Къщи за гости "Чифлик"

Къщи за гости "Чифлик"
Категория:
местност Ортата
0892484870
0888414508
Къщи за гости "Чифлик" е нов комплекс за селски туризъм на 3 км.от гр.Айтос. Построен в полите на Стара планина, комплексът е заобиколен от красива природа.Тук ще откриете прекрасна възможност да отдъхнете от напрегнатото ежедневие. Ще можете да се насладите на спокойствието, тишината, уюта и чистия въздух(районът около къщи за гости Чифлик е подходящ за спорт, пикник ,дълги разходки сред природата или да посетите зоологическата градина,която е на 10 мин.вървене.Комплексът граничи с язовир за спортен риболов, където редовно се организират турнири,а за любителите на екстремните изживавания - срелбище. Не е за подминаване и факта, че гр.Айтос е само на 15 мин. с автомобил от морският бряг.
Комплекс "Чифлик" разполага с 10 самостоятелни,модерно обзаведени къщи, всяка с по две стаи. Това дава възможност в тях да почиват повече от 2 - ма човека .Всяка къща е с просторен сантарен възел, сателитна телевизия и голяма веранда.
Гостите на комплекс "Чифлика" ще се убедят, че освен за почивката им, ще се погрижат и за кулинарните наслади по време на престоят им тук. Ресторантът в комплекса разполага с 80 места. За летният период градината на ресторанта е разположена под дебелата сянка на стари, вековни орехови дървета, а в краката бълбука нежно малка рекичка.
Обща информация
Капацитет: 40 души
Брой стаи: 10
Тип: къща за гости
Вид туризъм
селски туризъм
Удобства на хотела
Градина
Ресторант
Удобства на стаите
Баня
Интернет
Телевизор
Тераса
Забавления
Барбекю
Риболов
Начини на плащане
В брой
20% намаление в Серена Резиденс, Созопол, Ол инклузив
от 57 лв.
20% намаление в Серена Резиденс, Созопол, Ол инклузив
1 нощувки
Собствен превоз
Айтос
Транспорт - Айтос Хотели - Айтос Забележителности - Айтос
Твоята година като пътешественик в числа
Вече може да резервирате стая в космически хотел
Седемте рилски езера - маршрут за всеки