Начало / Почивки / Почивки - Албена

Хотел Ком, Албена, Лято 2021, all inclusive

Номер на оферта

/

64488

Дати & цени

01 януари 2020 - 01 декември 2021 г. - Цена от 1 лв.

Програма на пътуването

Къде се намира: в парковата зона на 900 м. от плажа, магазини, заведения и други забавления. На разположение на гостите е безплатна автобусна линия до плажа и обратно на всеки половин час от 9:30 – 17 :30.

Стаите: хотелът разполага с 20 единични и 307 двойни стаи. Всички стаи са съвременно и комфортно обзаведени с баня и душ, телефон, климатик и кабелна телевизия.

Спорт: свободен достъп за гостите на хотела на волейболното игрище и фитнес помещението, прилежащо към хотела, тенис на корт, тенис на маса, фитнес, стрелба с лък, стена за катерене. Гостите на хотела могат да ползват срещу допълнително заплащане многобройните спортни услуги, предлагани на територията на комплекса - спортни стадиони, конна база, спортна зала, тенис на корт, тенис на маса, водни спортове, картинг, дартс, миниголф и др.

Wellness и SPA: хотелът е само на 200 м. от новия бутиков СПА център в хотел "Ралица Супериор”, оборудван с модерни съоръжения за wellness и рекреация. Центърът предлага различни wellness програми, програми за красота, козметични процедури.

Плюс: Дневна, вечерна, спортна и развлекателна програма за деца и възрастни – 6 дни в седмицата. Вечерна дискотека.

За деца: детска площадка и детски басейн.

WI-FI - В Фоайето; Лоби бара и около Басейна

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Албена |  Почивки - България |  Почивки - Албена |  Лято в България - България |  Лято в България - Албена

Избрани оферти