Начало / Почивки / Почивки - Мавриций

Почивка на о-в Мавриций - Maritim Mauritius 5*

Номер на оферта

/

238572

Дати & цени

Цената включва

  • Самолетен билет, с включени летищни такси и кетъринг;
  • 7 нощувки на о-в Мавриций;
  • Трансфер от летището до хотела и обратно;
  • Асистенция на летището при пристигане;
  • Обслужване от професионален екскурзовод на английски за целият престой;
  • Медицинска застраховка Помощ при пътуване от Евроинс с покритие 1000 евро( Traveller Вариант А)
  • БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ- възстановявне на заплатената, в случай на забрана за пътуване по медицински причини, например заразяване с COVID-19(доказано с медицински документ)

Цената не включва

  • Такса пиколо 4 евро при пристигане и заминаване, която ще се начисли към сметката в хотела;
  • Бакшиши;
  • Полудневна екскурзия на Столицата Порт Луис – 50 лв.;
  • Целодневна екскурзия Чудесата на Южната част на остров Мавриций – 170 лв.;
  • Целодневна екскурзия Чудесата на Северната част на остров Мавриций – 170 лв.;
  • Целодневна екскурзия Мавриций е Вкусове и Аромати – 190 лв.;
  • Полудневен круиз – Очарованието на Северното крайбрежие на остров Мавриций – 180 лв.;
  • Разходи от личен характер;
  • Горивна такса, ако има такава – обявява се 21 дни преди полета;
  • Храненията, които не са описани по програмата;
  • В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Програма на пътуването

Maritim Mauritius

Местоположение

Сгушен между мечтания плаж "Baie aux Tortues" и националния парк "Baie de l'Arsenal Marine National Park", курортът е идеалната дестинация за всички, които обичат природата и морето. Летището е на 60 км от хотела. Ако искате да избегнете 60-минутния трансфер по шосе, можете да пристигнете и с хеликоптер, тъй като на територията на хотела има частна площадка за кацане. Не е нужно да шофирате далеч от курорта до Порт Луис, столицата на Мавриций, и живописното селце Гранд Бей. Тук ще намерите различни бутици и магазини, както и културни съоръжения. Луксозният 5-звезден хотел Maritim Resort & Spa Mauritius е разположен на един от най-красивите заливи "Turtle Bay".

Хотелът

Имотът от 25 хектара има история. Известен като "Руините на Балаклава", територията на хотела е национален паметник, датиращ от 18 век. Прясно реновиран, курортът вече глези своите гости с още повече стаи, басейни и ресторанти. Точно пред портите на хотела Ви очаква и много специална обстановка: подводният свят, който Ви кани да се гмуркате с шнорхел. В курортър ще намерите едно от водещите училища за гмуркане в Мавриций: Maritim Resort & Spa Diving Center.


Стаите

Климатизираните стаи в Maritim Resort & Spa Mauritiusса са просторни. Никоя от стаите не е по-малка от 40 кв.м. В допълнение към стандартите като Wi-Fi, минибар и електронен сейф, стаите разполагат и с машини за кафе и чай. Големите легла са особено удобни и предлагат директен изглед към тропическите градини или Индийския океан. Всяка стая разполага също с баня с душ или вана, сешоар, климатик, телефон, тераса или балкон. По предварителна заявка може да се добави бебешка кошара, маса за повиване, стерилизатор и нагревател за шишета, услуги на иконом (с допълнително заплащане).


Делукс стаи - (40-44 кв.м), предлагат изискана комбинация от колониална и тропическа архитектура, която създава интимна и топла атмосфера. Насладете се на усещането за пространство с модерната баня с романтична свободностояща вана, отделена от стаята с елегантни плъзгащи се врати. Минимално настаняване: 1 възрастен. Максимална заетост: 3 възрастни, 2 възрастни и 1 дете (под 12 години) или 2 възрастни и 1 тийнейджър (под 17 години).


