са със самостоятелни бани-тоалетни, тераси и са оборудвани са с климатик, телевизор, хладилник, Wi-Fi –интернет , контрол на достъпа чрез СОТ.
Уникално предимство е голямата покривна тераса,подходяща за слънчеви бани, оборудвана с шезлонги, чадъри, баня,тоалетна, както и всички условия за барбекю или спокойно сутрешно кафе на открито.
За доброто настроение на закрито,условия са създадени в „БАНКЕТНАТА ЗАЛА” на къщата,находяща се на ниво сутерен, където съществува оборудвана кухня и всичко необходимо за „безкраен празник” по ваш избор по всяко време на денонощието.Споменатите екстри разбира се са безплатни за нощуващите в къщата.
Изберете къща за гости „Меги” –гр.Несебър и инвестирайте в незабравими спомени за морски преживявания, при това на атрактивни цени за отличните условия ,който предлагаме.

Free! Едно дете от 0 до 2 години остава безплатно в бебешко легло /кошара/. ;Free! Едно дете от 3 до 8 години остава безплатно без допълнително легло./Спи при родителите си на съществуващите в стаята легла/ ;Едно дете от 3 до 8 години остава на допълнително легло и се таксува 50 % от цената на нощувка за легло в съответната стая.;По-голямо дете /над 8 год./ или възрастен на допълнително легло се таксува 75 % от цената на нощувка за легло в съответната стая.;Максималния капацитет от допълнителни легла/бебешка кошара или разтегателно легло за възрастни/ в стая e 1 брой.;Всеки вид допълнително легло или бебешко креватче се поставят при заявка, която трябва да бъде потвърдена.; Домашни любимци НЕ са разрешени. При установен неразрешен престой на такива се налага ГЛОБА в размер на 200лв
Настаняване - от 14:00 часа до 19:00 часа ;Напускане -До 12:30 часа; Анулиране / Предплата-При резервация е необходимо предплащане на 30% от сумата на нощувките за планирания престой.При отказ на резервация не по късно от 10 дни преди датата на пристигане, дължите неустойка както следва:-в слаб сезон и извън сезон -стойността на първата нощувка-в силен сезон-стойността на първите две нощувкиПри отказ на резервация по-малко от 10 дни преди датата на пристигане,като неустойка остава цялата предплатена сума в размер на 30% от стойността на нощувките за планирания престой.
Услуги включени в цената;Всички стаи са за непушачи /пушене е възможно само на терасите/, Безплатно ползване на панорамна тераса на покрива, заедно с пълно оборудване за слънчеви бани /шезлонги, чадъри, душ, wc/ и барбекю, Безплатно ползване на обща банкетна зала с необходимото кухненско обзавеждане и оборудване за организиране на дни и нощи по ваш вкус, без да се съобразявате с общоприетите досадни правила и ограничения, Ежедневно почистване на стаите, Ежеседмична подмяна на спално бельо, Климатик във всяка стая, Телевизор, Хладилник, Сушоар, Ютия, Интернет достъп /Wi- Fi/
ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ И 100% ПРЕДПЛАЩАНЕ НА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА СТАЯ ИЛИ АПАРТАМЕНТ,И/ИЛИ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 7 /СЕДЕМ / ДНИ ,МОЖЕ ДА ВИ БЪДЕ ПРЕДОСТАВЕНА ОТСТЪПКА ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ В РАЗМЕР ДО 10% /ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА/
Обща информация
Капацитет: 21 души
Брой стаи: 9
Тип: къща за гости
Вид туризъм
културен туризъм
морски туризъм
Удобства на стаите
Баня
Детско легло
Интернет
Климатик
Мини бар
Сешоар
Телевизор
Тераса
Хладилник
Кухня
Начини на плащане
В брой
Paypal
Epay
Visa
Maestro
Euro/Mastercard
American Express
Почивка в България в студиа до Несебър
от 192 лв.
Почивка в България в студиа до Несебър
1 нощувки
Собствен превоз
Наем на вила в комплекс Вемара клуб, гр. Бяла
от 23 лв.
Наем на вила в комплекс Вемара клуб, гр. Бяла
1 нощувки
Собствен превоз
Несебър
Транспорт - Несебър Заведения - Несебър Хотели - Несебър Събития - Несебър Забележителности - Несебър
Месамбрия Понтика - една историческа приказка
Тюленово - плаж, скали и изгреви
Около Пловдив с деца и без - 14 идеи