Начало / Почивки / Почивки - Хо Ши Мин

НОВА ГОДИНА 2021 ВЪВ ВИЕТНАМ - ЕКСКУРЗИЯ И ПОЧИВКА

Номер на оферта

/

231784

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билети за международни полети София - Истанбул - Хо Ши Мин - Истанбул - София на АК Турски авиолинии с включени летищни такси.
Всички трансфери, описани по програма, с частен климатизиран автобус категория - туристически;
7 нощувки със закуска по програма както следва:
2 нощувки в Хо Ши Мин в хотел Palace Saigon Hotel 4*
5 нощувки в Муй Не в Pandanus Resort Mui Ne 4*
Изхранване: 7 закуски, 3 обяда, 3 вечери в хотела и 1 Вечеря на круизно корабче BONSAI по река Сайгон
Новогодишна Гала Вечеря в Pandanus Resort Mui Ne 4* в Муй Не
Всички турове и обиколки, описани по програма, частен климатизиран автобус и местен екскурзовод на руски език и съответно превод на български от страна на водача;
Полудневна обиколка на град Хо Ши Мин
Целодневна екскурзия с круизно корабче до Делтата на Меконг и Плаващият Пазар на Кай Бе
Целодневна екскурзия до Да Лат - БОНУС
Входни такси на посещаваните обекти
Минерална вода по време на турове и обиколки
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на ЗАД Армеец
Застраховка отговорност на Туроператора
Водач на групата от България - при група от 20 души

Цената не включва

Туристическа ЕДНОКРАТНА виза за Виетнам - 25 щат. долара / около 44 лв., която се заплаща и полага на място при пристигане (необходими са 3 снимки с размери 4 x 6 см);
Допълнителни екскурзии в Муй Не;
Доплащане за пълен пансион / закуска, обяд и вечеря / в хотел Pandanus Resort Mui Ne 4* в Муй Не – 40 $ на ден / човек
Доплащане за ALL INCLUSIVE в хотел Pandanus Resort Mui Ne 4* в Муй Не – 85 $ на ден / човек
Бакшиши за шофьора и екскурзоводите, събират се предварително в София - 30 щат. долара / около 53 лв. на човек;
По желание сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ - Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване, както и от съкращаване, удължаване или прекъсване на пътуването поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката; Моля консултирайте се с наш представител;
По желание включване на покритие за „Допълнителни рискове“ към застраховка - Моля консултирайте се с наш представител;
Разходи от личен характер - напитки, телефони и всичко друго, което не е обозначено в „цената включва”

Програма на пътуването

Маршрут:
София - Истанбул - Хо Ши Мин/ пазарите Кай-Бе/ - Муй Не /Да Лат/- Хо Ши Мин - Истанбул - София

Период на пътуване:
26.12.2020 - 04.01.2021

10 дни / 7 нощувки / 2 нощни полета
самолетна програма, с водач на български език

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.04.2020

Посрещнете Нова Година на екзотичен плаж в Муй Не - Перлата на южен Виетнам.
Предлагаме ви изключително добре балансирана програма, комбинираща екскурзия и почивка, която ви дава възможност не само да се докоснете до изключителното богатство на виетнамската история, архитектура и култура, но и да се насладите на релаксираща почивка на един от най-красивите тропически плажове във Виетнам. Настаняването е в изпитани хотели 4* - 2 нощувки в Хо Ши Мин/Сайгон/ и 5 нощувки в известния курорт Муй Не, често наричан виетнамският Хавай, като са включени 7 закуски, 6 обяда, 1 вечеря на круизно корабче, както и Новогодишна вечеря в Муй Не.
Програмата е с полети на АК Турски авиолинии и богата екскурзионна програма с включени входни такси - Хо Ши Мин,круиз по Делтата на Меконг, Плаващия пазар на Кай Бе и града на цветята - планинският курорт Да Лат.
Групата е с водач-придружител от България, като екскурзиите се провеждат с местен екскурзовод на руски език и превод на български език от страна на водача.

