Начало / Почивки / Почивки - Ларнака

КОЛЕДА В КИПЪР-ЛАРНАКА! ПРОМО ЦЕНИ ОТ 269 ЕВРО/ 5 НОЩУВКИ И ПОЛЕТИ

Номер на оферта

/

236747

Дати & цени

Цената включва

Двупосочен самолетен билет за директен полет София-Ларнака-София
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
5 нощувки със закуски в хотели по избор
1 брой ръчен багаж, с тегло до 10 кг и максимални размери: 40 x 30 x 20 см

Цената не включва

Приоритетно качване на борда: 80 лева на човек, в двете посоки/заплаща се при резервация/. Позволява да качите на борда допълнителен багаж с максимални размери 55 х 40 х 23 см + малък багаж с размери 40 х 30 х 20 см
Чекиран багаж, до 20 кг: 230 лева в двете посоки
Индивидуален трансфер: 25 евро на човек, в двете посоки
Такса за запазени места в полетите и ранно чекиране – по 40 лева на човек, в двете посоки/заплаща се при резервация/. В случай, че не желаете да запазим места, чекирането и получаването на бордните карти, може да бъде извършено най-рано 48 часа, преди датата на полета.
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро: 10 лева на човек /за лица до 65 години/

Програма на пътуването

КОЛЕДА В КИПЪР- ЛАРНАКА!

Пакетни цени от: 269 евро с 5 нощувки

Програмата е ИНДИВИДУАЛНА и не включва водач от България! Не е необходим минимален брой туристи!

ДАТИ и ЦЕНИ:

24.12 – 29.12.2021 / 5 нощувки –хотел Flamingo Beach 3*: 269 евро; хотел Rise Boutique 3*: 309 евро или хотел Sun Hall 4* : 389 евро!

*ВАЖНО!!! Свободните места са ограничени!

Заложената цена на самолетния билет е към дата 01.12.2021. При резервация, цената подлежи на препотвърждение! По-ранното закупуване на самолетните билети, гарантира запазване на оферираните цени!

*Можем да предложим настаняване и в други 3*, 4* или 5* хотели, в различни части на Кипър

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Необходими документи за резервация и сключване на договор:

данни от лична карта/или паспорт: номер, дата на издаване и валидност, егн


Начин на плащане:

Депозит 50% от общата цена при резервация

Доплащане до 10 дни преди датата на отпътуване



Полетно разписание :

София 14.10 ч – Ларнака 16.20 ч

Ларнака 17.10 ч – София 19.30 ч


ХОТЕЛИ:

Хотел Sun Hall *4 https://www.sunhallhotel.com.cy

Sun Hall Hotel се намира само на 50 метра от плажа и предлага климатизирани стаи и изглед към крайбрежната алея Финикудес. Гостите могат да се отпуснат край басейна.

Модерните помещения са оборудвани с минибар, личен сейф и сателитна телевизия. На разположение са свързани стаи. Гостите могат да се насладят на безпрепятствена гледка към града или Средиземно море. Всяка стая разполага с мраморна баня с душ кабина.

Ресторант Kition предлага морска гледка и богато а ла карт меню с кипърски и международни ястия. Гостите могат също да се хранят и в кафенето, което сервира разнообразни специалитети на скара, леки закуски, пици и френски деликатеси. Коктейл-бар Helios поднася коктейли, аперитиви и ликьори.

Хотелът е разположен точно срещу плажа Финикудес, където се предлагат водни спортове и има магазини, ресторанти и барове. Той е на 100 метра от яхтеното пристанище и на 600 метра от крепостта в град Ларнака.



Хотел Rise Boutique 3*

https://therisehotel.com/rise-hotel

Rise Hotel се намира в сърцето на град Ларнака и е на 5 минути пеша от известния плаж Финикудес. Хотелът предлага модерно декорирани стаи и суити с безплатен WiFi. На разположение на гостите са бюфет ресторант с международна кухня, кафе/бар лаундж и открита тераса.

Стаите и суитите в Rise Hotel са климатизирани и разполагат с LCD телевизор със сателитна телевизия, удобства за приготвяне на чай и кафе, както и със сейф. Мраморната баня е оборудвана с луксозни тоалетни принадлежности. Някои помещения за настаняване имат балкон.

На кратко разстояние ще намерите много ресторанти, барове и супермаркети. Археологическият музей е само на 100 метра от хотела, а международното летище на Ларнака – на 20 минути с кола.



Хотел Flamingo Beach 3*

http://flamingohotelcyprus.com/

Само на 10 минути път с кола от международното летище на Ла?рнака, хотел Flamingo Beach е разположен срещу известния плаж Макензи, отличен със Син флаг. Притежава басейн на покрива с панорамна гледка към Средиземно море.

Просторните и климатизирани стаи се предлагат с 13-часов рум-сървиз и имат собствени бани. Всички стаи в хотел Flamingo са оборудвани със сателитна телевизия и предлагат странична гледка към морето.

Сутрин се поднася английска закуска на шведска маса. В ресторанта и бара на хотел Flamingo Beach се сервират напитки, леки ястия и закуски. Хотелът организира също седмични събития, които включват етновечери с местни народни танци и вечеря на шведска маса, както и различни други международни събития.

Гостите на хотел Flamingo Beach имат достъп до телевизионен салон, зала за игри и скай салон Vanilla на покрива. На място се намират фитнес център, както и СПА център Flamingo Beauty Spa.

На 5 минути пеша от хотела има ресторанти. Солените езера на Ла?рнака са на 600 м, а центърът на града е на 2 км. Персоналът на 24-часовата рецепция може да помогне при наемането на автомобил. Безплатен паркинг е на разположение на място, а трансфер се предоставя при заявка.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Кипър |  Оферти - Ларнака |  Почивки - Кипър |  Почивки - Ларнака |  Коледни оферти 2023 - Кипър |  Коледни оферти 2023 - Ларнака

Избрани оферти