Начало / Почивки / Почивки - Хисаря

Есенна СПА почивка в хотел Аугуста 3* - Хисаря

Номер на оферта

/

235813

Дати & цени

Цената включва

Цените включват: нощувка, съответното изхранване, туристическа застраховка, туристически данък, 9% ДДС.
Безплатно ползване на: басейн, детски басейн, джакузи – всички с минерална вода (само с плувни шапки), фитнес, сауна, стая за релакс, солна стая (до 30 мин. престой дневно), Wi-Fi на територията на хотела, паркинг (до изчерпване на наличните паркоместа).

Програма на пътуването

Есенна СПА почивка в хотел Аугуста 3* - Хисаря в периода 06.09 - 28.10.2021 г.

Цена на човек в двойна /тройна стая: 47 лв. със закуска / 74 лв. със закуска и вечеря.

*Минимален престой - 2 нощувки.

Деца до 4.99 г. се настаняват безплатно в стаята на родителите, на съществуващо легло, с включена закуска (без изхранване по пакет). Детско легло (кошарка) – 10,00 лв. на вечер.

Политика за хранене: закуската, включена в цената ще се сервира във вид на сет-меню (или на бюфет, но без възможност за самообслужване). Вечерята е на сет-меню (без вкл. напитки) при до 50 човека, или на бюфет (без включени напитки) при повече от 50 човека. При вечеря на сет-меню, гостите избират от менюто на ресторанта (без вкл. напитки), като лимитът за възрастен е 30,00лв., а за дете до 12г. е 18,00лв. В случай, че общата сума на консумацията надвишава лимита, гостите доплащат разликата на място. Гостите с предплатена вечеря ще получат гривни за достъп до ресторанта и ще имат осигурени места. Изхранването на бюфет се осъществява без възможност за самообслужване, съгласно Заповедите на МЗ и Указанията на МТ за функциониране на МН и ЗХР в условията на опасност от заразяване с COVID-19 в България.

Спа хотел Аугуста се намира в Хисаря, до централния парк с археологически забележителности. Разполага с целогодишен закрит басейн, хидромасажна вана, детски басейн и пързалка с минерална вода. Има също и сезонен открит басейн с мокър бар, детски басейн, шезлонги и чадъри. Осигурен е безплатен WiFi.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Хисаря |  Почивки - България |  Почивки - Хисаря |  Спа почивка 2024 - България |  Спа почивка 2024 - Хисаря

Избрани оферти