Стаи Deluxe Plus - (58 кв.м), елегантно проектирани и оборудвани с голяма баня, състояща се от вана, отделен душ и двойни мивки. Минимално настаняване: 1 възрастен. Максимално настаняване: 2 възрастни и 1 дете (под 12 години).

Junior Suite - (63-65 кв.м), разположени в ново крило с огромен инфинити басейн и бар отпред, тези нови луксозни апартаменти предлагат щедър интериор и спокойна атмосфера. Минимално настаняване: 1 възрастен. Максимална заетост: 3 възрастни, 2 възрастни и 2 деца (под 12 години) или 2 възрастни + 1 тийнейджър (под 17 години).

Апартаменти - (80-105 кв.м), обширна всекидневна площ, гардероб с двойно легло king size, тоалетна за гости и просторна самостоятелна обзаведена тераса, заедно с персонализирани услуги от иконом при заявка и машина за кафе Nespresso. Минимално настаняване: 1 възрастен. Максимално настаняване: 2 възрастни или 2 възрастни и 1 дете (под 12 години).

Президентски апартаменти - (125 кв.м), 2 тематични президентски апартамента, разположени на два етажа с основна спалня, прилежаща баня, самостоятелна сауна и голяма тераса с джакузи с изглед към залива.

Вила Маритим - (160 кв.м), усещането за уединение и интимността в частна градина, просторни тераси и ексклузивен плувен басейн, услугите на частен иконом.


РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ ALL INCLUSIVE

Комплекът разполага с 13 е броя ресторанти и баровете. Те включват изискан ресторант "Château Mon Désir" , разположен в колониално имение, основният ресторант "Belle Vue" и разширеният плажен ресторант "La Marée". Новото в портфолиото е "Anno 1743", ресторант в стил бирария, интегриран в сградата на мелница за прах, построена през 1743 г. Освен това курортът вече може да се похвали с най-голямата колекция от ром в Мавриций в бара "The Distillery", фантастичния бар на покрива "Nest" с изглед към историческите стени и река "Citron".

РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ

Основен ресторант "Belle Vue" - предлага изхранване на бюфет.

Закуска - всеки ден от 7.30 до 10.30ч.

Обяд - всеки ден от 12.30 до 14.30 часа

Вечеря - всеки ден от 6.30 до 22 часа

Дрескод вечер: елегантно- ежедневен (необходими са бермуди, панталон и риза - спортни дрехи, тениски и пуловери не се приемат).


Изискан а-ла-карт ресторант "Château Mon Désir" - предлага гурме вечеря, късна закуска или следобедна закуска. Този елегантен ресторант, разположен в имение в колониален стил, е известен на острова като една от най-добрите маси. Място, където гастрономията среща историята.

Работно време: отворено в определени дни

Вечеря (а-ла-карт или тематична вечер): в определени дни: от 19 до 22 ч.

Следобеден чай: събота от 15 до 17 ч.

Брънч: неделя от 11 до 14 ч.


Вечерен дрескод: елегантен от 19 ч. (за господата са задължителни затворени обувки, панталони и ризи с яка, не се приемат спортни дрехи, тениски, дънки и кецове).

"Le Banyan" - азиатски фюжън ресторант.

Отворено за вечеря в определени дни от 19 до 22 ч.

Дрескод вечер: елегантен ежедневен (необходими са бермуди, панталон и риза - не се приемат спортни дрехи, тениски и маратонки).

La Marée - плажен ресторант, предлага вкусна селекция от ястия от средиземноморския регион (Южна Франция, Южна Италия, Южна Испания, Гърция, Турция, Мароко, Египет, Тунис), в спокойна атмосфера.

La Marée - плажен бар

Барът е отворен всеки ден от 9:00 до 23:00 (последна поръчка в 22:45ч.)

Bonfire- от понеделник до събота от 9 и 23:00 (само за възрастни), Музика на живо.

Дрескод от 19:00 ч.: елегантно-ежедневен (необходими са бермуди, панталон и риза - не се приемат спортни дрехи, тениски и маратонки).

