Начало / Почивки / Почивки - Сейнт Джулиънс

6-ТИ СЕПТЕМВРИ В МАЛТА! LAST MINUTE ОТ 349 ЕВРО/4 НОЩУВКИ И ПОЛЕТИ

Номер на оферта

/

238240

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет, за директен полет София – Малта – София
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
4 или 5 нощувки със закуски в хотел 3* или 4*
1 брой ръчен багаж, с тегло до 10 кг и максимални размери: 40 x 30 x 20 см

Цената не включва

Приоритетно качване на борда: 60 лева на човек, в двете посоки/заплаща се при резервация/. Позволява да качите на борда допълнителен багаж с максимални размери 55 х 40 х 23 см + малък багаж с размери 40 х 30 х 20 см
Чекиран багаж до 20 кг, с цена 120.00 лева
Такса за запазени места в полетите и ранно чекиране – по 30 лева на човек, в двете посоки/заплаща се при резервация/. В случай, че не желаете да запазим места, чекирането и получаването на бордните карти, може да бъде извършено най-рано 24 часа, преди датата на полета.
Индивидуален трансфер летище-хотел-летище: 25 евро за възрастен в двете посоки
Мед.застраховка с Assistance с покритие 10 000 евро и цена: 6-8 лева

Програма на пътуването

6-ти СЕПТЕМВРИ В МАЛТА! ПРОМОЦИОНАЛНИ ПАКЕТНИ ЦЕНИ ОТ 349 ЕВРО,ВКЛЮЧЕНИ ПОЛЕТИ И 4 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ!

02.09 – 07.09.2022 /5 нощувки – хотел Windsor 3*: 419 евро или хотел Santana 4*: 489 евро!

05.08 – 09.09.2022 /4 нощувки – хотел Windsor 3*: 349 евро или хотел Alexandra 4*: 409 евро! 

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

– СВОБОДНИТЕ МЕСТА НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ В ПОЛЕТИТЕ И ХОТЕЛИТЕ, СА СИЛНО ОГРАНИЧЕНИ И ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА ВСЯКА КОНКРЕТНА ДАТА НА ПЪТУВАНЕ!!! ПО-РАННОТО РЕЗЕРВИРАНЕ, ГАРАНТИРА ЗАПАЗВАНЕ НА ОФЕРИРАНИТЕ ЦЕНИ. АКТУАЛНИ СА КЪМ ДАТА 30.08.2022!

– ПРОГРАМАТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ЦЕЛОГОДИШНО И ЗА ДРУГИ, ИЗБРАНИ ОТ ВАС ДАТИ

За повече информация, моля свържете се нас!

Начин на плащане:

Депозит 50% от общата цена при резервация

Доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване!

Необходими документи за резервация и сключване на договор:

Данни от лична карта или паспорт, за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител – нотариална заверка от единия или двамата родители!

*При напускане на хотела се заплаща курортна такса, в размер на 0.50/1.00 евро, на човек, на нощувка.

*При запитване, ще предложим цена за настаняване на 3-ти възрастен и 1 или 2 деца, както и доплащане за вечери или пълен пансион.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИТЕ:

Хотел Santana 4*, Аура

https://www.hotelsantana.com/

Това място за настаняване е на 5 минути пеша от плажа. Hotel Santana предлага панорамна гледка и басейн на покрива с изглед към морето и района на залива Сейнт Пол. Крайбрежната алея е на 150 метра.

Всички стаи в Santana включват телевизор, климатик и собствена баня. Повечето от стаите са с балкон. На цялата територия на хотела е осигурен безплатен Wi-Fi.

В градината на място има открит бар, където можете да релаксирате, докато се наслаждавате на развлекателна програма с изпълнения на живо.

В Santana Hotel Ви очаква закрит плувен басейн с хидромасаж, а също сауна и фитнес зала. Предлагат се и козметични процедури.

Хотелът разполага с ресторант, кафене и басейн с бар на покрива с панорамна гледка към морето.

От другата страна на улицата срещу Santana Hotel се намира безплатен обществен паркинг. Наблизо има също спирки на обществените автобуси от Каура до всички части на Малта.

На кратко разстояние пеша от хотела ще намерите крайбрежната алея и разнообразие от магазини, барове и ресторанти. Един пясъчен плаж и още един скалист плаж също са на по-малко от 5 минути пеша.

Националният аквариум на Малта е на 600 метра.


Хотел Allegro 3*, Ст. Джулианс

http://www.allegrohotel.com.mt/


Хотел Cavalieri 4*, Ст. Джулианс

www.cavalierihotelmalta.com

Хотел Cavalieri е разположен на брега на морето в курорта Сейнт Джулиънс и предлага тераса и басейн на брега на морето. Всички стаи са оборудвани с климатик и са с гледка към морето.

Слънчевата тераса на хотел Cavalieri е оборудвана с чадъри, шезлонги, съблекални и душове. Можете да ползвате закрития басейн, който се отоплява между април и ноември.

Cavalieri сервира закуска на шведска маса и средиземноморска и местна кухня за обяд и вечеря. Основната зала за хранене е с изглед към залива Сейнт Джулиънс. През лятото можете да се храните на открито, а на слънчевата тераса често се сервира барбекю.

Хотел Cavalieri се намира на 300 метра от баровете и ресторантите на оживения квартал Пачевил. Основните автобусни линии до столицата Валета и град Слиема, както и до фериботния терминал Гозо, спират наблизо. Паркингът е безплатен, но ползването му е в зависимост от наличността.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Малта |  Оферти - Сейнт Джулиънс |  Почивки - Малта |  Почивки - Сейнт Джулиънс |  Last minute оферти - Малта |  Last minute оферти - Сейнт Джулиънс

Избрани оферти