Начало / Почивки / Почивки - Касандра

IMPERIAL HOTEL***, Касандра, Халкидики

Номер на оферта

/

65030

Дати & цени

Цената включва

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА ОФЕРТА!
ЦЕНИ ОТ 44 ЕВРО НА СТАЯ С ВКЛ. ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

Цената не включва

транспорт

Програма на пътуването

Къде се намира: Хотелът се намира в югозападната част на първи ръкав на Халкидическия полуостров - Касандра, в селището Неа Скиони. Разположен е на 50 м. от морето.
Стаите: Хотелът разполага с 41 стаи (31 с балкон, 10 без балкон, 4 тройни, 27 двойни и 10 единични). Всички стаи разполагат с телевизор със сателит, мини бар, климатик, телефон, сешоар.
Хотелът: Открит е 2008 година и е с модерно обзавеждане. Предлага на гостите 2 басейна, американски бюфет, бар на басейна, лоби бар. Можете да се насладите на прекрасни средиземноморски ястия, в италианският ресторант, който се намира на покрива на хотела, заобиколен от градина. От него има прекрасна гледка към морето, за това в ресторанта можете да продължите вечерта си и след вечеря наслаждавайки се на богат избор от коктейли и десерти. Ако посетите хотела през зимата, ще ще намерите домашен уют пред камината в лоби бара на хотела. Изтънченото обслужване са последното, но не и по важност условие, за да бъде вашата ваканция незабравима и то ще ви бъде предоставено отново в хотел "Imperial".

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Касандра |  Почивки - Гърция |  Почивки - Касандра |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Касандра

Избрани оферти