Les Filaos - барбекю на плажа, предлагащ барбекю и пица в семпла и селска обстановка, заобиколена от филаос дървета и селекция от вкусни закуски за обяд. С жива музика.

Отворено в определени дни.

Обяд и следобедни закуски (а ла карт сандвичи, бургери, панини и сладки закуски): от 12.30 ч. до 17.30 ч.

Вечеря (предястие на шведска маса, основно ястие по избор по меню - барбекю и пица, десерт на бюфет): от 7 до 9.30 ч. следобед .


Дрескод: ежедневен (разрешени са къси панталони).

Бар Quarter Deck - разположен на брега на морето с красива гледка към залива, това е идеалното място за прохладни коктейли, студена бира, вкусни закуски и вина, поднесени при съответната температура. Вдигнете чаша и наздравете решението си да се поглезите с малък рай.

Всеки ден от 9 до 13 часа (последна поръчка в 0.45 часа).

Happy Hour от 17 до 19 ч.

Меню със закуски: всеки ден от 12.30 до 23.00 ч.

Следобеден чай: от 15.30 до 17.30 ч.


Вечерен дрескод: елегантно-ежедневен (необходими са бермуди, панталон и риза - не се приемат спортни дрехи, тениски и маратонки).

Lakaz Kreol Experience - експериментирайте с автентично мавританско 4-степенно меню в нашата концепция table d'hôtes с типично 4-степенно меню в новопроектираната частна зона (споделяне на изживяване на масата).

Отворено за вечеря в определени дни: "Семейна маса" от 2 до 10 гости ; От 19 до 21:30 ч.

Дрескод вечер: елегантно-ежедневен (необходими са бермуди, панталон и риза - не се приемат спортни дрехи, тениски и маратонки).

Anno 1743 - внимателно интегриран в съществуващата архитектура на националния паметник, който първоначално е бил мелница за барут, построена от французите през 1743 г. Този грандиозен ресторант предлага селска кухня в индустриален шикозен декор.

Отворено в определени дни

Закуска (а-ла-карт или бюфет) - от 7.30 до 10.30ч.

Обяд (а ла карт или бюфет) - от 12.30 до 14.30 ч.

Следобедни закуски (à la carte) - от 15.30 до 17.00 часа

Вечеря (а ла карт или блок маса) - от 19 до 22 часа

TGIF (Слава Богу, че е петък) Happy Hour - насладете се на нашето TGIF събитие всеки петък с DJ или артист от 17.30 до 23:00 с щастлив час от 17.30 до 20:00ч.

Дрескод вечер: елегантно-ежедневен (необходими са бермуди, панталон и риза - не се приемат спортни дрехи, тениски и маратонки).

"Дистилерията" - сгушено в "Anno 1743", това изключително и емблематично място предлага най-голямата колекция от ром в Мавриций. Невероятно място за дегустация в оригинален и исторически декор, който е бил истинска дестилерия в края на 19 век! Предлага и вълшебна тераса, озарена от вековно дърво банян и останки от стар комин.

Отворено в определени дни от 9 до 23 ч.

Закуски от 10.30 ч. до 17.30 ч.

Вечерен дрескод: елегантно-ежедневен (необходими са бермуди, панталон и риза - не се приемат спортни дрехи, тениски и маратонки).

"Гнездото" - разположен на върха на новия ресторант "Anno 1743", този ексклузивен и модерен бар в лаундж стил предлага селекция от уиски, коктейли и "амюз-буш" със спираща дъха гледка към историческите и тропически околности.

Отворено в определени дни от 19 до 23 часа.

Дрескод вечер: елегантно-ежедневен (необходими са бермуди, панталон и риза - не се приемат спортни дрехи, тениски и маратонки).

БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ

Безплатен пасркинг, барбекю, анимация, безплатен безжичен интернет, събуждане по телефона, ежедневно почистване по стаите.


ПЛАТЕНИ УСЛУГИ

Спа и уелнес, различни видове масажи, педикюр, маникюр, фризьорски салон, разкрасителни процедури, турска бяна, хамам, сауна, фитнес център, епилация, грим, масацен стол, пилинг на лице, личен треньор, коли под наем, пакетиран обяд, химическо чистене, гладене, пералня, консиерц услуги, диетични менюта по заявка.


