Начало / Почивки / Почивки - Ривиера Мая

All Inclusive почивка в Ривиера Мая - Мексикански Кариби - полет от Мадрид!

Номер на оферта

/

234542

Дати & цени

Цената включва

самолетни билети Мадрид – Канкун – Мадрид;
летищни такси 150 евро на турист /към 09.01.2021/
1 брой чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 10 кг
7 нощувки в избрания хотел на база All Inclusive
трансфери летище-хотел-летище с автобус/минибус в зависимост от броя туристи
пътническа застраховка от испанска застрахователна компания
медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с премия 10 000 EUR и Ковид покритие.

Цената не включва

самолетен билет София-Мадрид-София
нощувка в хотел в Мадрид /може да се предложи в района на летище Барахас или в центъра на испанската столица/. Повечето хотели в района на летището осигуряват безплатен трансфер в точно определени часове от летището до хотела и обратно
допълнителните екскурзии
разходи от личен характер
бакшиши
PCR тест в зависимост от актуалните изисквания към момента на пътуване. Към 10.01.21 г. - при влизане и излизане от Мексико не се изисква PCR тест.
Испания допуска туристи, пристигащи от България само с негативен PCR тест направен 72 часа преди влизане в страната заедно с QR Code. При завръщане в България от Испания не се налага PCR тест или карантина
горивна такса в случай на увеличение на цената на горивата.

Програма на пътуването

All Inclusive ВАКАНЦИЯ В РАЯ НА РИВИЕРА МАЯ, МЕКСИКАНСКИТЕ КАРИБИ за МАРТ, АПРИЛ, МАЙ и ЮНИ, 2021!

Безплатна анулация до 15 дни преди отпътуване!

9 дни/ 7 нощувки на база ALL INCLUSIVE

ПОЛЕТ ОТ МАДРИД!

*** Самолетният билет София - Мадрид - София не е включен в цената! Агенцията предлага съдействие за резервирането му срещу допълнително заплащане.

Безкрайни бели плажови и тюркоазени води на Карибското крайбрежие на територията на маите!

Ривиера Мая е една от най-известните туристически зони в Мексико и дори по целия свят. Нейната слава е толкова голяма, че понякога това карибско крайбрежие, на което се намира Ривиера Мая в Кинтана Роо, в източната част на полуостров Юкатан е по-известно от самата държава.

ДАТИ:
08.03.2021
15.03.2021
22.03.2021
29.03.2021
05.04.2021
12.04.2021
19.04.2021
26.04.2021
03.05.2021
10.05.2021
17.05.2021
24.05.2021
31.05.2021
07.06.2021
14.06.2021
21.06.2021
28.06.2021

--------------------

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ на човек в двойна стая:

1. HOTEL RIU LUPITA 5 *****

ЦЕНА: от 1799 лв.

------------------

2. HOTEL OCEAN CORAL & TURQUESA 5*****

ЦЕНА: от 2093 лв.

------------------

3. HOTEL IBEROSTAR PARAISO BEACH 5*****

ЦЕНА: от 2230 лв.

------------------

4. HOTEL BARCELO MAYA BEACH 5*****

ЦЕНА: от 2308 лв.

------------------

5. HOTEL RIU PALACE RIVIERA MAYA 5*****

ЦЕНА: от 2406 лв.

------------------

6. HOTEL RIU PLAYACAR 5*****

ЦЕНА: от 2034 лв.

------------------

7. HOTEL OCEAN MAYA ROYALE 5***** - САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ

ЦЕНА: от 2151 лв.

------------------

8. HOTEL IBEROSTAR TUCAN 5*****

ЦЕНА: от 2249 лв.

*** Предлагат се още варианти за настаняване. При интерес - моля, изпратете запитване!

=========================================================


ПОСОЧЕНАТА ЦЕНА Е НАЙ-НИСКАТА!

ЗА ЦЕНА ЗА КОНКРЕТНА ДАТА И ХОТЕЛ, ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=========================================================

ПРОГРАМА

1 ден София - МадридКанкун
Полет от София за летище Барахас, Мадрид. Директен чартърен полет на авиокомпания EVELOP AIRLINES в 14.45 от летище Барахас, Мадрид за Канкун. Кацане в Канкун, Мексико в 19.45 ч. местно време. Трансфер до избрания хотел. Вечеря. Нощувка.

2 ден Ривиера Мая
ALL INCLUSIVE почивка. Нощувка. По желание допълнителни мероприятия. Тук за изредени само една малка част, с другите възможности можете да се запознаете на място и да направите вашия най-добър избор.

