Начало / Почивки / Почивки - Мавриций

Почивка на о-в Мавриций - InterContinental Mauritius Balaclava Fort 5*

Номер на оферта

/

238570

Дати & цени

Цената включва

  • Самолетен билет, с включени летищни такси и кетъринг;
  • 7 нощувки на о-в Мавриций;
  • Трансфер от летището до хотела и обратно;
  • Асистенция на летището при пристигане;
  • Обслужване от професионален екскурзовод на английски за целият престой;
  • Медицинска застраховка Помощ при пътуване от Евроинс с покритие 1000 евро( Traveller Вариант А)
  • БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ- възстановявне на заплатената, в случай на забрана за пътуване по медицински причини, например заразяване с COVID-19(доказано с медицински документ)

Цената не включва

  • Такса пиколо 4 евро при пристигане и заминаване, която ще се начисли към сметката в хотела;
  • Бакшиши;
  • Полудневна екскурзия на Столицата Порт Луис – 50 лв.;
  • Целодневна екскурзия Чудесата на Южната част на остров Мавриций – 170 лв.;
  • Целодневна екскурзия Чудесата на Северната част на остров Мавриций – 170 лв.;
  • Целодневна екскурзия Мавриций е Вкусове и Аромати – 190 лв.;
  • Полудневен круиз – Очарованието на Северното крайбрежие на остров Мавриций – 180 лв.;
  • Разходи от личен характер;
  • Горивна такса, ако има такава – обявява се 21 дни преди полета;
  • Храненията, които не са описани по програмата;
  • В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Програма на пътуването

InterContinental Mauritius Balaclava Fort

Концепция

Основна информация

Добре дошли в InterContinental, където традицията среща лукса… и синята вода среща златния пясък! Заобиколен е от зелени градини с екзотични дървета и цветя.

Реновиран през 2021 г., InterContinental Mauritius Resort Balaclava Fort 5***** deluxe е убежище за бягство от забързаното ежедневие. С модерната си визия хотелът ще очарова всеки гост, който търси спокойна почивка или по-оживена, изпълнена с дейности. Потопете се в атмосферата на острова, докато гледате зашеметяващия залез от най-красивото северозападно крайбрежие!

Носител на множество международни награди, InterContinental Mauritius Resort Balaclava Fort 5***** deluxe безпроблемно посреща нуждите на всички негов гост, независимо дали това са двойки, семейства, соло авантюристи или бизнес пътници.

Местоположение:

Разположен е на северозападния бряг на острова, на 58 км от международното летище 15 км до Порт Луис. В курорта ще намерите търговски центрове, културни и исторически обекти, крайбрежна улица, китайски град, улична храна, пазар на занаяти и др. Само на15 км до Grand Baie, където ще намерите ресторанти и барове, различни места за пазаруване, възможности за разходка с лодка, интересни храмове. Ботаническата градина Pamplemousses, Sugar World се намира на 10 км.

Стаи:

Практичният лукс се среща със съвременния шик в неговите 210 стаи с изглед към Индийския океан. Всички те са проектирани да съчетават модерно удобство с традиционни вкусове на Мавриций. Всяка стая е създадена за вашето спокойствие, където можете да се отпуснете под саундтрака на вълните, целуващи крайбрежието, и отговаря на нуждите на двойки и семейства.

Делукс стая с частичен изглед към океана, характеристики на стаята:

Размер: 56 кв.м;

На приземен етаж със самостоятелен балкон или на първи етаж със самостоятелна тераса 1 двойно легло king size;

Максимална заетост: 2 възрастни и 1 дете (под 12 години);

Безплатен WIFI достъп;

43-инчов телевизор с международни сателитни канали;

Дигитален сейф;

Сешоар и принадлежности за баня;

Душ тип тропически дъжд с отделна вана;

Ютия и дъска за гладене;

Химическо чистене и пране;

Безплатни удобства за приготвяне на чай и кафе;

24-часов рум сервиз;

Минибар (по заявка);

Бебешко креватче (по заявка).

На територията на хотела:

Тук ще намерите ненадминат и разнообразен набор от услуги от световна класа, развлекателни съоръжения и места за отдих.

Разполага с 4 ресторанта, 3 бара, 2 отопляеми басейна и 1 спа център, 1 детски клуб Planet Trekker.

Басейни:

Разполага с два зашеметяващи инфинити басейна с панорамна гледка към Индийския океан, където гостите могат да се насладят на напитки и закуски от бар Lagoon. Основният басейн разполага с прилежащ детски басейн за забавление на нашите малки гости. Басейнът Ocean View се намира в южния край на курорта, близо до Green Olive. Средиземноморският ресторант предлага великолепна гледка към залива Балаклава и Порт Луис. Осигурява идеалната обстановка за релаксиращ коктейл по залез слънце в края на активен ден. Всички наши басейни се отопляват през по-студения сезон.

