Начало / Почивки / Почивки - Скиатос

ПОЧИВКА на острова на МАММА МИЯ СКИАТОС 2021!Круизи СКОПЕЛОС АЛОНИСОС

Номер на оферта

/

235425

Дати & цени

Цената включва

Лицензиран автобусен транспорт София – Волос – София
Магистрални такси
Фериботни билети
7 нощувки със съответната база на изхранване в избрания от Вас хотел
Екскурзоводско обслужване по целия маршрут
Медицинска застраховка Помощ при пътуване – лимит 10000 евро
БОНУС !! Разходка в Града на Аргонавтите – Волос*
Информационен пакет

Цената не включва

Целодневен круиз МАММА МИЯ Споради – 25 евро(заявява се и се заплаща предварително в офиса-мин 15 участника)
Целодневен круиз Скиатос – Алонисос – 25 евро ( заявява се и се заплаща предварително в офиса-мин 15 участника)
ПРОМО СКИАТОС – Пaнорамна обиколка на град Скиатос + Екскурзия до манастирите „Света Богородица“ и плаж Кукунарес- 10 евро (заявява се и се заплаща предварително в офиса-мин 15 участника)
1 DAY SAILING Целодневна ветроходна разходка с луксозна яхта – 70евро (заявява се и се заплаща предварително в офиса-мин 5 участника)
4x 4 САФАРИ приключение – 90 евро – (заявява се и се заплаща предварително в офиса- мин 5 участника)
ТРИУФ от ВКУСОВЕ и АРОМАТИ – Вечеря ( 3-степенно меню с десерт, часа вино / бира)
с дегустация на 3 ароматни сорта вино – 50 евро ( заявява се и се заплаща предварително в офиса- мин 5 участника)
Сити такси
Входни такси
Разходи от личен характер
* Съдействие при попълване на онлайн декларация с QR код
** Съдействие и насочване към Лаборатория – партньор за PCR/ Антигенен тест

Възможност за трансфери от :
–Русе (при мин15 души )-35 лв
–Велико Търново/ Габрово/ Севлиево(при мин15 души )-30 лв
–Плевен/ Ловеч (при мин15 души )-25лв.
–Пловдив (при мин 15 души)-30 лв.
–Кърджали /Хасково/ Стара Загора (при мин 15 души)-35 лв.
входни такси на туристическите обекти
Застраховка “ Отмяна на пътуване“
сити такса

*Разходката във Волос се провежда във втория или в деветия ден от Програмата при практическа възможност спрямо препотвърденото фериботно разписание от / до острова

** Разписанието и цената на фериботните билети подлежи на препотвърждаване

Програма на пътуването

23.08.2021-30.08.2021-Цени от 485 евро
30.08.2021-06.09.2021-Цени от 455 евро
06.09.2021-13.09.2021-Цени от 435 евро


ПРОГРАМА

1-ви ден
Отпътуване от София в 23,00 ч вечерта от паркинга на Национален стадион Васил Левски. Отпътуване от София в 23:00 ч. Възможност за тръгване от Кърджали-Хасково-Стара Загора- Пловдив/ Русе-В.Търново-Габрово-Севлиево-Плевен-Ловеч.
Нощен преход по маршрут София – ГКПП КулатаСолунВолос.

2-ри ден
Пристигане в град Волос сутринта. Волос е известен като „градът на Аргонавтите“. Някога на мястото, където се намира днешния град Волос, е било селището Йолкос – родното място на Язон според гръцката митология, откъдето той тръгва на експедиция в търсене на златното руно със своя кораб Арго и неговия екипаж. На пристанището на модерен Волос се намира реплика на кораба Арго в реални размери, а също така и малка статуя посветена на митичния кораб. Сутрешна разходка и време за ароматно кафе. Отпътуване за Скиатос. Пътуване с ферибот около 3 часа. На обед пристигане на остров Скиатос. Настаняване в хотела. Свободно време.

3-ти ден
Закуска. Свободен ден или възможност за участие в допълнителна екскурзия.