ПЪРВИ ДЕН: 26.12.2020 | ПОЛЕТ

Полет София - Истанбул с АК Турски авиолинии. Излита в 21:25ч. Каца в Истанбул в 23:50ч.

ВТОРИ ДЕН: 27.12.2020 | ХО ШИ МИН

Полет Истанбул - Хо Ши Мин на АК Турски авиолинии. Излита в 02:20ч.
Каца в Хо Ши Мин в 17:00ч. Трансфер до хотел Palace Saigon Hotel 4*. Настаняване и нощувка.

ТРЕТИ ДЕН: 28.12.2020 | ХО ШИ МИН-ПЛАВАЩИТЕ ПАЗАРИ КАЙ БЕ - ХО ШИ МИН /ЗАКУСКА, ОБЯД, ВЕЧЕРЯ/

Закуска на бюфет. След закуска - около 08:00ч., среща в лобито на хотела с Вашия гид и отпътуваме към Вин Лонг - провинция в сърцето на делтата на река Меконг. При пристигане в град Май То (на 2 часа от Хо Ши Мин) - сърцето на Делтата на Меконг, известен със своите оризови тераси и овощни градини, се качваме на круизно корабче. Първата ни спирка е пагодата Вин Транг - най-старата пагода на Юг, която се отличава със своята специфична архитектура – съчетание между виетхомерската култура и оригиналната архитектура на Западна Европа.

Ще се отправим към кокосови ферма,за да се запознаем с местните занаяти, да опитаме сладки от кокос и домашно приготвен чай с мед, и да се насладим на типичната за региона Тай Ту музика. С малки гребни лодки се придвижваме по Меконг и спираме в селца, съхранили древните култура и бит - ферми за отглеждане на пчели и орхидеи, ще опитаме прясна медовина и вино от мед, пресни тропически плодове. Ще се насладим и на домашен обяд в местен ресторант.
Около 14:00 ч. трансфер обратно до Хо Ши Мин. Полудневна обиколка на град Хо Ши Мин, разположен северно от делтата на река Меконг. Някогашният Сайгон е най-големият град във Виетнам, културен, търговски и туристически център, наричан често „Перлата на Изтока”. Обиколката включва: историческия музей, катедралата Нотр Дам, театъра, Двореца на Обединението, сградата на пощата - проектирана от Густав Айфел. Свободно време за покупки на екзотичния пазар Бен Тен – най-големият пазар на Сайгон. Връщане в хотела. Време за преобличане /около 30 мин./ и трансфер до пристанище за вечеря на круизно корабче Бонсай по река Сайгон. Докато се наслаждавате на шедьоврите на виетнамската кулинария, покрай вас плавно ще се сменят гледки от нощен Хо Ши Мин/Сайгон /. Нощувка в Хо Ши Мин.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 29.12.2020 | ХО ШИ МИН - МУЙ НЕ /ЗАКУСКА, ОБЯД/

Закуска. След закуска - около 09:30ч., среща в лобито на хотела и отпътуваме към Муй Не /4 часа/.
Курортът Муй Не е сред най-посещавани туристически дестинации във Виетнам. Само на 150 км от оживените улици на Хо Ши Мин, ще откриете един от най-красивите тропически плажове - 10-километрова плажна ивица с фин бял пясък и палми. Изключително популярна дестинация за любителите на кайтсърфа и уиндсърфа, заради силният морски бриз, курортът предлага луксозни хотели, игрище за голф, спа центрове и изключителни ресторанти, в които може да опитате шедьоври на световната и виетнамската кухня. В традиционните улични заведения можете да се докоснете до автентичната местна кухня и да опитате морски дарове и по-екзотични ястия със змийско или крокодилско месо.
Обяд в местен ресторант. Настаняване в Pandanus Resort Mui Ne 4* и свободно време. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН: 30.12.2020 | МУЙ НЕ - ДА ЛАТ - МУЙ НЕ /ЗАКУСКА, ОБЯД, ВЕЧЕРЯ/