Ресторанти и барове:

Открийте кулинарните изкушения от храненето в Мавриций. Хотелът предлага вълнуваща гама от заведения за хранене в нашите четири ресторанта и два бара. Гостите могат да избират от разнообразие от кухни и места, вариращи от традиционна до модерна обстановка или релаксиращи алтернативи на открито край плажа.

NOBLE HOUSE (азиатски фюжън)

Нашият ресторант Asian Fusion на брега на океана предлага вкусна модерна кухня на фона на спиращи дъха гледки. Необходима е предварителна резервация.

Sugarcane Bar

Идеалното място да се разхладите след ден на разглеждане или да прекарате целия ден в релаксация.

Разположен в сърцето на центъра за дейности на курорта, плажа на лагуната и басейна на лагуната, той предлага безкрайни гледки към океана и хоризонта. С бар за плуване не е нужно да излизате от басейна, за да се насладите на любимите си напитки. Обширен списък от коктейли, моктейли и други освежаващи опции,

Segala (средиземноморска кухня)

С великолепния изглед към планината и красивата обстановка с изглед към океана, Segala предлага разнообразна гама от средиземноморски изкушения. Изберете маса на палубата по крайбрежието или отпийте от коктейлите в бара до тюркоазените води на залива Балаклава.

Senso (международен бюфет ресторант)

Интерактивен целодневен ресторант с интернационална кухня: вариращи от тропически изкушения, азиатски уок, грилове от Близкия изток до европейски хляб и индийски тандури, светещи през стъклени стени, заедно с пицария на живо. Ресторантът с отворена кухня приканва да наблюдавате готвачите по време на работа, предлагайки изискано гастрономическо изживяване.

TALIPOT BAR (Лоби бар)

Със спираща дъха гледка към лазурния океан, нашият бар Talipot предлага идеално място да се отпуснете и да се отпуснете, докато слънцето залязва над Индийския океан. Специализиран в международни и местни вдъхновени коктейли, нашият бар екип е посветен на сервирането на примамливи напитки в идеална панорамна обстановка.

С комплименти, по време на престоя ви:

Богат избор от наземни и водни дейности;

Ползване на хидромасажна вана, сауна и парна баня в SPA InterContinental (от 16 години);

Достъп до фитнес център (от 16 години);

Ежедневен достъп до детския клуб Planet Trekkers за нашите малки пътници на възраст от 4 до 12 години.

SPA:

Повече от 50 блажени терапии в SPA InterContinental Спа и уелнес SPA InterContinental предлага широка гама от възстановяващи процедури, включително магически успокояващи масажи и глезещи ритуали, които релаксират и подмладяват. Нашите обучени терапевти са експерти в изкуството на релаксацията, със задълбочени познания за местни и международни терапии и съставки за едно наистина обогатяващо спа изживяване.

SPA InterContinental Resort, Мавриций предлага 7 самостоятелни стаи, включително 2 двойни стаи за процедури, където двойките могат да споделят романтичен ритуал, специално създаден за двама. Ние също сме специализирани в аюрведични лечения, черпейки от повече от 5000 години мъдрост и използвайки ароматни, висококачествени масла. Ние предлагаме масажи от цял ​​свят - балийски, тайландски, японски, шведски, рефлексология, ексфолианти за тяло за блясък на кожата и широка гама от козметични процедури, включително процедури за лице, маникюр и кола маска. Разполагащ с мокра зона със сауна, парна баня, терапия със студена вода и салон за красота, SPA InterContinental е посветен на това да ви помогне да изглеждате и да се чувствате по най-добрия начин на почивка.

ДЕЙНОСТИ В ОТКРИТО МОРЕ

Като алтернатива можем да организираме пътуване за гости, които искат да изследват повече от нашия красив остров. Моля, свържете се с нашия портиер за списък с експедиции и обиколки на острова. Предлагани морски дейности: Риболов Риболов на джигинг Риболов с леки приспособления Риболов на муха Сърф кастинг Едър риболов Круизи с катамаран Целодневен круиз Круиз по залез слънце Сватбен круиз Двудневен/една нощувка круиз Круизи с делфини Гледане на делфини Плуване с делфини Откриване на Северните острови Обиколка на северните острови на Мавриций тръгва от Grand Baie.



Дати и Цени


Дата на заминаване: 7 Април 2023


Делукс стая с гледка към окена

Човек в двойна стая : 4300 BGN
Двама възрастни : 8600 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 8600 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 8600 BGN
Един възрастен с дете 2-5.99 : 8600 BGN
Един възрастен с дете 6-11.99 : 8600 BGN
Двама възрастни с дете 2-5.99 : 11000 BGN
Двама възрастни с дете 6-11.99 : 11000 BGN

Единична делукс стая с гледка към океана

Един възрастен : 5765 BGN




Програма

ДЕН-1 / БЪЛГАРИЯ - Мавриций

Среща на летището в България, 2 часа преди полета. Полет за Мавриций.