КРУИЗ МАММА МИЯ !
От главното пристанище на Скиатос се отдаваме на лазурната прегръдка на Посейдон към остров Скопелос – тук природата рисува с ефирна лекота трептящи води , рубинени бугенвилии , безбрежно синьо небе … автентичен мизансцен на кинохитът – мюзикъл . След пристигането там ще се разходим на острова сред тайните на малките калдаръмени улички и освежим в крайморските кафенета и таверни. Време е да се отправим в посока остров Алонисос и неговото пристанище с благозвучното име Патитири. Старият град е кацнал на хълм с впечатляваща гледка към ласкавото Егейско море . Островът нееднократно е ставал обект на спор между Атина и Филип Македонски. Под водите му има множество потънали кораби и руини на градове … в близост е разположен и Националния воден парк на остров Алонисос – морски резерват с делфини. На връщане по желание гмуркане и плуване край западния бряг на Скопелос , а защо не и в компанията на красиви делфини от морския парк на Алонисос. Разбира се, няма как да пропуснем и емблематичния за острова и филма параклис Агиос Йоанис след изкачени… 105 стъпала . Гледката е впечатляваща, емоцията – затрогваща пред величието на природата! Завръщане на Скиатос в късния следобед.Трансфер до хотела.Нощувка.

4-ти ден
Закуска. Свободен ден или възможност за участие в допълнителна екскурзия.

ПРОМО СКИАТОС
Островът е роден дом на именитият новелист, писател и поет Александрос Пападиамантис( 1851 г. – 1911 г.), роден и израстнал на остров Скиатос, а главната улица на острова носи именно неговото име. В родната къща – музей на именитият творец могат да се видят събрани автентични негови лични вещи и мебели .Продължаваме към църквата Свети Никола, Часовниковата кула, Улицата на баровете, Старото и Новото пристанище и малките китни улички на стария град. В непосредствена близост от пристанището е малкия полуостров Бурджи , където са руините от Венецианска крепост, построена в далечната 1207 г от братята Gkizi,но е разрушена през 1660 г., когато адмирал Морозини превзема острова. Това е и едно от най-романтичните места в Гърция с богата иглолистна растителност, приканваща сянка и великолепна гледка към архипелага на Спорадите. Централната улица Пападиаманти на острова концентрира пъстротата на кокетните магазинчета, а вечер прелива от музика и забавления в крайбрежните си ресторанти, изкушаващи с апетитни местни специалитети . Продължаваме към манастира „Света Богородица“ .
Светата обител е била средище на културно – просветната и политическа дейност на острова.Тук се заражда идеята за първоначалната визия на гръцкото знаме – бял кръст на син фон (негово точно копие все още се пази там). Тук е било подготвяно и гръцкото въстание, в следствие на което Гърция получава независимост. В музея на музикалните инструменти на манастира има дори реплика със загадка за музикалният инструмент, на който е свирил легендарния тракийски певец и музикант Орфей.
Сред изобилието от красиви плажове, маслинови и иглолистни горички продължаваме към най – големият, красив и полулярен плаж Кукунарес – основна снимачна площадка на мюзикъла Мамма Мия. Плажът фамозно се стели върху безкрайни пясъчни коси снежнобял пясък, заобиколени от пинии в югозападната част на острова , а боровата гора, от която е обграден предлага ароматна разхлада от знойното лятно слънце. Свободно време за плаж и релакс. Лукс, комфорт и елегантност облъхват световната слава на плажа , който е посрещал много кралски и холивудски величия . Други интересни плажове на острова са също : Банана, Мегали Амос, Мандраки, Ксанемос, Аселинос. Плажът Лалария и Сините пещери са достъпни само по море и може да се стигне до тях само с корабче. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

5-ти ден
Закуска. Свободен ден или възможност за участие в допълнителна екскурзия.

КРУИЗ АЛОНИСОС
Остров Скиатос е едно от онези божествени места с непокътната природа, за които си струва не само да мечтаем. Толкова типичен с изумрудената си прозрачна вода, със синьо-белите къщи, потънали в цветя , с маслиновите си горички и зеленина , но и толкова различен от останалите острови с общо около 60 – те си плажа. Едновременно с това островът е съумял да запази автентичния си дух, за да предложи и романтични разходки сред интересен пейзаж, уединени плажчета и кокетна столица. От порта на Скиатос поемаме към морското безбрежие на Спорадите. Възможност за гмуркане, шнорхелинг , плаж . Продължаваме към Националния воден парк на остров Алонисос, който впечатлява със своите чисти води и средиземноморски тюлени. Свободно време с възможност за пъстроцветни снимки на морските бозайници . Възможност за плуване в кристалната вода на Егейско море; Следва Синята пещера „Воци“ – красива природната забележителност. Прибиране в хотела привечер. Нощувка.

