Къща за гости и спорт

Къща за гости и спорт
Категория:
с. Върбен
+359899803583
Къща за гости и спорт с. Върбен

Построена в съвременен стил влитащ елементи от старите български възрожденски къщи

Едно китно малко селце от Сърнена средна гора, отдалечено от шума и главните пътни артерии. Къща за гости и спорт с. Върбен е построена покрай малка рекичка на терен от 1500 квадратни метра, основното дворно пространство е заето от спортно игрище с естествена тревна настилка, паркинг, а за любителите на „спорта“ под верандата има и стар кладенец.

Къщата разполага с четири самостоятелни стаи и два апартамента, всяка със собствен санитарен възел, климатик, цифрова телевизия и мултимедийни плейъри WI – FI интернет достъп. Стаите са просторни, обзаведени големи легла 160/200 см предвидени за двама човека. Капацитета на къщата е 12 човека, а максималният възможен капацитет с допълнителното оборудване от четири разтегаеми фотьойли и два дивана достига до 20 места.

В местото за веселие и проявата на кулинарните си умения къщата има обособена част наречено място за забавление. Същото е оборудвано с съвременна Hi Fi система, уреди за готвене и измиване на посудата , а за уюта ВИ и камината. От мястото за забавление се излиза на просторна веранда с кладенец, а непосредствено до него до старият дъб е разположени външното барбекю.

И всичко това е направено само и единствено, за да си прекарате чудесно!

Къща за гости и спорт с. Върбен разполага с две фитнес зали и голямо външно игрище.Фитнес залите са оборудвани с две тенис маси, две шведски стени, боксови чували и бързи круши, бягаща пътека, крос тренажор, гладиатор, велоергуметър, гребен тренажор, а за релакс вибрираща машина.

На игрището може да спортувате, основно футбол, федербал, бадминтон, хандбал, волейбол по-малко баскетбол и тенис на корт. За всички тях сме предвидили необходимите спортно оборудване.

За любителите на риболова или спорта с лодка разполагаме и с надуваема лодка за 4 човека – INTEX MARINER 4

За любителите на преходите с колело къщата предлага пет броя планински 26? ZX1 DRAG велосипеди.

За тези които не искат да са просто на земята, а да преодоляват разстоянията скоростно може да се възползват и от употребата на със СКАЙ ДЖЪМПЕР – SKYRUUNER

За удобство на гостите влюбени в домашните си любимци къщата предлага и възможността, домашният ви любимец, да почива с вас – къщичка за куче на двора.

Къща за гости и спорт с. Върбен иска да задоволи нуждите и на най-взискателните гости, които ценят архитектурната идентичност, луксозната и същевременно удобна обстановка и естествената красота.
Обща информация
Капацитет: 20 души
Брой стаи: 6
Тип: къща за гости
Вид туризъм
селски туризъм
Удобства на хотела
Зала за събития
Тенис
Паркинг
Дартс
Градина
Удобства на стаите
Баня
Интернет
Климатик
Телевизор
Телефон
Забавления
Походи/преходи
Риболов
Дартс
Колоездене
Барбекю
Тенис на маса
Начини на плащане
В брой
На море в Созопол - ВИЛА КАНИ на 20 м от морето
от 70 лв.
На море в Созопол - ВИЛА КАНИ на 20 м от морето
1 нощувки
Собствен превоз
ДЕФИЛЕ НА МЛАДОТО ВИНО В СТАРИЯ ПЛОВДИВ
от 30 лв.
ДЕФИЛЕ НА МЛАДОТО ВИНО В СТАРИЯ ПЛОВДИВ
0 нощувки
Автобус
Пловдив
Транспорт - Пловдив Хотели - Пловдив Пазаруване - Пловдив Забележителности - Пловдив
Около Пловдив с деца и без - 14 идеи
Как да пътуваш сам - наръчник за начинаещи
10 интересни идеи за дъждовно време – за пътешественици