РАЗВЛЕЧЕНИЯ - ДЕЙНОСТИ / УСЛУГИ

ДНЕВНА ПРОГРАМА

Мини-голф, разкрасителни процедури, СПА, масажи, козметични процедури, стрелба с лък, анимация, допълнителни екскурзии, велодипедни обиколки, водни спортове, конна езда, гмуркане, дартс, кану-каяк, зала за игри, тенис, голф, риболов.

ВЕЧЕРНА ПРОГРАМА

Тематични вечери, вечерни забавления, вечерно барбекю, музикални и шоу прохрами, представления, филмови нощи.


РАЗВЛЕЧЕНИЯ ЗА ДЕЦА И ТИЙНЕЙДЖИ

Комплесът предлага почасово гледане на деца, детски клуб, детска анимация.


ДЕЙНОСТИ БЕЗПЛАТНИ

Дартс, тенис на маса, зала за игри, тенис корт, гмуркане с шнорхел, филмови нощи, бадминтон.


ПЛАТЕНИ ДЕЙНОСТИ

Уиндсърфинг, шнорхелинг, водни ски, гмуркане, риболов, Спа и уелнес, сърф джетове, фото круиз, стреалба с лък, водни спортове, коннза езда, гмуркане, колоездене, кану-каяк, уиндсърф, риболов, голф игрище.

БАСЕЙНИ И АКВАПАРК

Открит басейн

Инфинити басейн

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:

Ръководството си запазва правото да прави всякакви спонтанни промени в горната концепция поради метеорологичните условия, гост заявки и форсмажорни обстоятелства и др.- без предварително уведомяване.



Дати и Цени


Дата на заминаване: 7 Април 2023


Стандартна стая

Човек в двойна стая : 4200 BGN
Двама възрастни : 8400 BGN

Делукс стая

Човек в двойна стая : 4560 BGN
Двама възрастни : 9120 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 9120 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 9120 BGN
Един възрастен с дете 2-5.99 : 9120 BGN
Един възрастен с дете 6-11.99 : 9120 BGN
Двама възрастни с дете 2-5.99 : 12220 BGN
Двама възрастни с дете 6-11.99 : 12220 BGN
Трима възрастни : 12320 BGN

Стая делукс плюс

Човек в двойна стая : 4720 BGN
Двама възрастни : 9440 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 9440 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 9440 BGN
Един възрастен с дете 2-5.99 : 9440 BGN
Един възрастен с дете 6-11.99 : 9440 BGN
Двама възрастни с дете 2-5.99 : 12740 BGN
Двама възрастни с дете 6-11.99 : 12740 BGN

Единична класическа стая

Един възрастен : 4950 BGN

Единична Делукс стая

Един възрастен : 5261 BGN

Единична делукс стая - плюс

Един възрастен : 8400 BGN




Програма

ДЕН-1 / БЪЛГАРИЯ - Мавриций

Среща на летището в България, 2 часа преди полета. Полет за Мавриций.

ДЕН-2 / Мавриций

Пристигане в Мавриций. Трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-3

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-4

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-5

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-6

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-7

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-8

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-9

Закуска. Трансфер от хотела до летище Мавриций за полет Мавриций - България.

ДЕН-10

Пристигане в България.

Полетни разписания (подлежат на препотвърждение):

За дати на тръгване 28.01 / 17.02 / 31.03 е чартърен полет с авиокомпания Bulgaria Air. Тръгване от София 23:40 и кацане в Мавриций на следващият ден в 12:25. На връщане се тръгва от Мавриций в 15:00 и се каца в София в 00:15 на следващият ден

За дати на тръгване 23.11 / 17.01 / 11.02 / 06.03 програмата е с Турски авиолинии с тръгване от София на първия ден в 21:30 и кацане в Мавриций в 13:15 на следващият ден. Връщането е в 20:55 и пристигане в България на следващият ден в 09:05. Престоят в Истанбул е 2 часа и 45 минути.