3 ден Ривиера Мая
ALL INCLUSIVE почивка. Нощувка. Свободно време за плаж или срещу допълнително заплащане екскурзия до Чичен Ица /продълж. 12 часа/ - цена 113 EUR/ 221 лв. Пътувайте назад във времето, за да се запознаете с историята на митичния град Чичен Ица (UNESCO) с лицензиран екскурзовод /включени са входна такса и чадъри за предразване от слънцето/. По време на екскурзията е предвидена спирка за плуване и освежаване в естествен извор, както и разходка в град Валядолид, където е предвиден вкусен обяд в местния ресторант La Casona. По време на пътуването с комфортен автобус с Wi Fi и тоалетна, са осигурени бутилирана вода и аудио система. Какво ви е необходимо: свежи дрехи, удобни обувки, бански костюм и кърпа, шапка, слънчеви очила, слънчезащитен крем, репеленти за насекоми, пари.

4 ден Ривиера Мая
ALL INCLUSIVE почивка. Нощувка. Свободно време за плаж или срещу допълнително заплащане екскурзия до Коба и Тулум /продълж. 12 часа/ - цена 117 EUR/ 229 лв. Запознайте се с културата на маите и древните градове Коба и Тулум. По време на екскурзията ще посетите археологическия обект Cob?, както и внушителния археологически шедьовър Тулум, построен на върха на скала, от която ще се насладите на впечатляваща гледка към Карибско море. По времето на тура ще имате вкусен обяд на шведска маса в парк Xel-Ha, където ще имате свободно време преди да се върнете в хотела си. По време на пътуването с комфортен автобус с Wi Fi и тоалетна, са осигурени бутилирана вода и аудио система. Екскурзията включва трансфери с луксозен автобус, обиколка с екскурзовод на археологически обекти от Коба и Тулум (по 45 мин.), свободно време, специализиран водач, входна такса, влакче за влизане и излизане в района на археологически обект Тулум, чадъри за слънце, аудио система, кутия за обяд по пътя за Cob? и леки закуски по пътя към Tulum, обяд на блок маса в Xel-Ha с бутилирана вода, входна такса за парка. Какво е необходимо? За всеки случай дрехи за смяна, удобни затворени обувки, слънчеви очила, шапка, бански, кърпа, слънчезащитен крем. В края на този ден, пълен с адреналин, ви предстои изключителен местен обяд в средата на джунглата Анамуя. Не забравяйте да тръгнете подготвени със спортно или удобно облекло, подходящи обувки, фотоапарат, слънцезащитен крем, слънчеви очила, бански и хавлия. Забележка: пътуването не е подходящо за бременни жени, деца с височина под 120 см и хора с тегло над 113 кг, които няма да могат да извършват zip line, скачане и конна езда. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ден Ривиера Мая
ALL INCLUSIVE почивка. Нощувка. Свободно време за плаж или срещу допълнително заплащане екскурзия до Isla Mujeres /продълж. 7 часа/ - цена 101 EUR/ 198 лв. Опознайте най-известния остров на мексиканските Кариби: La Isla Mujeres /Островът на жените/. Какво включва този тур? Трансфер с автобус с wifi, водач, владеещ два езика, отворен бар с напитки на борда на катамарана, гмуркане с шнорхел и необходимото оборудване, посещение на ферма за костенурки (по избор: не е включена входната такса), обяд на шведска маса, посещение на центъра на Исла де лас Мухерес. Какво е необходимо? Слънцезащитни препарати, слънчеви очила, бански, сандали, шапка, кърпа, пари. Каним ви да опознаете един от най-красивите острови на Мексиканските Кариби и наскоро признат за вълшебен град: Исла де лас Мухерес! Разходете се по колоритните му улички и станете свидетели на топлото гостоприемство на неговите жители. Открийте природните красоти на Карибите, с шнорхел във втория по големина бариерен риф в света. Обиколка на характерните тюркоазени води на борда на катамаран с включени напитки /отворен бар/. Отпуснете се и се насладете на вкусен обяд на шведска маса в ексклузивния Beach Club.

6 ден Ривиера Мая
ALL INCLUSIVE почивка. Нощувка. Свободно време за плаж или срещу допълнително заплащане екскурзия до Парк Xenses /продълж. 6 часа/ - цена 78.50 EUR/ 154 лв. Xences e не само парк! Това е едно уникално реално и въображаемо изживяване! Xences е парк с повече от 15 дейности за осъществяване на едно фантастично пътуване по суша, въздух и вода, което ще активира вашите сетива, за да се насладите идеално на непознатите преживявания! Предстои ви ден, пълен с предизвикателства не само за ума, а също така и за нови усещания за тялото ви! Добре дошли в царството на сетивата! Цената включва трансфер от/до хотела. Турът не включва изхранване, както и напитки. Какво е необходимо? Удобни обувки и облекло, бански, плажна кърпа, слънцезащитни препарати, пари.

