Начало / Почивки / Почивки - Мавриций

Мавриций - Магията на Индийския океан - с водач

Номер на оферта

/

235747

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С АВСТРИЙСКИ АВИОЛИНИИ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 23 КГ;
РЪЧЕН БАГАЖ ДО 8 КГ С МАКСИМАЛНИ РАЗМЕРИ ДО 55X40X23 СМ;
ТРАНСФЕРИ ЛЕТИЩЕ – ХОТЕЛ – ЛЕТИЩЕ;
7 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;
ВОДАЧ - ПРИДРУЖИТЕЛ ОТ СТРАНА НА ТУРОПЕРАТОРА.

Цената не включва

СПЕЦИАЛНО УПОМЕНАТИТЕ С ДОПЛАЩАНЕ УСЛУГИ;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА С ОБЩО ПОКРИТИЕ 10 000 ЕВРО – 2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН.;
БАКШИШИ ЗА МЕСТЕН ЕКСКУРЗОВОД И ШОФЬОРИ – ОКОЛО 5 USD НА ТУРИСТ НА ДЕН (ЗАПЛАЩАТ СЕ НА МЯСТО);
ЗАСТРАХОВКА „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ;
PCR ТЕСТ (ПРЕДОСТАВЯМЕ ВАУЧЕР ЗА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА);
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Мавриций – магията на Индийския океан

Организирана програма с водач – придружител от България

„Бог е създал остров Мавриций, а после – Рая, по негов образ и подобие”, казва не друг, а вечният скептик Марк Твен!
Остров Мавриций е рай за туристите, защото е перфектното място за почивка – топло е през цялата година, островът е опасан с плажове от бял пясък, които се къпят от тюркоазените води на лагуната и с рифове, предлага модерна хотелска инфраструктура и перфектно обслужване. Хората тук са усмихнати и гостоприемни – местните жители, били те креоли, индуси, китайци или европейци, са толерантни един към друг и създават атмосфера на сигурност и лекота. От друга страна обаче, за разлика от много свои съседи, този остров предлага и доста забележителности – както природни (Националния парк „Блек Ривър Горджис”, Долината на цветовете, водопадите и прекрасните заливи), така и архитектурни и културни (Еурека, двореца дьо Лабурдоне, църквата „Св. Франциск”, храма Махесварнат Шив Мандир, десетките дестилерии за ром на по над 150 години). Тук разбира се ще чуете тъжната история на изчезналото вече додо. А западното крайбрежие на острова, където се намират предлаганите от нас хотели, е известно с най-красивите залези на света! Остров Мавриций предлага интересен престой за любителите на нови впечатления, безгрижна почивка за желаещите да се излежават на плажа, незабравими преживявания за малки и големи!

Екскурзията е деветдневна и включва 7 нощувки със закуски и вечери на о-в Мавриций в хотел 4 или 5 звезди, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище. Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор. Лети се с авиокомпания Австрийски авиолинии през Виена (в пакетната цена са включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 8 кг).

ДАТА: 02.11.2021

ЦЕНИ на човек в лева на база полупансион, според настаняването* :

ХОТЕЛИ
Категория - А
Цена на човек в двойна стая - 2970 лв.
Цена за трети възр. в двойна стая (на доп. легло)- N/A
Цена за деца до 11 г. в стая с 2-ма възр. - N/A
Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възр. - 2870 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 3757 лв.
Категория - В
Цена на човек в двойна стая - 3181 лв.
Цена за трети възр. в двойна стая (на доп. легло)- 2977 лв.
Цена за деца до 11 г. в стая с 2-ма възр. - 2695 лв.
Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възр. - 3081 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 4180 лв.
Категория - С
Цена на човек в двойна стая - 4579 лв.
Цена за трети възр. в двойна стая (на доп. легло)- 4136 лв.
Цена за деца до 11 г. в стая с 2-ма възр. - 2995 лв.
Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възр. - 4479 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 6452 лв.
Категория - D
Цена на човек в двойна стая - 5065 лв.
Цена за трети възр. в двойна стая (на доп. легло)- 4511 лв.
Цена за деца до 11 г. в стая с 2-ма възр. - 3148 лв.
Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възр. - 4965 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 7323 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – 02.11.2021 - Отпътуване от летище София за Мавриций през Виена. Нощен полет.