6-ти ден
Закуска. Свободен ден или възможност за участие в допълнителна екскурзия.

На ВЕТРОХОДНА РАЗХОДКА с ЛУКСОЗНА ЯХТА край островите ЦУГРИЯ и АРГОС
Изживейте уникално ветроходно изживяване и се поглезете поне за един ден, който никога няма да забравите. На яхтата ни посрещат с коктейл за добре дошли, очакват ни вкусни сладкиши , свежи плодове с мед, ободряващи напитки . Заедно ще посетим красивите плажове на Спорадите с живописния Кастани от мюзикъла Мамма Мия , където ще плуваме и ще се гмуркаме на воля. Ще се насладим на великолепните тюркоазени води на Скопелос и близките островчета с кристално чисти води, откривайки красивите пещери в Дасия. Възможност за обяд в кокетна таверна, която се намира на самия плаж с живописния залив Елиас и свободно време за разходка в порта. Продължаваме към островите Цугрия и Аргос с тихи и частни плажове, които могат да бъдат посещавани само с лодка. Време за плуване и шнорхелинг . Една вълшебна морска разходка , където да се освободите и се почувствате невероятно на луксозната ветрохона лодка сред неповторими морски пейзажи . . . в късния следобед връщане на остров Скиатос. Трансфер до хотела. Свободно време . Нощувка.

7-ми ден
Закуска. Свободен ден или възможност за участие в допълнителна екскурзия.

САФАРИ ПРИКЛЮЧЕНИЕ на СКИАТОС
Сафари на остров Скиатос – незабравимо 60 километрово приключение! Сафарито дава изключителната възможност да разгледате най-интересните кътчета на остров Скиатос. Пътуването преминава предимно по пътища без асфалт и разкрива най-красивите природни забележителности на острова. Сутрешно отпътуване от хотела, след което първо ще се насочите към манастира „Евангелистрия“, където и днес се произвежда местната напитка тципуро и хубаво вино. Възможност за разглеждане на музея на църквата, в който се съхраняват ценни предмети от Средновековието. След това пътешествието продължава към полуостров Кастро – мястото, където се е намирала старата столица на острова и откъдето се разкрива страхотна гледка към Егейско море. Свободно време за разглеждане на полуострова и малките църкви разположени на него. Оттам пътуването продължава през гористи местности, за да достигнете до плажа Кехрия. Кратка почивка на плажа и възможност за плуване на един от най-известните плажове на Спорадите. Възможност за обяд в таверната, която се намира на самия плаж. След това пътешествието продължава към западните части до които се стига през гориста местност. В западната част на острова ще видите манастира Кунистра, залива Елиас, плажа Кукунариес, плажа и гористита местност Мандраки. Прибиране в хотела привечер. Вечерта възможност за Круиз по залез слънце около острова . Време за релакс и вкусно питие на борда на елегантна галера. Нощувка.

8-ми ден
Закуска. Свободен ден или възможност за участие в допълнителна екскурзия.

ТРИУМФ от ВКУСОВЕ и АРОМАТИ - Вечеря с дегустация на 3 ароматни сорта вино
Отправяме се към традиционна винарна в сърцето на острова с елегантен ресторант и невероятна гледка към Платанос – идеалния избор за дегустация на най-добрите гръцки вина. Вие не само ще научите основните техники за производство на характерния сорт Parissis , но ще се вкусите най-отчетливите смеси на Гърция . Елексирът на Боговете е придружен с традиционни мезета като xinotyro, kopanisti, and louza . Едно незабравимо и вкусно изживяване !
Трансфер до хотела. Нощувка.

9-ми ден
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището. Директен полет до София.