7 ден Ривиера Мая
ALL INCLUSIVE почивка. Нощувка. Свободно време за плаж или срещу допълнително заплащане екскурзия плуване с делфини на Острова на жените /продълж. 11 часа/ - цена 140.00 EUR/ 274 лв. На острова на жените /Isla Mujeres/ има нова област, Royal Swim VIP, който предлага семейни почивки с възможност за неограничено забавление и приключения. Тази нова VIP услуга разполага с ексклузивна зона с климатик вътре в основните ресторанти, както и хамаци, басейн и атракции. Докато се наслаждавате на всичко това, можете да поръчате си поръчате напитка от VIP бар, както и да опитате вкусните ястия, които включват и скариди, суши и други местни деликатеси. Ще се насладите на Dolphin Royal като плувате с делфини, като се отдадете на удоволствието два делфина, подпряли муцунката си на двете ви стъпала, да ви изстласкват на повърхността на водата. Незабравимо изживяване! Какво включва? Програма Royal Swim (15 минути предварителна информация и 60 минути във водата), вход за парк Garraf?n, VIP зона (семейна или за възрастни), изхранване на шведска маса и отворен бар за напитки, VIP салон за възрастни с джакузи, шкафчета, душове, хамаци, кърпи, използване на каяци, велосипеди, жилетки, оборудване за гмуркане с шнорхел и вход за Пунта Сур. Не включва: туристическа такса 10 щ. долара (USD) на човек, включително и за деца. Какво ти е необходимо? Удобно облекло, бански костюм, слънчеви очила, слънцезащитен крем, сандали, допълнителни дрехи за смяна, пари. Забележка: бебета до 2 години с 2-ма плащащи възрастни – безплатно, деца под 8 години – има дейности, на които не се допускат, не е подходящо за бременни жени.

8 ден Канкун – Мадрид
Закуска. Освобождаване на хотела до 12.00 ч. /можете да оставите куфарите си в багажното отделение на хотела/. Свободно време за плаж и за разходка. В късния следобед – трансфер до летище Канкун за обратен полет за Мадрид в 21.45 ч.

9 ден МадридСофия
Кацане на летище Барахас в Мадрид в 13.00 ч. местно време. Обратен полет за София.

=========================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Намаления: подлежи на допълнително уточнение на отстъпката, обикновено децата са безплатни със заплащане на летищните такси в размер на 150 EUR.


Полетно разписание

Необходими документи, визови, медицински и санитарни изисквания: международен паспорт с валидност 6 месеца към деня на прибиране в България и достатъчен брой празни страници /поне две/. Българските граждани нямат нужда от виза, ако пребивават до 30 дни в Мексико с цел туризъм. При влизане в Мексико – не се изисква PCR тест. При пътуване на деца под 18 г. следва да са налице доказателство за гражданство, валидни документи за пътуване и заверено писмено съгласие /пълномощно/ от единия или от двамата родители в съответствие с конкретния случай. Няма визови, санитарни и медицински изисквания.

Пътуването не е подходящо за туристи с намалена или ограничена подвижност.

Начин на плащане: не се изисква депозит при записване, пълно плащане на туристическия пакет – до 20 дни преди отпътуване. Изисква се пълния размер на самолетния билет София-Мадрид-София в случай, че Туроператорът ще организира тази отсечка.

Анулационна политика: от 15-я ден до началната дата на пътуването – 100% неустойка на пълния размер на пакета
след издаване на самолетния билет София-Мадрид-София – според анулационнта политика на авиокомпанията и съответната тарифа, по която са запазени или издадени самолетните билети. Условията за анулация/ или евентуални промени ще се препотвърдят при резервацията на билетите
след резервация и плащане на допълнителна нощувка в Мадрид – според анулационнта политика на хотела. Условията за анулация ще се проверят при резервацията на настаняването в Мадрид.

Минимален брой туристи: не се изисква!

Гарантирани пътувания всяка седмица!

Използвани транспортни средства: самолет, автобус/миниван/лек автомобил

Застраховка „Отмяна от пътуване“ /препоръчителна/: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката „Отмяна от пътуване“ има Ковид покритие.

=========================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

екскурзия до Чичен Ица /продълж. 12 часа/ - цена 113 EUR / 221 лв.
екскурзия до Коба и Тулум /продълж. 12 часа/ - цена 117 EUR/ 229 лв.
екскурзия до Isla Mujeres /продълж. 7 часа/ - цена 101 EUR/ 198 лв.
екскурзия до Парк Xenses /продълж. 6 часа/ - цена 78.50 EUR/ 154 лв.
екскурзия плуване с делфини на Острова на жените /продълж. 11 часа/ - цена 140.00 EUR/ 274 лв.

=========================================================


ПОСОЧЕНАТА ЦЕНА Е НАЙ-НИСКАТА!

ЗА ЦЕНА ЗА КОНКРЕТНА ДАТА И ХОТЕЛ, ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=========================================================

Тагове

Оферти - Мексико |  Оферти - Ривиера Мая |  Почивки - Мексико |  Почивки - Ривиера Мая |  Екзотична почивка 2024 - Мексико |  Екзотична почивка 2024 - Ривиера Мая

Избрани оферти