Начало / Почивки / Почивки - Миконос

Мини почивка на о. Миконос, директен полет от София

Номер на оферта

/

238090

Дати & цени

Цената включва

- двупосочен самолетен билет София - Миконос - София с Wizz Air с включени всички такси и 1 бр. салонен багаж с размери 40x30x20 см.
- 3 или 4 нощувки в двойна стая/ студио със съответното изхранване на остров Миконос;
- туристическа застраховка с покритие 10 000 евро (с включено покритие за COVID-19).
- ваучер за 20% отстъпка от стандартната цена на PCR тест в лаборатории Рамус.

Цената не включва

- доплащане за допълнителен багаж в самолета при резервация (по желание).
- доплащане за медицинска застраховка за лица над 64 г.;
- доплащане на градска такса - заплаща се задължително на място в хотела.
- доплащане за настаняване в единична стая.
- застраховка "Отмяна на пътуване" (стойността й зависи от пакетната цена и периода на пътуване);
- застраховка за смяна на дата - 48 лв. на човек (заявява се при резервация).

Програма на пътуването

Пътуването е гарантирано и е индивидуално - без група други туристи и без придружаващ екскурзовод.

* Цените са актуални към 24.08.2022 г. за ограничен брой места в самолета и хотела и подлежат на потвърждение при резервация.

Пакетни цени на човек с 3 нощувки:

03.09 - 06.09 / 813 лв.
10.09 - 13.09 / 611 лв.
17.09 - 20.09 / 670 лв.

Пакетни цени на човек с 4 нощувки:

30.08 - 03.09 / 630 лв.
06.09 - 10.09 / 994 лв.
13.09 - 17.09 / 744 лв.
20.09 - 24.09 / 728 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

При запитване можем да изготвим оферта за по-дълъг престой и/или настаняване в по-висока категория хотел.

Полетно разписание (зависи от периода на пътуване):
София - Миконос: 19:25 - 20:50 ч.
Миконос - София: 21:35 - 22:55/ 22:05 - 23:25 ч.

За хотелите:
Къща за гости Marina Blue Ornos 2* (само настаняване): намира се на 4-5 минути пеша от плажа в градчето Орнос и на около 10 минути пеша от центъра. Построена в цикладски стил къщата предлага настаняване в студиа с възможност за самостоятелно готвене и пране и страничен изглед към морето или вътрешността на острова. Студиата разполагат с телевизор и климатик. Всяко от тях включва кухненски бокс с котлони, хладилник и малка маса за хранене. Всички помещения за настаняване разполагат с балкон.

Asteri Hotel Apartments 1* (само настаняване) се намира в градчето Орнос, на около 100 м от плажа. Хотелът разполага с денонощна рецепция и открит басейн. Всички помещения за настаняване включват климатик, хладилник, баня със сешоар и самостоятелна веранда с маса и столове.

Anixi Hotel 2* (само настаняване) е построен в цикладски стил и предлага климатизирани единици с възможност за самостоятелно готвене и пране само на 300 метра от пясъчния плаж. Притежава тераса за слънчеви бани, заобиколена от палмова градина, както и снек-бар с гледка към Егейско море.
Стаите са традиционно обзаведени с вградени легла или легла от ковано желязо, всяка разполага с телевизор и хладилник, а някои включват добре оборудван кухненски бокс. Повечето помещения са с гледка към Егейско море и безплатен Wi-Fi достъп до интернет.

Artemis hotel 2* (с включена закуска) се намира точно до плажа Агиос Стефанос на остров Миконос. Хотелът е собственост на едно и също семейство от 1976 г. и е един от първите хотели в района, предлагащ любезно гостоприемство и безупречно обслужване. Предлага настаняване в двойни и тройни стаи, някои от които с прекрасна гледка към морето и с балкон. Разполага с ресторант и бар.

Хотел Penelope Village 3* (с включена закуска) се намира на 100 метра от живописното крайбрежие на Кало Ливади. Предлага панорамен морски изглед, открит басейн, хидромасажна вана и безплатен WiFi в общите части.
Климатизираните стаи за гости разполагат със собствен балкон и са оборудвани с телевизор, сешоар, хладилник и самостоятелна баня. От някои стаи се открива изглед към Егейско море.
=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Миконос |  Почивки - Гърция |  Почивки - Миконос |  Индивидуално пътуване - Гърция |  Индивидуално пътуване - Миконос

Избрани оферти