ВТОРИ ДЕН – 03.11.2021 - Кацане на летището на о-в Мавриций. Трансфер до избрания хотел. Настаняване. Свободен следобед. Вечеря. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 04.11.2021 - Закуска. Свободен ден за плаж. Възможност за целодневна екскурзия с автобус и екскурзовод „Обиколка на Северното крайбрежие” - с доплащане 210 лв. за възрастни и 150 лв. за деца до 12 г., екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека (цената включва транспорт с автобус по програмата, екскурзовод със симултанен превод на български, обяд, входни такси). Екскурзията включва: посещение на Кап Мальорьо или Нещастния нос (нарича се така поради многобройните корабокрушения, които са се случвали до северните брегове на острова, но, въпреки името си, представлява едно очарователно и спокойно селце, осигуряващо една от най-колоритните картини на острова със своята църква с яркочервен покрив, кацнала на брега на едно романтично заливче), свободно време в Гран Бе – най-оживеният курорт на острова – възможност за шопинг, разходки и пр., посещение на Шато дьо Лабурдоне – прекрасен колониален дворец, строен в средата на XIX век, с прилежащите му градини. Обяд в ресторанта към двореца – La Table du Chateau (тристепенно меню без напитки), посещение на ботаническата градина в Памплемус – една от основните забележителности на острова (създадена в края на XVIII век от Пиер Поавр – интендант на френския крал и развивана и поддържана с усилията и амбицията на много френски и английски учени и политици, ботаническата градина в Памплемус днес притежава една наистина прекрасна и богата колекция от растителни и дървесни видове, които я нареждат след най-красивите ботанически градини в света – като в приказките ще се разхождате сред горички от палми, бутилкови, мангови дървета, евкалипти, камфорови, санталови, бадемови, тикови дървета и ще видите на едно място всички цветя, растящи на острова – хибискуси, хеликонии, бугенвилии, лилии..., тук има и богата градина за подправки, в която растат всички представители на т. нар. скъпоценна петорка – пипер, индийско орехче, карамфил, ванилия и шафран), посещение на църквата „Св. Франциск” в Памплемус – най-старият храм на острова – обвеяна в магически ореол сграда, в която е живял Бернарден дьо Сен-Пиер, докато е пишел своя роман „Пол и Виржини”, в която често е идвал Бодлер. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 05.11.2021 Закуска. Свободен ден за плаж. Възможност за целодневна екскурзия с автобус и екскурзовод „Порт Луи и неговите околности” - с доплащане 198 лв. за възрастни и 138 лв. за деца до 12 г., екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека (цената включва транспорт с автобус по програмата, екскурзовод със симултанен превод на български, обяд, входни такси). Екскурзията включва: разглеждане на центъра на Порт Луи – столица на Мавриций с посещение на цитаделата, колоритния ориенталски пазар, свободно време за разходка по пристанището и посещение на Caudan Waterfront – новата част на Порт Луи, построена до пристанището, където можете да пазарувате, да пиете кафе, да се полюбувате на градския пейзаж; посещение на Еурека – прекрасна колониална къща, строена през първата половина на XIX век, с прилежащата й плантация, превърната в музей (прекрасен повод да се запознаете с лукса на колониалния живот на острова), обяд в Еурека (тристепенно меню, без напитки). Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка

ПЕТИ ДЕН – 06.11.2021 Закуска. Свободен ден за плаж. Възможност за целодневна екскурзия с автобус и екскурзовод „Пътят на рома и чая” - с доплащане 210 лв. за възрастни и 150 лв. за деца до 12 г., екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека (цената включва транспорт с автобус по програмата, екскурзовод със симултанен превод на български, обяд, входни такси). Екскурзията включва: посещение на Свещеното езеро (свещено място за индусите), кратера на заспалия вулкан Тру-о-биш, чаена плантация, фабриката за ром в Шамарел с дегустация на ром, обяд (тристепенно меню, без напитки), пътуване по изключително живописния път до Долината на седемте цвята, минаващ през плантации със захарна тръстика, ананаси, кафе и чай, обградени от палмови и бутилкови дръвчета, през прекрасни зелени поляни, обсипани с полски цветя, фото пауза на водопада Шамарел и на Долината на седемте цвята (сгушена сред съседните хълмове пред погледа на туристите се разкрива една вълниста долина от дюни, естествено оцветени в седем различни цвята – това е уникален природен феномен, дължащ се на ерозията, която оголва вулканичните слоеве), посещение на Националния парк „Блек Ривър Горджис”, ограждащ впечатляващото дефиле на Черната река. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка

ШЕСТИ ДЕН – 07.11.2021 - Закуска. Свободен ден за плаж. Възможност за посещение на зоологическата градина Casela Nature & Leisure Park - с доплащане 110 лв. за възрастни и 85 лв. за деца до 12 г., екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека (цената включва транспорт с автобус по програмата, входна такса за Casela Park). Зоологическата градина отглежда над 2000 птици от 150 различни вида, както и гигантски костенурки от Сейшелските острови и бозайници от Африка, Австралия и островите на Индийския океан (лъвове, пантери, леопарди, бенгалски тигри, елени, зебри, жирафи, кенгуру и пр.). Паркът предлага различни интерактивни дейности с доплащане на място, най-интересните, от които са: разходка с лъвове – доплащане 3750 мавритански рупии (или 96 евро) на човек, контактуване с носорози - доплащане 2000 мавритански рупии (или 52 евро) на човек, контактуване с каракали / серкали - доплащане 500 мавритански рупии (или 14 евро) на човек. Доплащането на различните интерактивни дейности става на място, като публикуваните тук цени са валидни в момента на писането на тази програма и е възможно да претърпят промени. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН – 08.11.2021 - Закуска. Свободен ден за плаж. Възможност за разходка с катамаран отвъд рифа за наблюдение на делфини - с доплащане 152 лв. за възрастни и 80 лв. за деца до 12 г., (цената включва транспорт от хотела до катамарана, круиз извън кораловия риф, който огражда острова, с възможност за наблюдение на делфини, напитки и снаксове на борда, асистанс на английски по време на круиза). Вечеря. Нощувка.

ОСМИ ДЕН – 09.11.2021 - Закуска. Свободен ден за плаж. Вечеря. Нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕН – 10.11.2021 – Закуска (сух пакет). Трансфер до летището. Полет за София през Виена. Пристигане в София.

Хотели:
A - Anelia Resort 4* - стая Superior room (закуска и вечеря)
B - Anelia Resort 4* - стая Deluxe room (закуска и вечеря)
C - La Pirogue* - стая Garden Bungalow Room (закуска и вечеря)
D - Sugar Beach Resort 5* - стая Deluxe Sea View Room (закуска и вечеря)

Описание на хотелите :
Трите хотела се намират на Западното крайбрежие във Флик-ан-Флак, където се намират най-добрите плажове на острова. Западното крайбрежие е предпочитано от туристите, защото не е ветровито и предлага идеални условия за релакс. Тук всяка вечер ще се наслаждавате на най-красивите залези в света.
Хотелите La Pirogue**** и Sugar Вeach***** са разположени в съседство един до друг, а Anelia Resort**** се намира на 3 км от тях.


=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Допълнителна информация

Намаление за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни и намаление за дете до 11 г. в стая с 1 възрастни.

Тагове

Оферти - Мавриций |  Оферти - Мавриций |  Почивки - Мавриций |  Почивки - Мавриций |  Екзотична почивка 2024 - Мавриций |  Екзотична почивка 2024 - Мавриций

Избрани оферти