Допълнителни екскурзии




Цена за възрастен 170 BGN
Цена за дете 170 BGN

Чудесата на Южната част на остров Мавриций
Мавриций,Мавриций

Чудесата на Южната част на остров Мавриций



Цена за възрастен 50 BGN

PCR тест връщане - в ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
Мавриций,Мавриций

ТАЛОН

За PCR тест

Издаден от туроператора

Този Талон за отстъпка е издаден на база на споразумение между туроператора и лаборатории "Рамус".

За да се смята този талон за валиден към него трябва да има приложен билет за PCR тест, издаван от туропераотра. Липсата на билет прави талона невалиден.

Ползват PCR тест, заплатен предварително към туропераотра.

Тестът се заплаща от туроператора по фактура и банков път към лаборатории Рамус.



Цена за възрастен 50 BGN

PCR тест отпътуване - в ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
Мавриций,Мавриций

ТАЛОН

За PCR тест

Издаден от туроператора

Този Талон за отстъпка е издаден на база на споразумение между туроператора и лаборатории "Рамус".

За да се смята този талон за валиден към него трябва да има приложен билет за PCR тест, издаван от туропераотра. Липсата на билет прави талона невалиден.

Ползват PCR тест, заплатен предварително към туропераотра.

Тестът се заплаща от туроператора по фактура и банков път към лаборатории Рамус.



Цена за възрастен 190 BGN
Цена за дете 190 BGN

Мавриций е Вкусове и Аромати
Мавриций,Мавриций

Мавриций е Вкусове и Аромати



Цена за възрастен 180 BGN
Цена за дете 180 BGN

Очарованието на Северното крайбрежие на остров Мавриций
Мавриций,Мавриций

Очарованието на Северното крайбрежие на остров Мавриций



Цена за възрастен 50 BGN
Цена за дете 50 BGN

Столицата Порт Луис
Мавриций,Мавриций

Столицата Порт Луис



Цена за възрастен 170 BGN
Цена за дете 170 BGN

Чудесата на Северната част на остров Мавриций
Мавриций,Мавриций

Чудесата на Северната част на остров Мавриций



Условия за резервация:

  • Авансово плащане: 30% от размера на резервацията до 24 часа след резервиране.
  • Краен срок за пълно плащане: 21 дни преди тръгване.
  • Издаване на документи за пътуване: 7 дни преди тръгване.

Условия за анулации:

  • До 24 часа след резервация - без такса за анулация.
  • До 30 дни преди тръгване - 50 лв такса анулация.
  • До 21 дни преди тръгване - 30% от стойността, като такса анулация.
  • Под 21 дни - 100% като такса анулация.

Условия за провеждане:

  • 21 дни преди обявените дати на тръгване съответната програма ще бъде потвърдена, ако има събран минимум или анулирана, ако такъв липсва.
  • Ако програмата бъде потвърдена, то в рамките на 24 часа Вашите клиенти трябва да препотвърдят ангажимента си и да заплатят 100% от стойността на почивката
  • При положителен PCR тест 14 дни преди датата на отпътуване 100% от сумата заплатена се възстановява до 14 дни след датата на пътуване.
  • При налагане на задължителна карантина при пристигане в дестинацията, сумите заплатени се възстановяват в пълен размер до 14 дни след датата на пътуване.

Важно:

  • Минимален брой туристи: 130 за датите с чартър и 19 в датите с Турски авиолинии.
  • Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
  • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт и/или лична карта, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
  • Запазва се правото да бъдат правени промени по програмата, авиокомпанията, полетното разписание и други. Туристите заплатили пълна или частична сума ще бъдат усведомени в най-кратки срокове.

Тагове

Оферти - Мавриций |  Оферти - Мавриций |  Почивки - Мавриций |  Почивки - Мавриций |  Ранни записвания 2024 - Мавриций |  Ранни записвания 2024 - Мавриций

Избрани оферти