Сух пакет за закуска. Около 05:30ч. среща в лобито на хотела и отпътуване за Да Лат /около 3ч./.
Да Лат е известен планински курорт, привличащ с френска елегантност, прохладното време и мек климат, вечно зелени гори и градини с цветя, красиви пейзажи, чисти езера и множество водопади. Наричан е Град на цветята, Град на любовта, виетнамският Париж и Град на вечната пролет.
По пътя за Да Лат ще видите едни от най-добрите местни плантации за кафе. Първата ни спирка за деня са градините Далата, където целогодишно може да се любувате на орхидеи, рози и много други цветя. Обяд в местен ресторант. Посещение на пагодата Ван Хан, разположена сред борова гора и градини, водопада Прен, където ще имате възможност да пояздите слон (срещу доплащане, около 15 щат. долара/15 мин., заплащат се в деня на екскурзията), и водопада Понгур - най-големият в региона и често определян за най-романтичния водопад във Виетнам. Обяд в местен ресторант. Преди отпътуване - разглеждане на Лудата къща, проектирана от скандалната виетнамска архитектка Нанг Нга, като на външен вид къщата наподобява причудлива паяжина или някакво приказно дърво. Отпътуване обратно към Муй Не около 16:00ч. Връщане в хотела около 20:00ч. Вечеря в хотела. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН: 31.12.2020 | МУЙ НЕ /ЗАКУСКА, НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ/

Закуска. Свободен ден за почивка на плажа или включване в допълнителни екскурзии срещу заплащане.
Широкият и дълъг плаж на Муй Не се простира с километри и привлича сърфисти от цял свят. Можете просто да се разхождате и да събирате екзотични перлени миди и рапани, изхвърлени от буйните вълни на Южно Китайско море. Но най-голямата атракция тук не е плажът или екзотичните ястия, а зашеметяващите пясъчни дюни, които се простират по протежение на бреговата ивица, навлизайки няколко километра във вътрешността на Виетнам. Първата формация от червени и жълти дюни се намира най-близо до Муй Не. Едно от най-популярните забавления тук е сърф по пясъчните дюни с пластмасови шейни.

Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела. Посрещане на Новата 2021 година! Нощувка.

СЕДМИ ДЕН: 01.01.2021 | МУЙ НЕ / ЗАКУСКА, ВЕЧЕРЯ/

Закуска. Свободен ден за почивка на плажа или включване в допълнителни екскурзии срещу заплащане.
Вечеря в хотела. Нощувка.

ОСМИ ДЕН: 02.01.2021 | МУЙ НЕ /ЗАКУСКА, ВЕЧЕРЯ/

Закуска. Свободен ден за почивка на плажа или включване в допълнителни екскурзии срещу заплащане.
Вечеря в хотела. Нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕН: 03.01.2021 | МУЙ НЕ - ХО ШИ МИН - ИСТАНБУЛ - СОФИЯ /ЗАКУСКА/

Закуска. След закуска - около 08:30ч. среща в лобито на хотела с вашия гид. Трансфер до Хо Ши Мин. След пристигане ще имате възможност да се възползвате от 1-часов масаж в един от най-реномираните масажни центрове - срещу допълнително заплащане. Тези от Вас, които не желаят, могат да се разходят в региона, който е подходящ за шопинг. След това, при възможност и наличие на достатъчно време - трансфер до Чолон /Китайският квартал/ и посещение на пагодата Тиен Хау - една от най-старите пагоди извън Китай. В 19.00ч. трансфер до летище. Полет Хо Ши Мин - Истанбул на АК Турски Авиолинии. Излита в 21.40ч.

ДЕСЕТИ ДЕН: 04.01.2021 | ИСТАНБУЛ - СОФИЯ

Каца в Истанбул в 05.40ч. Полет Истанбул - София на АК Турски Авиолинии. Излита в 08:35ч. Каца в София в 08:55ч.

Допълнителна информация

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.04.2020

Тагове

Оферти - Виетнам |  Оферти - Хо Ши Мин |  Почивки - Виетнам |  Почивки - Хо Ши Мин |  Нова година 2024 - Виетнам |  Нова година 2024 - Хо Ши Мин

Избрани оферти