Начало / Почивки / Почивки - Валенсия

Валенсия за малки и големи през април 2024

Номер на оферта

/

137018

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет с а/к Уиз Еър с тарифа уиз енд гоу: безплатен ръчен багаж (40х30х20) в кабината, поставен под седалката, на турист, допълнителен малък багаж (55x40x23cm) в кабината на турист, 20 кг чекиран багаж на турист, качване на борда с предимство, гарантирани места по полетите.
4 нощувки със закуски в стандартна двойна стая хотел 4*
Трансфер летище-хотел-летище
Панорамна и пешеходна обиколка на Валенсия с екскурзовод на български език
Обслужване на български език от представител на туроператора по време на престоя
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на ЗК Мондиал

Цената не включва

Горивна такса - авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса поради постоянно променящите се цени на горивата. В този случай се променя и цената на пакета. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивната такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
Градски транспорт - 1,50 евро цена на еднократен билет
Задължително доплащане за медицинска застраховка за всички туристи над 65 г. - 12 лв. към пакета.
Разходи от личен характер, разходи за градски транспорт.

Програма на пътуването

Валенсия за малки и големи през април 2024 самолетна екскурзия от София

5 дни / 4 нощувки със закуски в хотел 4* в центъра на Валенсия

ДАТА: 02-06 април 2024 - ПРОЛЕТНА ВАКАНЦИЯ - Гарантирана дата - Местата по програмата са на запитване!

ЦЕНА на човек в двойна стая: 1350 лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

02.04.24 - вторник. Излитане от летище София, Tерминал 1 в 18:00 ч. с полет на а/к Уиз еър W6 4409. Пристигане на летище Валенсия-Манисес в 20:25 ч. Посрещане от представителя на туроператора. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

03.04.24 - сряда. Закуска. Панорамна и пешеходна разходка на историческия център на Валенсия - археологическия център Алмоина, Базиликата „Дева Мария на изоставените”, дворецът Палау де ла Генералитат Валенсиана, Катедралата на Валенсия с трите порти, Кулата Мигелете, Кулата на Санта Каталина, площадът Пласа Редонда, Централният пазар на Валенсия, Ла Лонха /копринената борса/ и др. Свободно време. Нощувка.
Следобед по желание: Посещение с екскурзовод на Катедралата на Валенсия и църквата Св. Николай с включени входни такси за обектите /около 3 часа/. Цена - 120 лв. на турист при минимум 2 туристи. Разглеждане на Катедралата на Валенсия с нейната богата колекция от изящни прозведения на изкуството, Параклиса на Св. Граал - най-пазената реликва на Валенсия и по желание - изкачване на кулата Мигелете с 207 стъпала и невероятна гледка към града. Разглеждане на готическата църква Св. Николай - валенсианската Сикстинска капела. Ще видим уникалния й бароков интериор със сцени от живота на Св. Николай.

04.04.24 - четвъртък. Закуска. Свободен ден. Нощувка.
По желание: Самостоятелно посещение на Биопарка на Валенсия - „парче от Африка във Валенсия” - най-модерният зоопарк в Европа, където оградите на практика са невидими и животните се чувстват в естествената си среда на площ от 100 000 кв.м. Цена - 26,90 евро на възрастен, 21 евро на дете 4-12 г.

05.04.24 - петък. Закуска. Свободен ден. Нощувка.
По желание: Самостоятелно посещение на Музея на Науката и Океанографския музей с комбиниран билет - 38,20 евро на възрастен, 28,70 евро дете до 12 г. Препоръчваме закупуване на билети предварително от България. В музея на науките “Принц Филип” може буквално да се „докоснеш” до науката, в него са представени редица интерактивни изложби, свързани с науката и технологиите. Океанографският музей е най-големият аквариум в Европа, с голямо разнообразие от риби и морски животни, които свободно плуват около Вас и с невероятно шоу с делфини.

