Начало / Почивки / Почивки - Пунта Кана

НОВА ГОДИНА 2021 В ПУНТА КАНА

Номер на оферта

/

232686

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
- 7 нощувки в избрания хотел на база All Inclusive;
- Чартърен полет Мадрид- Пунта Кана;
- Трансфери;
- Представител на туроператора;
- Медицинска застраховка 10000 евро.

Цената не включва

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- Полет София - Мадрид - София.
Полетите от София до Мадрид и обратно на България Ер, Иберия, Айр Европа или Уизер се комбинират с полетите на чартъра по програмата според техните разписания.
- Допълнителни и по желание екскурзии и атракциони;
- Застраховка Отмяна на Пътуване;
- Нощувка в Мадрид преди или след програмата според избраната комбинация полети.

Програма на пътуването

ПРОГРАМА:

ДЕН 1:
Отпътуване от летище София за Мадрид, откъдето ще се качите на чартърен полет за Пунта Кана. Пристигане, настаняване в избрания от вас хотел и свободно време за почивка и разходка. Нощувка.

ДЕН 2:
Днес може да се отдадете на пълен релакс на прекрасния плаж или да практикувате водни спортове- каякинг, шнорхелинг и джет ски са едни от малкото забавления, които препоръчваме. Нощувка.

ДЕН 3:
След закуска може да посетите аквапарка или да си направите подводна разходка в Seaquarium Punta Cana, за която дори не е необходимо да умеете да плувате- след плаване с катамаран има спирка в естествен басейн с кристалночиста вода, където с помощта на специален шлем ще имате уникалната възможност да се разхождате по морското дъно все едно сте в парка!
Вечерта: новогодишно празненство! Нощувка.

ДЕН 4:
Днес може да разгледате острова самостоятелно или да посетите La Hacienda Park, където ви очаква истинско приключение. Тук може да яздите коне, да карате бъгита, да си направите сафари, да се повозите с лифт, да скочите с бънджи или да се пуснете по така наречения алпийски тролей (zip- line). Истинско забавление! Нощувка.

ДЕН 5:
През този ден може да се отдадете на релакс и почивка на брега на морето или да се включите към някой круиз, за да видите острова от различна гледна точка. Нощувка.

ДЕН 6:
Днес ще имате свободно време за почивка и дейности по избор. Може да се позабавлявате в Escapology Punta Cana- стая на загадките или да си направите разходка с хеликоптер, която ще ви разкрие красотата на Пунта Кана от птичи поглед и със сигурност ще ви впечатли. Нощувка.

ДЕН 7:
Свободно време за почивка, плаж или дейности по избор. Препоръчваме ви да си направите разходка с каяк, но не какъв да е каяк ами прозрачен- в съчетание с чистите сини води усещането е невероятно. Нощувка.

ДЕН 8:
Отново може да се отдадете на плажуване с освежаващ коктейл или да посетите някой от делфинариумите, където да плувате с тези невероятни създания. Може да посетите езерата Laguna Bavaro и Laguna de Hoyo Claro или да откриете нови и забавни неща самостоятелно. Нощувка.

ДЕН 9:
Напускане на хотела и полет за България.

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ НА ЧОВЕК ПРИ ДВОЙНО НАСТАНЯВАНЕ:
Riu Naiboa 4*- 2538 лв.
Riu Bambu 5*- 3950 лв.
Catalonia Bavaro Beach 5*- 4036 лв.
Barcelo Bavaro Palace 5*- 4764 лв.
Dreams Palm Beach Punta Cana 5*- 4618 лв.
Riu Republica 5*- 4098 лв.
Now Larimar Punta Cana 5*- 4118 лв.
Ocean Blue & Sand 5*- 4258 лв.
Now Onyx Punta Cana 5*- 4436 лв.
Occidental Punta Cana 5*- 4016 лв.
Riu Palace Punta Cana 5*- 4480 лв.
Secrets Royal Beach Punta Cana 5*- 4014 лв.

Тагове

Оферти - Доминикана |  Оферти - Пунта Кана |  Почивки - Доминикана |  Почивки - Пунта Кана |  Нова година 2024 - Доминикана |  Нова година 2024 - Пунта Кана

Избрани оферти