23.08.2021-30.08.2021
HERMES hotel SKIATHOS 4 **** със закуски
Комфорт на 10 минути от популярния плаж Колиос

485 евро на турист в двойна / тройна стая
270 евро за дете до 12г.
155 евро доплащане за единично настаняване
* Възможност за вечери
** Възможност за настаняване в апартамент



KOSTIS hotel SKIATHOS 3*** със закуски
Уют в идеалния център на град Скиатос

540 eвро на турист в двойна / тройна стая
385 евро за дете до 12г.
285 евро доплащане за единично настаняване



KIVO ART & GOURMET hotel SKIATHOS 4**** със закуски и вечери
Бутиков хотел , шатъл до плажа

835 евро на турист в двойна / тройна стая
730 евро за дете до 12г.
475 евро доплащане за единично настаняване



SKIATHOS PALACE hotel 4**** със закуски и вечери
Лукс в близост до Кукунарес, шатъл до плажа

910 евро на турист в двойна / тройна стая
255 евро за дете до 12г. с 2-ма възрастни
310 евро доплащане за единично настаняване



LA PISCINE ART HOTEL 5***** със закуски и вечери
ADULTS ONLY
Класа и великолепие в град Скиатос

1060 евро на турист в двойна / тройна стая

* А-ла – карт ресторант Crazy Cow сервира средиземноморска кухня, приготвена с местни органични продукти .



30.08.2021-06.09.2021
KOSTIS hotel SKIATHOS 3*** със закуски
Уют в идеалния център на град Скиатос

455 евро на турист в двойна / тройна стая
300 евро за дете до 12г.
200 евро доплащане за единично настаняване



HERMES hotel SKIATHOS 4 **** със закуски
Комфорт на 10 минути от популярния плаж Колиос

485 евро на турист в двойна / тройна стая
270 евро за дете до 12г.
155 евро доплащане за единично настаняване



KIVO ART & GOURMET hotel SKIATHOS 4**** със закуски и вечери
Бутиков хотел , шатъл до плажа

715 евро на турист в двойна / тройна стая
615 евро за дете до 12г.
255 евро доплащане за единично настаняване



SKIATHOS PALACE hotel 4**** със закуски и вечери
Лукс в близост до Кукунарес, шатъл до плажа

800 евро на турист в двойна / тройна стая
255 евро за дете до 12г.
235 евро доплащане за единично настаняване



LA PISCINE ART HOTEL 5***** със закуски и вечери
ADULTS ONLY
Класа и великолепие в град Скиатос

970 евро на турист в двойна / тройна стая

*А-ла – карт ресторант Crazy Cow сервира средиземноморска кухня, приготвена с местни органични продукти .



06.09.2021-13.09.2021
KOSTIS hotel SKIATHOS 3*** със закуски
Уют в идеалния център на град Скиатос

435 евро на турист в двойна / тройна стая
280 евро за дете до 12г.
180 евро доплащане за единично настаняване



HERMES hotel SKIATHOS 4 **** със закуски
Комфорт на 10 минути от популярния плаж Колиос

485 евро на турист в двойна / тройна стая
270 евро за дете до 12г.
155 евро доплащане за единично настаняване



KIVO ART & GOURMET hotel SKIATHOS 4**** със закуски и вечери
Бутиков хотел , шатъл до плажа

680 евро на турист в двойна / тройна стая
580 евро за дете до 12г.
220 евро доплащане за единично настаняване



SKIATHOS PALACE hotel 4**** със закуски и вечери
Лукс в близост до Кукунарес, шатъл до плажа

730 евро на турист в двойна / тройна стая
255 евро за дете до 12г.
190 евро доплащане за единично настаняване



LA PISCINE ART HOTEL 5***** със закуски и вечери
ADULTS ONLY
Класа и великолепие в град Скиатос

945 евро на турист в двойна / тройна стая

* А-ла – карт ресторант Crazy Cow сервира средиземноморска кухня, приготвена с местни органични продукти .



ВСИЧКИ ХОТЕЛИ СА ПРОВЕРЕНИ И ПОЛЗВАНИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА ГРУПИ ПО ПРОГРАМАТА ОТ ПРЕДХОДНИ ДАТИ !!






Хотелско настаняване по Програмата:



KOSTIS hotel SKIATHOS 3***
https://hotelkostis.gr/en/

Оценка 8.7

KOSTIS hotel SKIATHOS 3*** се намира в центъра на град Скиатос. Пазарът, общественият транспорт, забележителностите и космополитният нощен живот на острова са в краката ви. На разстояние 150 метра намираме пристанището, където е началната точка на автобусите, осигурявайки лесен достъп до прекрасните плажове от южната страна. В близост е и къщата-музей на великия писател на разкази Александрос Пападиамантис, докато от близката църква Агиос Николаос можете да се насладите на панорамна гледка към пристанището.
KOSTIS hotel SKIATHOS 3*** разполага със снек-бар и климатизирани стаи с безплатен WiFi и телевизор. Плажът Megali Ammos е на 15 минути пеша. Настаняването в KOSTIS hotel SKIATHOS 3*** е просторно и комфортно . Помещенията включват балкон с различни гледки.
Всяка сутрин може да се насладите на закуска на шведска маса, включваща някои сервирани ястия, като омлети, в стилната трапезария или в уединението на вашия балкон. В снек бара на място се предлагат разнообразни напитки, коктейли и леки ястия..
Ресторанти за всеки вкус, кафенета и барове дават ритъм на летните нощи на Скиатос.



HERMES hotel SKIATHOS 4 ****
https://www.skiathoshermes.gr/en/

Оценка 8.3

Със сигурност остров Скиатос има какво да Ви даде. От зелените пейзажи на острова до великолепните кристално чисти плажове, където ще прекарате голяма част от времето си, наслаждавайки се на почивката си. В хотел HERMES hotel SKIATHOS 4 **** можете да се отпуснете и да се насладите на питието си до басейна на хотела. Уютната обстановка , елегантния интериор и сърдечното гостоприемство гарантират една прекрасна морска почивка . Апартаментен комплекс HERMES hotel SKIATHOS 4 **** се намира в близост до чудесните пясъчни плажовете Колиос и Цанерия на остров Скиатос . На плажовете има изобилие от водни атракции, както и таверни с изкусителни рибни специалитети. Чадъри и шезлонги срещу заплащане / консумация . Наскоро беше напълно реновиран и след завършване на програмата за обновяване, апартаментният комплекс Hermes предлага комбинация от студия и семейни апартаменти.
В рамките на апартаментен комплекс HERMES hotel SKIATHOS 4 ****, гостите имат на разположение просторен басейн, релакс бар , красива градина, уютен ресторант , магазин Hermes Super Market. Хотелът предлага безплатен wifi , бизнес корнер, колела под наем , частен паркинг. В близост е разположена и автобусна спирка с удобна транспортна връзка до главния град на острова и останалите части на острова . Всички стаи са в елегантен дизайн , със сешоар и безплатни тоалетни принадлежности.



KIVO ART & GOURMET hotel SKIATHOS 4****
https://www.kivohotel.com/

Оценка 8.6

На малък хълм с панорамна гледка към Егейско море, KIVO ART & GOURMET hotel SKIATHOS 4**** Ви очаква с с изключителната си индивидуалност , съчетавайки комфорта на луксозен курорт с условията на бутиков хотел. Намира се в 15 акра зелена градина, само на няколко минути от частен плаж, опрашен с бял пясък пред тюркоазено море. KIVO ART & GOURMET hotel SKIATHOS 4**** , един от най-добрите хотели в Скиатос, се характеризира с елегантната си декорация, артистично настроение и идилична атмосфера.
Фокусът на KIVO ART & GOURMET hotel SKIATHOS 4**** е върху гръцката традиционна кухня, особено местните островни рецепти, с чисти, сертифицирани органични съставки, отглеждани от избрани производители в по-широката област. Комбинацията от цветове, аромати и вкусове ще развълнува сетивата ви и ще ви даде чисто ново гурме изживяване. Тези, които са по-приключенски настроени и с наклонност към екзотиката, могат допълнително да изследват гамата от пикантни изкушения на съвременната азиатска кухня.
През цялото време изкуството във всичките му форми играе доминираща роля в KIVO ART & GOURMET hotel SKIATHOS 4**** , опирайки се на работата на млади и завършени гръцки художници.
С престой в KIVO ART & GOURMET hotel SKIATHOS 4**** в Скиатос ще бъдете близо до плажа Megali Ammos и на 15 минутиот плажа Achladies. Този 4-звезден хотел е на 8,9 км от плажа Koukounaries и на 9 км от плажа Lalaria.
Почувствайте се като у дома си в една от 42-те климатизирани стаи с хладилници и плазмени телевизори. Стаите са със самостоятелни обзаведени балкони. Самостоятелните бани с комбинации душ / вана разполагат с дълбоки вани и дизайнерски тоалетни принадлежности.
Възползвайте се от възможностите за отдих на открития басейн или се насладете на гледката от фамозната тераса. Допълнителните функции в този хотел включват безплатен безжичен достъп до интернет, консиерж услуги и гледане на деца / грижи за деца (срещу заплащане). Гостите могат да се придвижат с безплатния шатъл от / до плажа .
Вземете хапка в Kivo Creative Greek Cuisi, ресторант, където можете да се насладите на напитки в бара / фоайето, да се насладите на гледката към градината и дори да вечеряте на открито.