06.04.24 - събота. Закуска. Освобождаване на стаите до 11 ч. Оставяне на багажа в стая за съхранение на багаж. Свободно време. 18:30 ч. - трансфер до летището. Отпътуване за София в 21:05 ч. с полет W6 4410. Кацане на Т1 в 01:10 ч. на 7 април.
По желание: Полудневна екскурзия с влак до средновековната Хатива, вторият по значение след Валенсия град на Валенсианското кралство. Пътуването с влак отнема само час, след което ще може да се потопите в автентичната средновековна атмосфера на града. Разходка в историческия цнтър, запазил следи от готи, араби, както и множество готически паметници и фамилни домове на едни от най-богатите благородници на Испания. Ще видите базиликата Св.Мария и часовниковата кула, площада Тринидад с фонтана от 15 век, Кралската болница с пищна външна украса, Музея на изящните изкуства и др. По желание: Изкачване с шатъл до замъка - крепост над града, от чиято тераса се открива гледка към цялата плодородна провинция на Валенсия. Цена - 135 лв. на турист при минимум 2-ма туристи. Цената включва билети за влак Валенсия - Хатива - Валенсия и екскурзоводско обслужване на български език. Продължителност 4-5 часа.

=============================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА:

Acteon Eurostars 4* по програмата:

Модерен хотел в непосредствена близост до Града на Изкуството и науката и Океанографския музей /900 м/, на пешеходно разстояние от историческия център на Валенсия /2 км/, спирка на градския транспорт и метро до хотела, в близост - магазини, търговски център, ресторанти.
В хотела: 24 часа рецепция, лоби бар, ресторант, безплатен безжичен интернет.
В стаите: звукоизолация, индивидуален климатик, безплатен безжичен интернет, плоскоекранен телевизор, сателитни канали, сейф /доплащане/, минибар /доплащане/, сешоар.
Двойни стаи - 30 кв. м, тройни стаи - 30 кв.м. - с трето нормално легло.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Полетно разписание:
Отиване 02.04.24: полет W64409 18:00 ч. - 20:25 ч.
Връщане 06.04.24: полет W64410 21:05 ч. - 01:10 ч. на 7 април

Необходими документи за резервация: Валидна лична крата или задграничен паспорт, задължително се предоставя копие на документа,с който ще се пътува при сключване на договор.

Условия за записване: Депозит 650 лв. на човек, доплащане 21 дни преди отпътуване.

Програмата се провежда при минимум 14 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 16 дни преди датата на отпътуване.

Условия за анулация: В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора за организираното пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:

Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 14 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 14 до 7 дни преди датата на пътуването - му се възстановяват 10% от общата стойност на пътуването.
Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 7 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми.

Обекти и музеи за самостоятелно посещение:
Катедралата и Параклиса на Св. Граал - 9 евро/6 евро за студенти и пенсионери, деца до 17 г.
Кулата Мигелете - камбанарията на Катедралата, с невероятна панорама към града - 2,50 евро/1.50 евро за студенти и пенсионери, деца до 17 г.
Сградата на Копринената Борса под защитатата на ЮНЕСКО - 2 евро, в неделя работи до 10:00 ч. - 14:00 ч.
Музей на изящното изкуство – втори по важност в Испания след музея Прадо - с шедьоври на средновековните валенсиански майстори, на Веласкес, на Мурильо, на Ел Греко, Гоя и вход - безплатен. Отворен всеки ден от 10:00 ч. - 20:00 ч.
Национален Музей на керамиката 3 евро, затворен на 01.01.,отворен всеки ден от 10:00 ч. - 14:00 ч. и от 16:00 ч. - 18:00 ч.
Св. Николас - Валенсианската Сикстинска капела - 10 евро/7 евро за студенти, пенсионери, деца до 17 г. Затворен в понеделник.
Океанографик - най-големият Аквариум в Европа - 38 евро. Деца 4-12 г. - 28 евро.
Биопарк - уникалният Зоопарк на Валенсия - 26,90 евро, деца 4-12 г. - 25 евро.

Допълнителни екскурзии и билети:
Билет за Биопарк - 26,90 евро на възрастен, 21 евро на дете 4-12 г.
Посещение с екскурзовод на Катедралата на Валенсия и църквата Св. Николай - 120 лв. на турист при минимум 2 туристи
Полудневна екскурзия с влак до средновековната Хатива - 135 лв. на турист при минимум 2 туристи
Комбиниран билет за Музея на Науката и Океанографическия музей - 38 евро на възрастен, 29 евро на дете до 12 г.
ВАЖНО: Препоръчваме закупуване на билети предварително от България.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Валенсия |  Почивки - Испания |  Почивки - Валенсия |  Пролет 2024 - Испания |  Пролет 2024 - Валенсия

Избрани оферти