ДЕН-2 / Мавриций

Пристигане в Мавриций. Трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-3

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-4

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-5

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-6

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-7

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-8

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-9

Закуска. Трансфер от хотела до летище Мавриций за полет Мавриций - България.

ДЕН-10

Пристигане в България.

Полетни разписания (подлежат на препотвърждение):

За дати на тръгване 28.01 / 17.02 / 31.03 е чартърен полет с авиокомпания Bulgaria Air. Тръгване от София 23:40 и кацане в Мавриций на следващият ден в 12:25. На връщане се тръгва от Мавриций в 15:00 и се каца в София в 00:15 на следващият ден

За дати на тръгване 23.11 / 17.01 / 11.02 / 06.03 програмата е с Турски авиолинии с тръгване от София на първия ден в 21:30 и кацане в Мавриций в 13:15 на следващият ден. Връщането е в 20:55 и пристигане в България на следващият ден в 09:05. Престоят в Истанбул е 2 часа и 45 минути.



Допълнителни екскурзии




Цена за възрастен 170 BGN
Цена за дете 170 BGN

Чудесата на Южната част на остров Мавриций
Мавриций,Мавриций

Чудесата на Южната част на остров Мавриций



Цена за възрастен 50 BGN

PCR тест връщане - в ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
Мавриций,Мавриций

ТАЛОН

За PCR тест

Издаден от туроператора

Този Талон за отстъпка е издаден на база на споразумение между туроператора и лаборатории "Рамус".

За да се смята този талон за валиден към него трябва да има приложен билет за PCR тест, издаван от туропераотра. Липсата на билет прави талона невалиден.

Ползват PCR тест, заплатен предварително към туропераотра.

Тестът се заплаща от туроператора по фактура и банков път към лаборатории Рамус.



Цена за възрастен 50 BGN

PCR тест отпътуване - в ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
Мавриций,Мавриций

ТАЛОН

За PCR тест

Издаден от туроператора

Този Талон за отстъпка е издаден на база на споразумение между туроператора и лаборатории "Рамус".

За да се смята този талон за валиден към него трябва да има приложен билет за PCR тест, издаван от туропераотра. Липсата на билет прави талона невалиден.

Ползват PCR тест, заплатен предварително към туропераотра.

Тестът се заплаща от туроператора по фактура и банков път към лаборатории Рамус.



Цена за възрастен 190 BGN
Цена за дете 190 BGN

Мавриций е Вкусове и Аромати
Мавриций,Мавриций

Мавриций е Вкусове и Аромати



Цена за възрастен 180 BGN
Цена за дете 180 BGN

Очарованието на Северното крайбрежие на остров Мавриций
Мавриций,Мавриций

Очарованието на Северното крайбрежие на остров Мавриций



Цена за възрастен 50 BGN
Цена за дете 50 BGN

Столицата Порт Луис
Мавриций,Мавриций

Столицата Порт Луис



Цена за възрастен 170 BGN
Цена за дете 170 BGN

Чудесата на Северната част на остров Мавриций
Мавриций,Мавриций

Чудесата на Северната част на остров Мавриций



Условия за резервация:

  • Авансово плащане: 30% от размера на резервацията до 24 часа след резервиране.
  • Краен срок за пълно плащане: 21 дни преди тръгване.
  • Издаване на документи за пътуване: 7 дни преди тръгване.

Условия за анулации:

  • До 24 часа след резервация - без такса за анулация.
  • До 30 дни преди тръгване - 50 лв такса анулация.
  • До 21 дни преди тръгване - 30% от стойността, като такса анулация.
  • Под 21 дни - 100% като такса анулация.

Условия за провеждане:

  • 21 дни преди обявените дати на тръгване съответната програма ще бъде потвърдена, ако има събран минимум или анулирана, ако такъв липсва.
  • Ако програмата бъде потвърдена, то в рамките на 24 часа Вашите клиенти трябва да препотвърдят ангажимента си и да заплатят 100% от стойността на почивката
  • При положителен PCR тест 14 дни преди датата на отпътуване 100% от сумата заплатена се възстановява до 14 дни след датата на пътуване.
  • При налагане на задължителна карантина при пристигане в дестинацията, сумите заплатени се възстановяват в пълен размер до 14 дни след датата на пътуване.

Важно:

  • Минимален брой туристи: 130 за датите с чартър и 19 в датите с Турски авиолинии.
  • Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
  • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт и/или лична карта, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
  • Запазва се правото да бъдат правени промени по програмата, авиокомпанията, полетното разписание и други. Туристите заплатили пълна или частична сума ще бъдат усведомени в най-кратки срокове.

Тагове

Оферти - Мавриций |  Оферти - Мавриций |  Почивки - Мавриций |  Почивки - Мавриций |  Ранни записвания 2024 - Мавриций |  Ранни записвания 2024 - Мавриций

Избрани оферти