SKIATHOS PALACE hotel 4****
https://www.skiathoshermes.gr/en/

Оценка 8.3

Предлагащ великолепна гледка над залива Кукунарес, SKIATHOS PALACE hotel 4**разполага с плувен басейн с тераса за слънчеви бани . SKIATHOS PALACE hotel 4** е един от най-известните и луксозни хотели на Спорадите. Хотелът е разположен на хълм над най-известния плаж на остров Скиатос – Кукунариес. Плажът е на около 250 метра от хотела. Организиран е шатъл от / до плажа през целия ден .
Стаите и суитите в SKIATHOS PALACE hotel 4** са климатизирани, модерно обзаведени и предлагат самостоятелна баня, сателитна телевизия, климатик, радио, мини бар, телефон, балкон с великолепна гледка към морето. Закуската се сервира на бюфет . Грил-ресторант White View сервира местни ястия и морски дарове в прекрасната градина на покрива с гледка към морето. Трите бара – във фоайето, край басейна и на плажа – поднасят напитки и екзотични коктейли.
Кукунарис – най известният и голям плаж на острова. Плажна ивица около километър, ситен пясък, плавен наклон във водата, подходящ за деца. Много добре уреден плаж – с чадъри, шезлонги, водни спортове, душове, тоалетни (извънредно чисти).
Срещу заплащане: чадъри и шезлонги на плажа, различни видове воден спорт на плажа.



LA PISCINE ART HOTEL 5*****
https : // www.lapiscine.gr/en/

Оценка 9.0

LA PISCINE ART HOTEL 5***** е хотел само за възрастни е отлично разположен в тих и спокоен район, само на 10 минути пеша от центъра на град Скиатос. Той предлага плувен басейн с олимпийски размери и богата закуска . Персоналът на LA PISCINE ART HOTEL 5***** ще се погрижи за спокойната почивка на гостите и за уютната и приятна атмосфера, с която е познат хотелът.
LA PISCINE ART HOTEL 5***** предлага предлага първокласно настаняване в просторни стандартни, делукс стаи и апартаменти. Всички помещения са модерно обзаведени и предлагат неворятна гледка към красивият басейн. Във всички стаи има сателитна телевизия, сейф, отопление, климатик, сешоар, мини бар.
Луксозният ресторант на LA PISCINE ART HOTEL 5***** ще ви очарова с безупречно обслужване и невероятна кухня. А ла карт ресторант Crazy Cow на място е отличен с награди и сервира средиземноморска кухня, приготвена с регионални органични продукти.
LA PISCINE ART HOTEL 5***** предлага лоби бар, снек бар, бар на басейна, рум сервиз, сейф, паркинг, коли и колела под наем, климатик, лодки под наем, интернет, такси, детегледачка, химическо чистене, училище за гмуркане. Хотелът разполага с басейн – олимпийски размери.
На кратко пешеходно разстояние от LA PISCINE ART HOTEL 5***** се намират центъра на Скиатос и пристанището. До хотела има автобусна спирка до всички популярни плажове на острова . Наоколо има множество отлични ресторанти и таверни, както и очарователни местни магазини. Местоположението на LA PISCINE ART HOTEL 5***** е идеално за спокойна почивка в близост до развлекателните обекти.



Допълнителна информация :

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 25

Условия за записване:

50 % Депозит при записване
Доплащане – 30 дни преди дата на отпътуване

Необходими документи:

Лична карта или международен паспорт с валидност 6 месеца от дата на пътуването
За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариално заверена декларация – съгласие от едния или двамата родители (оригинал + 2 копия) и копие от Акт на Раждане.

Допълнителните екскурзии /мероприятия /услуги се заявяват и заплащат в България . Осъществяването на допълнителните екскурзии / мероприятия и тяхната последователност зависи от метеорологичните условия , актуалните санитарни условия и брой записани туристи . Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Скиатос |  Почивки - Гърция |  Почивки - Скиатос |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Скиатос

Избрани оферти